mtb1306

creep

hello dudes! sunt la un pas de a rezolva o problema... cu o placa de baza.. numa ca am nevoie de un tec-mos... care e fabricat de motorola si nu se gaseste in romania si ca sa il aduc de afara imi trebe o comanda de cel putin 100 bucaati, asa ca... daca are vreo unu' pe acasa un ga-7vr stricat dar mai are mos-fet-urile bune (kestiile alea negre de lana procesor.. nu condensatorii.. alea plate Very Happy Razz).. sau daca doriti vreo 99 de bucati...., just kiddig. acum serios. daca are vreo-unul sau daca stie vre-un echivalent, sau daca imi poate spune cineva unde gasesc o lista cu echivalenti... dau o bere mare..
thanks, bye!
Sir_Vaska
Da nu ai zis despre ce tip de tranzistor e vb. Banuiesc ca e vb de 10N03 , si se folosesc fro cate doua in paralel , daca sunt aceia care "produc" Vcore.... O caracteristica foarte importanta a acestor tz este tensiunea de deschidere Vgs mica (sub 3V). Uite si datasheet'u :

Later edit
Am observat cu intarziere ca ai trecut tipul de tranzistor chiar la titlu.

Sir_Vaska
am vazut la Vitacom 10N07 , are caracteristica mai buna. Da nu e trecut pretu , trebuie sunat la ei...

datasheet'u la tranzistoru original *mtb1306 :
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.