Eurosoft Computers - pareri

alex2010

As dori sa aflu daca firma Eurosoft Computers este serioasa, intrucat au preturi mai mici fata de alte magazine si mi se pare cam ciudat... Vreau sa-mi iau laptop si am vazut si diferente de 200 ron fata de
alte firme.
Ati cumparat de la ei? Sunt OK? Produsele sunt noi, sigilate, merita?

(Nu vreau sa fac reclama la aceasta firma, astept doar parerile voastre in legatura cu serviciile acestei firme)
costy_ytsoc
CITAT (alex2010 @ 17th October 2009, 23:09) *
As dori sa aflu daca firma Eurosoft Computers este serioasa, intrucat au preturi mai mici fata de alte magazine si mi se pare cam ciudat... Vreau sa-mi iau laptop si am vazut si diferente de 200 ron fata de
alte firme.
Ati cumparat de la ei? Sunt OK? Produsele sunt noi, sigilate, merita?

(Nu vreau sa fac reclama la aceasta firma, astept doar parerile voastre in legatura cu serviciile acestei firme)

eu am luat un procesor de la ei pt acelasi motiv(pretul) ;cu exceptia livrarii(nu a venit in aceasi zi ci a doua zi pt ca nu stiu ce a incurcat baiatul de la livrari);totul a fost ok.
Vrei sa il ridici personal de la ei?

alex2010
Nu, prin colet... livrare in bucuresti. Am motive sa ma tem?
costy_ytsoc
CITAT (alex2010 @ 18th October 2009, 15:12) *
Nu, prin colet... livrare in bucuresti. Am motive sa ma tem?

stiu ca au livrare la domiciliu gratuit in bucuresti ;
la mine a fost totul in regula;nu stiu ce sa zic despre garantie ca nu am avut nevoie de ea.
Verifici sa fie produsul sigilat cand ajunge (eventual vorbesti cu ei sa ti-l aduca sigilat sa nu te ia cu: a fost desfacut sa-l probam).
lex2010
Am comandat de la ei, sunt super ok, livrare in aceeasi zi, s-au tinut de cuvant in privinta orei de livrare.
Acum tastez de pe laptopul luat de la ei(sunt alex2010, am parola de pe softpedia salvata pe calculatorul de acasa).

Ii recomand pentru ca au preturi foarte mici si nu neglijeaza respectul fata de clienti.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.