sfat achizitie hdd WD

nth88

salut,

ziceam ca-mi iau un hdd extern de 500 de gb de la Western Digital...

nu inteleg care sunt diferentele intre modelele din pozele atasate
din speficificatii tehnice sunt la fel, dar arata diferit ca design, iar pe homepageu WD doar primul din poze este listat, iar al 2lea am vazut ca e cel mai raspandit prin magazine,

preturile sunt cam la fel..are vreo importanta cel pe care il aleg?

ms

atasez poze

1.

2.
tibro
daca nu ma insel, in prima poza este un HDD extern WD din prima serie. poti opta linistit pentru cel din a doua poza, Western Digital MyBook. Avand in vedere ca diferentele de pret nu mai sunt asa mari intre 500GB si 1TB, poti opta linistit pentru varianta de 1TB wink.gif

nth88
CITAT (tibro @ 19th October 2009, 16:45) *
daca nu ma insel, in prima poza este un HDD extern WD din prima serie. poti opta linistit pentru cel din a doua poza, Western Digital MyBook. Avand in vedere ca diferentele de pret nu mai sunt asa mari intre 500GB si 1TB, poti opta linistit pentru varianta de 1TB wink.gif

ms de raspuns...nelamurirea mea ramane...de ce doar cel din prima poza apare pe siteul western digital, pe cand cel din a 2a poza nu apare : link

observatia despre cele de 1 tb este foarte buna, chiar pe baza ei o sa aleg unul de 1tb biggrin.gif
reludd
si samsung de la metro de 1,5 gb la 4,5 mil nu e mai bun?!?!?! e ca si cum le-ai cumpara pe primele 2 la un loc ....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.