Buna ziua.Am o intrebare.Am activat oferta pt tineri acum cateva luni si am vazut ca acum oferta este mult mai buna.Cum pot dezactiva oferta veche si activa pe cea noua ? Multumesc.
Teophileos
18th October 2009, 08:40
Poti dezactiva si activa optiuni din meniul USSD apeleaza *147# ( steluta/asterics unu patru sapte diez ) ,
o alta modalitate este utilizarea serviciului online "My Vodafone" !
zaze
18th October 2009, 12:53
CITAT (chris_b0ss @ 17th October 2009, 20:51)
Buna ziua.Am o intrebare.Am activat oferta pt tineri acum cateva luni si am vazut ca acum oferta este mult mai buna.Cum pot dezactiva oferta veche si activa pe cea noua ? Multumesc.
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Pentru a dezactiva folosind serviciul Myvodafone trebuie sa astept pana expira minutele pe aceasta luna ? Mie imi expira minutele pe aceasta luna pe 23 si momentan scrie " Nu este permisă ștergerea " la extraoptiunea "Vodafone Tineri 500 SMS&MMS" .
Multumesc
Teophileos
18th October 2009, 17:34
Suna la *222 , ( steluta / asterics doi doi doi ) discuta cu un operator / operatoare - explicai in mod clar ce doresti si nu - i lasa sa inchida pana nu se
rezolva treaba , in cazul in care nu poti dezactiva din meniul "Serviciile mele " - submeniul "Modificare extraoptiuni" , nu mai astepta nici macar pana
in 22 , deoarece in 22 seara deja vei fi taxat pentru a se continua extraoptiunea veche ce iti expira in 23 !
chris_b0ss
18th October 2009, 18:20
de taxat momentan nu ma poate taxa..pentru ca nu am credit suficient o sa sun la *222 si o sa vorbesc cu operatoare/operatorul.
Va multumesc !
chris_b0ss
21st October 2009, 17:53
scuze ca nu am folosit edit si am postat un nou mesaj dar vreau sa spun ca am rezolvat problema si topicul poate fi inchis.Multumesc pentru ajutor !
danutHD
21st October 2009, 18:43
frumos era sa spui si cum ai rezolvat! Oricum din experienta proprie si din deductie te-a ajutat un operator de la *222, nu?
chris_b0ss
22nd October 2009, 14:20
Da.Am vorbit cu operatorii de la *222 care mi-au spus ca au dezactivat-o si ca optiunea se va dezactiva in 30 zile.Si am verificat in contul Myvodafone si asa este.La extraoptiunea Vodafone tineri scrie 0 Reinnoiri ramase si inainte erau 6.
d4m4g3
30th October 2009, 18:45
Eu vreau sa activez optiunea curenta Vodafone pentru tineri... si nu stiu daca se activeaza. Am activat pe site, cica, dar nu am primit nimic, nu mi-au luat credit, nu au facut nimic. Si maine expira oferta, cum pot sa o activez?
Am vrut sa sun la RC, dar au un robot de 2 lei, il tot aud de tembelu de Cristi Chivu de parca l-am sunat pe el, si nu stiu pe unde si ce sa mai apas ca sa vorbesc cu un operator. Niciodata nu am auzit "apasa X pentru a fi transferat catre un operator", sau ceva asemanator, si am ascultat cred o jumatate de ora.
PS: Mi-au dat gratuit 500MB internet timp de o luna, asta e vreo oferta noua sau ce?
catalinman
30th October 2009, 19:35
da, la cartele noi mai nou se da 500 mb gratuit o luna, ca sa intri in direct cu un operator dupa chestia cu chivu trebuie sa dai sa asculti oferta actuala, dupa ce o prezinta pe toata si iti zice toate meniurile pe care poti sa le accesezi dai 0 (sau 1 ) si iti intra in direct cu operatorul !
d4m4g3
30th October 2009, 19:55
Mersi pentru raspuns! Am reusit! Dupa ce am asteptat 15 ani am vorbit, politicos tipu' - asa si trebuie. Se va activa, e in regula, s-a prelungit oferta de 4e pana pe 15 noiembrie. Ma si luase cu "avem o alta oferte mult mai avantajoasa cu 700 de minute si 700 sms" - pacat ca nu am nevoie de atatea.
d4m4g3
1st November 2009, 10:56
La voi in cat timp s-a activat optiunea? Au trecut cele "maxim 48 de ore" in care trebuia sa se activeze, si nimic! Nu mi-a luat credit, nu s-a activat, nimic...
shadow1989
1st November 2009, 10:58
suna la rel clienti si fa o sesizare si ti-o vor activa ei, la mine sa activat in 30min
d4m4g3
1st November 2009, 12:16
CITAT (shadow1989 @ 1st November 2009, 10:58)
suna la rel clienti si fa o sesizare si ti-o vor activa ei, la mine sa activat in 30min
Am sunat iar... Au facut o sesizare cica. Gata, de acum 500minute/500sms/etc. ,acum e activat, a durat putin. Cine stie ce se intamplase inainte.
PS: Numai baieti raspund la RC. O tipa n-ar fi raspuns...
Dukuletz
2nd November 2009, 16:27
A reusit ceva de curand sa activeze Young pe site-ul lor? Eu cand ma inregistrez imi trimite codul ala pe sms dar dupa ce il introduc imi zice: "Ne pare rău dar nu am putut înregistra cererea dumneavoastră. Vă rugăm să reîncercați peste câteva minute." Am incercat de 3 zile si tot nu merge!
Marius3k
2nd November 2009, 16:29
QUOTE (d4m4g3 @ 1st November 2009, 12:16)
de acum 500minute/500sms/etc. ,acum e activat, a durat putin.
PS: Numai baieti raspund la RC. O tipa n-ar fi raspuns...
Eu am parte numa' de gagici si culmea, cu chef de lucru. La fel am facut si eu, da' am dat aia cu 400 pe aia cu 700 pentru 1 euro extra. Pe mine ma intereseaza mai mult minutele alea internationale pe fix.
d4m4g3
2nd November 2009, 19:19
CITAT (Dukuletz @ 2nd November 2009, 16:27)
A reusit ceva de curand sa activeze Young pe site-ul lor? Eu cand ma inregistrez imi trimite codul ala pe sms dar dupa ce il introduc imi zice: "Ne pare rău dar nu am putut înregistra cererea dumneavoastră. Vă rugăm să reîncercați peste câteva minute." Am incercat de 3 zile si tot nu merge!
Pe site nu prea merge, n-a mers nici la mine. Dupa ce am sunat furios la ei ca trecuse mult timp, peste cele "maxim 48 de ore" s-a activat in 30minute.
CITAT (Marius3k @ 2nd November 2009, 16:29)
Eu am parte numa' de gagici si culmea, cu chef de lucru. La fel am facut si eu, da' am dat aia cu 400 pe aia cu 700 pentru 1 euro extra. Pe mine ma intereseaza mai mult minutele alea internationale pe fix.
Eu sunt nou in Vodafone, de 2 ori am sunat, de 2 ori am vorbit cu tipi plictisiti de viata. La Orange numai cu pustoaice (cred) vorbesc. Pentru tine, international fix cred ca ar fi mai ok altceva, DigiMobil.
Marius3k
2nd November 2009, 19:53
QUOTE (d4m4g3 @ 2nd November 2009, 19:19)
Eu sunt nou in Vodafone, de 2 ori am sunat, de 2 ori am vorbit cu tipi plictisiti de viata. La Orange numai cu pustoaice (cred) vorbesc. Pentru tine, international fix cred ca ar fi mai ok altceva, DigiMobil.
Azi m-a sunat o tipa mega insistenta si eu am tot contrat-o ca mi-a placut vocea ei. Mi-a oferit vodafon fix d-ala, cu care eu nu prea am ce face. Pentru mine Skype-ul e foarte bun. Alea internationale sunt pentru urgente, chestii neprevazute si felicitat neamurile la diverse onomastice. Asta cu 5 euro e foarte ok pt. mine.
Dukuletz
3rd November 2009, 17:17
QUOTE (d4m4g3 @ 2nd November 2009, 19:19)
Pe site nu prea merge, n-a mers nici la mine. Dupa ce am sunat furios la ei ca trecuse mult timp, peste cele "maxim 48 de ore" s-a activat in 30minute.
Naspa probabil ca multi au incercat cu generatoare de CNP.
Dukuletz
6th November 2009, 15:02
Yeyy, am reusit sa activez young pe net O intrebare: oferta aceea 500min+500sms+50min nat/int+50mb(email) cu 5E/luna, la ce se refera 50Mb email? Banuiesc ca nu e trafic pt. Internet pe mobil nu?
Teophileos
6th November 2009, 21:58
CITAT (Dukuletz @ 6th November 2009, 15:02)
Yeyy, am reusit sa activez young pe net O intrebare: oferta aceea 500min+500sms+50min nat/int+50mb(email) cu 5E/luna, la ce se refera 50Mb email? Banuiesc ca nu e trafic pt. Internet pe mobil nu?
Cei 50 de Mb nu sunt doar pentru e-mail , eu am navigat pe sute de pagini de internet in ultimele 11 zile ,
pagini adaptate la vizualizare pe mobil utilizand un ”Sony Ericsson W 950i" ,
si am consumat doar vreo 3 Mb folosind ”Opera mini 4” , oferta asta cu 4 euro este chiar O.K. !
Dukuletz
7th November 2009, 21:00
Confirm ca cei 50Mb sunt si pentru Internet Mobile Mi-am activat si eu azi, e chiar foarte ok oferta asta 4E pt. cei nu consuma mai mult de 500min/luna.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.