dvd writer

emine

in urma cu ceva timp mi-a reinstalat windows-ul. problema e ca dvd writer-ul nu mai citeste nimic. cineva mi-a spus ca ar putea fi din bios. daca da cum as putea rezolva problema ? stiu ca exista si alternativa sa se fi stricat dvd writer-ul , dar nu as vrea sa il trimit in service (e in garantie) inainte sa ma asigur ca problema nu e din bios
gamezcdr
Pune un CD bootabil in unitate si booteaza de pe el. Daca merge nu-i stricat si e problema in Windows.

Courage
nu vad dc ar fi din BIOS; nu am mai auzit de asaceva...
d4m4g3

In BIOS il vede? Problema asta nu are cum sa fie "din bios", n-ai ce sa-i faci sa nu functioneze, decat sa il strici.
Fa asa cum ti s-a spus, incearca cu un CD bootabil si vezi daca il citeste, daca da, atunci e din Windows.
Ori driverul, poti sa dai Uninstall din Device Manager, apoi sa il instalezi iar, sau poate ai e alta problema din OS.
In cel mai rau caz, e defect. Dar dintr-o data, tocmai de cand ai reinstalat Windowsul, putin probabil. Poate era chiar Windowsul cu problema.
emine
nu prea am inteles ce inseamna cd bootabil confusedsmiley.png am pus cd-urille cu programele de la imprimanta si telefon si il deschide dar numai din my computer, nu il dschide direct cum se intampla inainte
d4m4g3
CD Bootabil este cel cu Windowsul, poate fi incarcat din bios... Oricum, nu mai are rost. confusedsmiley.png
Sa inteleg ca merge sa le deschizi din My Computer, dand 2xclick pe unitatea optica?! huh.gif Darrr nu se mai deschid automat, te referi la fereastra de autorun a discului, cand te intreaba cu ce vrei sa deschizi, etc.?
emine
nu imi mai dechide fereastra deloc, deci nu are cum sa mai mai intrebe cu ce vreau sa deschid. singura optiune este din my computer cu dublu clik pe unitatea optica.

d4m4g3
Atunci functioneaza unitatea optica, deci e ok, daca zici ca singura optiune...EXISTA, totusi! smile.gif
In cazul asta ai o problema software, sau ceva setat gresit, oricum...remediabil. smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.