Problema styles.css

mr_ady_bmw

Salut, incerc sa fac niste modificari unei teme in wordpress si am intampinat o problema sad.gif Incerc sa pun un div in partea dreapta-sus a paginii pentru a insera acolo bara de meniu. Problema este ca div-ul meu nu urca pana sus si nu inteleg de ce sad.gif Nu am folosit nici margin, border, padding, nimic sad.gif Atasez mai jos codul si imaginea poate cineva isi da seama ce am gresit sad.gif Tin sa precizez ca am verificat totul style.css in speranta ca o sa gasesc unde ceva care sa ma impiedice dar nu am gasit nimic. Tin sa cred ca eroare e undeva la codul afisat mai jos sad.gif

CODSURSA
#menu {
       float: right;
       background-color: #4d4946;
       margin: 0 25px 0 0;
       padding: 0 3px o 3px;
}

.menu li,
ul.post-menu li {
        display: inline;
}

.menu ul {
           display: inline;
           list-style: none;
           margin: 0;
           padding: 0;
}

.menu a {
          color: #cccccc;
          background-color: #4d4946;
          font-size: 12px;
      text-decoration: none;
          padding: 4px;
          }

.menu a:hover {
         color: #4d4946;
         background-color: #cccccc;
          }

Jumping Jack
Nu am cum sa te ajut numai pe baza codului postat. Trebuie sa vad si ce se afla in jurul respectivului element. E posibil ca acel menu sa vina dupa un element tip block care nu are float. In felul asta nu are cum sa urce la acelasi nivel cu precedentul. Dar asta e numai o supozitie, cum am spus, daca nu vad tot codul vorbesc degeaba. Da-mi pe pm link - daca l-ai pus undeva, sau trimite-mi un zip continind codul html generat al paginii (ce se afla in codul sursa in browser deci, nu cod php) si css-ul - tot css-ul. Nu ma interseaza poze.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.