CASCO (Asiban) repara masinile lovite in parcare?

Ciprianzet

am lovit masina destul de urat ... si am stabilit cu soferul sa le declaram lovite in parcare
intrebarea este CASCO (Asiban) repara masinile lovite in parcare? (acum in weekend nu gasesc pe nimeni pe tel la ei)
auzisem la un moment dat ca nu repara masinile lovite in parcare, este adevarat?
connectorxp
CITAT (Ciprianzet @ 17th October 2009, 14:58) *
am lovit masina destul de urat ... si am stabilit cu soferul sa le declaram lovite in parcare
intrebarea este CASCO (Asiban) repara masinile lovite in parcare? (acum in weekend nu gasesc pe nimeni pe tel la ei)
auzisem la un moment dat ca nu repara masinile lovite in parcare, este adevarat?

Da, le repara, dar trebuie sa suporti "franciza" (daca este specificata in contract), accidentul trebuie declarat ca atare (cu autor necunoscut, in parcare), dar sa te astpepti ca de la anul viitor sa platesti un pic mai mult prima de asigurare .

aalinn
citeste bine contractul de casco , s-ar putea sa nu ai franciza.eu pe leasing nu am.
de reparat sigur o repara , in cel mai rau caz o sa platesti 100eur
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.