Problema la un site!

Kooz80

Hallo ,Hallo! Va salut pe toti.Poate nu e locul potrivit unde sa pun o intrebare,dar din cate vad eu ,acest forum este cel mai vizitat de cam toti pasionatii de internet.Pai as avea o problema,una care imi da dureri de cap.As vrea sa-mi fac un site,precizez ca sunt incepator dar nici prost nu sunt ca sa zic asa.:)Nu sunt genu care sa fie ajutat,ci sa faca treaba de unul singur dar se pare ca acum nu pot:)).
Treaba sta in felul urmator:
Am nevoie de un "animation banner",tot caut un program pe internet si deloc nu gasesc.Vreau sa pun o poza si sa vina scrisu dintr-o parte,sa aiba vreun efect aparte,o umbra sau ceva de genu,apoi de jos sa vina alta.Deci ar fi cam de genu cand intri intr-un site,sa zic sport.ro si in partea de sus a pagini si mai nou in dreapta "reclame miscatoare" ca sa zic asa.
Oricine care vrea sa ma ajute e primit cu bratele deschise.As mai avea nevoie de cineva care se pricepe in "limbajul html" site-ul vreau sa fie unu destul de bun.Pana atunci sper ca ma ajuta cineva.
Salut!

WhitAngel
Incearca si tu photoscape (dar nu vei resuti sa faci text miscator prea usor cu photoscape.) sau photoshop (care e cu plata dar e si trial daca vrei si e profesional dar greu de invatzat)... dar sunt softuri si siteuri gratis care fac asta in locul tau, fa o cautare pe google sunt sigur ca ai sa gasesti ceva folositor din primele 3 linkuri
Kooz80
Am reusit cu adobe flashu:)M-am uitat la niste tutoriale pe youtube si mi-a mers:)Multumesc pentru ajutor.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.