neconventional
16th October 2009, 15:51
Bun gasit stimati coforumusti!
Subiectul pe care il voi dezbate este unul pe cat de neconventional pe atat de putin intalnit! Am deschis aici discutia ... desi nu sunt convins ca am ales cea mai buna sectiune ... de aceea am sa rog moderatorii daca vor considera ca nu este potrivit acest loc sa mute topicul acolo unde considera ca s'ar potrivi cel mai bine! 
Si acum haideti sa va spun si povestea mea ... urmand sa astept reactii din partea voastra, pentru a vedea cat de bine poate tolera o asemenea poveste o societate incatusata de reguli, cutume si mai ales ochelarii de cal sau ideei preconcepute. Nu voi spune ca eu sunt cel care vrea sa schimbe lumea si nici nu am pretentia ca sunt cel care a dat gaura la macaroana ... as spune doar ca sunt un tip care mereu si'a urmat sufletul si mai putin ceea ce spune sau face lumea.
Sunt casatorit de vreo 14 cu o femeie extraordinara, ce a fost alaturi de mine la bine si la greu in toti acesti ani, de care m'am indragostit la inceput si am invatat sa o iubesc in toti acesti ani. Impreuna avem un camin si un copil, care a crescut armonios alaturi de noi. Toate au fost bune si frumoase ... desi eu am simtit mereu ca exista undeva in aceasta lume o jumatate de suflet pe care inca nu am intalnit'o. In urma cu ceva vreme, s'a intamplat sa intalnesc acel suflet, in persoana unei fiinte minunate, care insa era si ea ancorata intr'o casnicie care o sufoca si care a chinuit'o ani de zile, pentru ca cel care trebuia sa fie langa ea, nu era niciodata si pe langa toate astea era si o bruta violenta. Ne'am regasit dupa toti acesti ani si ne vedeam in situatia imposibila in care am putea sa fim vreodata impreuna. A trecut mult timp in care ne'am luptat cu noi, cu demonii trecutului ... ne iubeam insa nu ne doream sa sufere nimeni din jurul nostru ... am trecut prin foarte foarte foarte multe greutati ... multe piedici ... ne despartea si o foarte mare distanta ... ea acolo eu aici ... mereu cu griji in ceea ce o priveste pentru ca se afla si in pericol, avand in vedere trecutul violent ... intr'un final ... dupa ce am discutat mult cu sotia mea ... si cele doua au ajuns sa se cunoasca si sa se ataseze una de alta ... a urmat decizia de a ne muta toti 3 impreuna si a impartii aceasta viata in 3, pentru ca eu o iubeam si pe sotia mea ... dar si sufletul jumatate care il regasisem dupa atata vreme. Stiu ... prima intrebare pe care am primit'o mereu a fost ...
"- Si ... a'ti facut'o in 3?"
... stau acum si ma intreb de ce oare nu ne intreaba nimeni daca suntem bine si daca este totul ok?! De ce mereu conteaza ce face fiecare in pat ?! Nu ... noi nu am pus accent pe asta si nici macar nu voi raspunde la asemenea intrebari daca le voi primi si aici ... pentru ca mi'se par niste chestii pur personale de ordin intim si nu asta as vrea sa se dezbata!
Da ... ne intelegem bins si da ...suntem fericiti ... asa in 3 cum suntem .... cele doua femei din viata mea se inteleg foarte bine ... au ajuns sa fie prietene foarte bune ... si tin foarte mult una la alta ... se inteleg extrem de bine ... isi impart sarcinile si sunt fericite ... si da ... dormim toti 3 intr'un pat mare 
Ok ... in mare cam asta este povestea mea ... astept acum pareri de la voi ... in aceasta privinta si cum vedeti voi modul asta de a trai? 
Va multumesc ca m'ati ascultat si va doresc si voua o viata frumoasa!
Marius3k
16th October 2009, 16:02
Unul dintre cei mai norocosi oameni ever! 
Felicitari si sa va mearga bine!
Judith
16th October 2009, 16:03
Oribil. Pentru mine.
darkangelo
16th October 2009, 16:07
CITAT (neconventional @ 16th October 2009, 16:51)

ori e o labareala scrisa la plictiseala intr-o zi ploioasa ori ai un noroc fantastic.
Celest
16th October 2009, 16:10
QUOTE (neconventional @ 16th October 2009, 16:51)

Ok ... in mare cam asta este povestea mea ... astept acum pareri de la voi ... in aceasta privinta si cum vedeti voi modul asta de a trai?

Va multumesc ca m'ati ascultat si va doresc si voua o viata frumoasa!

ok, sa zicem ca nu esti unul care-si abereaza visele pe net si tocmai ti-ai luat 2 femei acasa. Si?
gxg88
16th October 2009, 16:11
Super!
Cum s-au comportat femeile la prima partida-n trei? Cum au vazut ele "afacerea" asta? Au acceptat fara probleme?
Daca nu raspunzi la intrebari de genul asta de ce ai mai postat? Ca sa te lauzi? Sa te simti deosebit? In plus, sectiunea este despre SEX, iar tu ai pe undeva in jur de 35 de ani, deci pudibonderiile nu-si au locul.
Cutzu
16th October 2009, 16:11
tre sa fii idiot sa citest postul unui user pe sl inregistrat acum 50 de minute
ba mai mult, sa`ti dai si cu parerea
_Smiley_
16th October 2009, 16:13
pasul urmator e sa aiba si nevasta-sa o revelatie similara si sa vedem un topic nou "viata in 4"
gxg88
16th October 2009, 16:14
Whoa, doctor House este printre noi, deghizat in Cutzu!
Penibil.
Moaca
16th October 2009, 16:15
Io as vrea ca fericitul domn sa ne impartaseasca impresii privind urmatoarele situatii din binecuvantata lui viata :
- cand doamnele au ciclu simultan
- cand doamnele il tarasc la shopping
Si de asemenea as dori sa stiu ce parere are copilul despre a doua lui "mamica".
Ovy123456789
16th October 2009, 16:17
Am senzatia ca topicul asta e facut la misto.
doresc_mici_mari
16th October 2009, 16:17
CITAT (neconventional @ 16th October 2009, 16:51)

Ce sa mai zic?! M-a fulgerat ideea ca musulmanii au harem(aia mai fericiti) si ma gandeam ca printre ei, ai fi privit cu normalitate. Cred ca forma asta de poliamor ar conveni unei mare parte a populatiei, dar, doar cativa norocosi se pot bucura. De fapt diferenta de numar dintre cele 2 sexe(in favoarea femeilor) poate asigura pentru un numar restrans de masculi, un asemenea mod de trai, caci altfel natura ar deveni partiala, iar lipsa acestei echidistante ar fi forma incipienta a pogoamelor ce ar duce la sfarsitul ridicol de rasa umana. Progresul umanitatii a stat mereu in fundul femeii si cu cat acesta a fost mai greu de abordat, cu atat perseverenta si ambitia de descatusare a partii anatomice inabusitor pentru mentalul limitat al pescarului va impinge mai departe bunul mers al omenirii. Asa ca tu, neconventionalule, alimenteaza tu prin binecuvantarea asupra careia esti posesor, mintea tenebroasa a celorlalti sarmani si nefericiti cu fantezii pseudoadevarate despre unul din pasii catre o multumire absoluta in pantaloni! adica suflet!
adadoi
16th October 2009, 16:19
încă mai dau rețete gratuite, să știi.
darkangelo
16th October 2009, 16:25
CITAT (Cutzu @ 16th October 2009, 17:11)

tre sa fii idiot sa citest postul unui user pe sl inregistrat acum 50 de minute
ba mai mult, sa`ti dai si cu parerea
multumesc la fel.
LiviuBv
16th October 2009, 16:32
Ce caterinca !
Moaca
16th October 2009, 16:38
sunteti invidiosi, nu ?
Pollux
16th October 2009, 16:45
baietul a citit milan kundera - cartea rasului si a uitarii (sper ca memoria nu ma inseala) si ne-a facut rezumatul la unul dintre capitole aici.
oricum, va recomand sa cititi originalul. descrie si o partida de sex in 3. 
btw... Kundera a fost concurent cu Muller anul asta la nobel pentru literatura.
Moaca
16th October 2009, 16:58
Si copilu' ce parere are ?
gxg88
16th October 2009, 17:02
CITAT (neconventional @ 16th October 2009, 17:54)

gxg88 - nu s'a intamplat si cred ca am raspuns la tot! Deocamdata .. nu am pus problema asa ... si nici in discutie ... poate se va intampla ... iar atunci va fi firesc. Multumit, stimate domn?

Atunci cum merge partea cu sexul?
Ii spui uneia sa astepte pana o rezolvi pe cealalta c-apoi ii vine randul si ei? Pandesti momentul in care sunt nu-s impreuna?
Dormiti toti 3 in acelasi pat. Cum te impart femeile? Voi nu vreti sa va futeti/dragaliti inainte de culcare?
neconventional
16th October 2009, 17:07
Moaca - copilul este protejat, nu ne manifestam in fata lui in nici un fel ... i'am explicat cat a putut sa inteleaga deocamdata si ... este fericit ca ... deh ... este dublu rasfatat 
gxg88 - oare este atat de greu sa intelegi ca nu se face totul in viata asta programat sau dupa un model? De ce trebuie sa o faci neaparat inainte de culcare? Scrie undeva ca este o regula de aur?
Avem job fiecare, nu suntem tot timpul toti pe acasa ... se intampla totul normal si firecsc ... nu trebuie sa dau eu ordine cuiva sa astepte .... sau ce sa faca ... cand sa faca ... nu ... nu sunt un pasha ... iar ele sclavele mele ... suntem oameni liberi si normali ... care fac ce simt si cand simt ... si nu am facut din asta un deziderat si nici un capat de tara. Alegem sa ne bucuram de viata si sa ne implicam in viata de zi cu zi ... sa calatorim ... sa facem ceva impreuna ... inainte de a ne gandi doar la cine cu cine o face si cand.
Judith
16th October 2009, 17:10
Este oribil pentru mine, deoarece stiu cat de geloasa is sau nu.
Asa ceva clar nu-i de nasu' meu.
Moaca
16th October 2009, 17:11
Asta e vrajeala maestre (adica te invarti pe dupa corcodus), se pune problema concret : ce faci daca le vine la amandoua cheful in acelasi timp ? Imparti bonuri de ordine ?
doresc_mici_mari
16th October 2009, 17:15
CITAT (Moaca @ 16th October 2009, 18:11)

Asta e vrajeala maestre, ce faci daca le vine la amandoua cheful in acelasi timp ? Imparti bonuri de ordine ?
cred ca are un fetis dezolant: le priveste cum se bat, trag de par pentru a fi prima, in timp ce el se intarata
neconventional
16th October 2009, 17:15
Judith - iti respect parerea si opinia, insa asta nu inseamna ca este si oribil 
Moaca - nu este nici o vrajala ... intelege ca este vorba de intelepciune in toata relatia asta ... si sexul nu este subiectul numarul 1, chiar daca visul oricarui barbat este sa o faca cu 2 femei
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.