Alegere Memory Stick

lenovot61

Salut, as vrea un stick de memorie de minim 2 gb, cam la 30 de lei fiindca am vazut ca sunt ieftine acum dar sa nu aiba capac sa aiba cap retractabil si o viteza de copiere acceptabila, daca se poate si dimensiuni reduce ca sa il pot pune pe brelocul de la cheile masinii! Cam ce imi recomandati?
Header
Pentru ca suma disponibila este 30 lei,trebuie sa specifici orasul din care esti iar daca sunt persoane din orasul tau iti vor recomanda un magazin/produs potrivit cerintelor tale.
Consider inutila recomandarea acestui produs din orice oras,comanda pe internet fiind inutila dat fiind pretul tau de 30 lei de care dispui la care se adauga taxe de curierat circa 15 lei.

StGermain
Pentru purtat la cheile masinii, sau la chei in general, iti recomand cu caldura unul din metal(aluminiu) sau cauciuc. De asemenea urechea de prindere la inelul cheilor sa fie cat mai robusta si nu din plastic. Cheile sunt supuse de-a lungul timpului la multe socuri si bruscari, care ar strica memoria.

Edit: e adevarat ca sunt unele din plastic dur, mai rezistente, de exemplu eu am unul Kingston DataTraveler, tot 2GB, albastru inchis care face fata la purtatul la chei.
lenovot61
Sunt din Bucuresti cred ca gasesc prin oras ceva acceptabil dar nu stiu ce sa cumpar sunt complet ,,afon" la la asa ceva!
lenovot61
Puteti inchide topicum am rezolvat!!!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.