Cit de spre brainwashing, mai bine ii intrebi pe cei mai batrini cita scoala se facea atunci. Vei fi uimit.
nu contest ca se invata mai mult .... se invata dar din lipsa alternativelor
mufa
23rd May 2005, 16:46
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 16:05)
nu contest ca se invata mai mult .... se invata dar din lipsa alternativelor
Daca alternativele sunt drogurile si bautura, nu multumesc.
james bond 20045
23rd May 2005, 17:13
exagerezi ... nu drogurile si bautura sunt alternativele ... dar decat sa stau ca pe vremea comunistilor cu cartea in mana 6 ore pe zi din lipsa de altceva prefer sa ma uit la documentarele de pe discovery sau animal planet ca tot imi pierd noptile si mai si invat cate ceva ... asta ca sa nu mai vorbim ca eu am 55 de canale la televizor ... pe vremea copilariei tale aveai macar 3 ?? mai copilaria deaia se cheama copilarie ca sa iti traiesti viatza (fara sa ajungi la droguri sau alte prostii) asta pe langa faptul ca sunt experiente care numai "pe strada" ca sa folosesc un termen le intalnesti ... si asta e lumea in care ne ivartim ... si personal eu zic ca e mai bine sa inveti niste lucruri care fac parte din categoria scoala vietii ... si te mai intreb un lucru ... tu daca mergi noaptea pe strada sti sa recunosti pe cei care cauta scandal cu orice pret? sau poate ca tu nu ai iesit seara (si cand zic seara ma refer de exemplu sa mergi 2-3 insi pe la 3 dimineata si sa ajungi intreg acasa ... uimitor nu ...
Coana
23rd May 2005, 17:23
james, mai socheza-ne cu intelepciunea ta...esti cam destupat la minte pentru varsta ta...
Ana_Karr
23rd May 2005, 17:35
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 17:13)
mai copilaria deaia se cheama copilarie ca sa iti traiesti viatza
Dezvirginatul minorelor se face in copilarie ? Nu prea mai sunt la curent cu noutatile, si imi cer scuze ! Te rog frumos raspunde-mi din vasta ta experienta de viata, castigata cu atata efort intr-o perioada atat de scurta.
james bond 20045
23rd May 2005, 17:42
QUOTE(Ana_Karr @ May 23 2005, 18:35)
Dezvirginatul minorelor se face in copilarie ? Nu prea mai sunt la curent cu noutatile, si imi cer scuze ! Te rog frumos raspunde-mi din vasta ta experienta de viata, castigata cu atata efort intr-o perioada atat de scurta.
dar aici nu mai era vorba de dezvirginat ... era vorba de o discutie dintre mine si mufa
Ana_Karr
23rd May 2005, 17:47
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 17:42)
dar aici nu mai era vorba de dezvirginat ... era vorba de o discutie dintre mine si mufa
Scuze, m-a derutat topicul.
james bond 20045
23rd May 2005, 18:00
QUOTE(Coana @ May 23 2005, 18:23)
james, mai socheza-ne cu intelepciunea ta...esti cam destupat la minte pentru varsta ta...
sti pana la urma care e problema ... poti sa fi un elev eminent la scoala sa ai zece pe linie la toate materiile posibile ... daca nu te duce capu ... degeaba ... toata lumea ma priveste ceva de genu " are 17 ani deci e prost" oameni nu mai ganditi asa ...
zahei
23rd May 2005, 18:59
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 18:00)
sti pana la urma care e problema ... poti sa fi un elev eminent la scoala sa ai zece pe linie la toate materiile posibile ... daca nu te duce capu ... degeaba ... toata lumea ma priveste ceva de genu " are 17 ani deci e prost" oameni nu mai ganditi asa ...
esti prost. ti-o spun cu toata prietenia, esti prost si superficial. next!
james bond 20045
23rd May 2005, 19:08
QUOTE(zahei @ May 23 2005, 19:59)
esti prost. ti-o spun cu toata prietenia, esti prost si superficial. next!
doamne peste ce oameni dai in viata ... bine ca esti tu destept ... tu esti destept cat pentru jumatate din forumul asta ... si eu iti zic cu toata prietenia
mufa
23rd May 2005, 19:14
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 17:13)
exagerezi ... nu drogurile si bautura sunt alternativele ... dar decat sa stau ca pe vremea comunistilor cu cartea in mana 6 ore pe zi din lipsa de altceva prefer sa ma uit la documentarele de pe discovery sau animal planet ca tot imi pierd noptile si mai si invat cate ceva ... si te mai intreb un lucru ... tu daca mergi noaptea pe strada sti sa recunosti pe cei care cauta scandal cu orice pret? sau poate ca tu nu ai iesit seara (si cand zic seara ma refer de exemplu sa mergi 2-3 insi pe la 3 dimineata si sa ajungi intreg acasa ... uimitor nu ...
Exagerez? Constatam doar alternativele pe care le prefera multi tineri astazi. Pe de alta parte sunt dragute "discovery-urile si animal planetul", dar tot cititul unei carti mi se pare mai interesanta. Cind te ve face mare poate ai sa intelegi diferenta dintre "a citi o carte" si "a vedea filmul care a fost facut dupa carte". Asta ca o paranteza. La 185 cm si aproape 100 de kile nu am nevoie sa-i recunosc pe cei care cauta scandal. Indiferent cu cine si la ce ora ma plimb pe strazile capitalei.
mufa
23rd May 2005, 19:15
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 18:00)
mai degraba ..."nu pare foarte inteligent la cite ineptii scoate din el"
james bond 20045
23rd May 2005, 19:20
QUOTE(mufa @ May 23 2005, 20:14)
La 185 cm si aproape 100 de kile nu am nevoie sa-i recunosc pe cei care cauta scandal. Indiferent cu cine si la ce ora ma plimb pe strazile capitalei.
vei fi uimit daca esti singur si tabara pe tine vreo trei insi pusi pe scandal chiar si pentru greutatea ta ... la inaltime esti aproape cat mine ...
mufa
23rd May 2005, 19:26
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 19:20)
vei fi uimit daca esti singur si tabara pe tine vreo trei insi pusi pe scandal chiar si pentru greutatea ta ... la inaltime esti aproape cat mine ...
Secretul, tinere, este sa nu sara. Oricit de beti/pusi pe scandal ar fi.
james bond 20045
23rd May 2005, 19:31
QUOTE(mufa @ May 23 2005, 20:26)
Secretul, tinere, este sa nu sara. Oricit de beti/pusi pe scandal ar fi.
pai daca ei cauta scandal e suficient sa nu le placa culoarea bluzei tale si e deajuns
mufa
23rd May 2005, 19:40
QUOTE(james bond 20045 @ May 23 2005, 19:31)
pai daca ei cauta scandal e suficient sa nu le placa culoarea bluzei tale si e deajuns
Ciudat. Dar le place culoare bluzei mele. Si culoarea ochilor. Le place tot. Din instinct de conservare.
mufa
23rd May 2005, 21:21
QUOTE(NostraDamnUs @ May 23 2005, 21:08)
Inainte de '89 Internetul era pentru toti tinerii un subiect SF.
Protocoalele HTML si HTTP au aparut prin '92, primul browser in '93. Va vine sa credeti treaba asta? Parca ar exista www de cand lumea...
total offtopic: 1. Internet nu inseamna doar protocol HTTP 2. Eu zic sa vezi ce facea prin 89-90 un nene pe nume Tim Berners-Lee
Yoda
23rd May 2005, 21:47
QUOTE(mufa @ May 23 2005, 21:21)
total offtopic: 1. Internet nu inseamna doar protocol HTTP 2. Eu zic sa vezi ce facea prin 89-90 un nene pe nume Tim Berners-Lee
Draga mufa, daca nu stii care a fost rolul aparitiei HyperText Transfer Protocol-ului in evolutia Internetului, las-o balta.
Si nu e nene cu tine, este Sir Tim Berners-Lee. El a lansat primul site online http://info.cern.ch/, la data de 6 August 1991.
Si las-o mai moale cu ciocanele, nu-ti permit sa faci pe interesantul cand discuti cu mine, cu atat mai putin cand contrazici total aiurea.
mufa
23rd May 2005, 21:58
QUOTE(NostraDamnUs @ May 23 2005, 21:47)
Draga mufa, daca nu stii care a fost rolul aparitiei HyperText Transfer Protocol-ului in evolutia Internetului, las-o balta.
Si nu e nene cu tine, este Sir Tim Berners-Lee. El a lansat primul site online http://info.cern.ch/, la data de 6 August 1991.
Si las-o mai moale cu ciocanele, nu-ti permit sa faci pe interesantul cand discuti cu mine, cu atat mai putin cand contrazici total aiurea.
Nu fac pe interesantul cu tine, dragul meu. Ciocanele reprezinta o consecinta fireasca la inexactitatile din postul tau anterior. Oricum sunt sigur ca esti baiat mare si te-au invatat la orele de informatica ce este google si la ce foloseste el. Asa ca poti afla si singur ca internet != http, ca protocoale de genul smtp sau ftp au fost inventate cu vreo 20 de ani in mai inainte. Da-n fine, probabil imi racesc gura de pomana.
Daca ai chef sa continuam discutia, hai in alta parte, ca aici suntem prea offtopic.
zen
23rd May 2005, 22:03
QUOTE(mufa @ May 23 2005, 19:40)
Ciudat. Dar le place culoare bluzei mele. Si culoarea ochilor. Le place tot. Din instinct de conservare.
master yoda, de cand nu ai mai scos sabia laser din mantie?
io, ca un padawan respectuos, de ani si ani si ani...
mufa
23rd May 2005, 22:08
QUOTE(zen @ May 23 2005, 22:03)
master yoda, de cand nu ai mai scos sabia laser din mantie?
io, ca un padawan respectuos, de ani si ani si ani...
De cind era bunica fata Si sa fie clar, nu recunosc nimic din ce se spune ca am facut la betie!
zen
23rd May 2005, 22:14
QUOTE(mufa @ May 23 2005, 22:08)
Si sa fie clar, nu recunosc nimic din ce se spune ca am facut la betie!
apropo de asta, e o intrebare de thread: vi s-a intamplat sa nu va mai aduceti aminte de ce ati facut cand erati beti rupti?
mie mi se pare o scuza penibila asta, dar poate ma insel..
mufa
23rd May 2005, 22:17
QUOTE(zen @ May 23 2005, 22:14)
apropo de asta, e o intrebare de thread: vi s-a intamplat sa nu va mai aduceti aminte de ce ati facut cand erati beti rupti?
mie mi se pare o scuza penibila asta, dar poate ma insel..
Mi s-a intimplat. Vezi ca am povestit pe la chestionare, ce si cum.
james bond 20045
23rd May 2005, 22:30
adevaru e ca pe final am deviat de la topic muuuuuuult ...
Mtz
23rd May 2005, 23:30
Io nu pot sa imi mai aduc aminte cand am fost ultima oara rupt de beat. Dar asta nu mi se pare o mare problema. Problema e ca nu mai tin minte cu cate femei am facut sex. Cum dreq sa fac sa imi aduc aminte? Cred ca ma apuc sa scriu intr-un caiet cate un nume pe masura ce imi aduc aminte. Voi le mai tineti minte pe toate?
Si mai interesant mi s-ar parea raspunsul fetelor. Sunt aproape sigur ca ele ii tin minte pe toti.
enjoy, Mtz
PS: ma refer la cei care au facut sex cu cel putin 3 (deodata sau pe rand).