Vanish
2nd June 2005, 18:40
Care vine la mare vara asta in Constanta? Sa ma caute sa-mi dea o bere ca ma stie de pe SP!
adipelcz
2nd June 2005, 18:43
QUOTE(Black_Unicorn @ Jun 2 2005, 18:17)
My opinion...

Nu e o jignire, nenea de la universitate...dar stii asta, nu?! Have a look in the dictionary! A fost o doctrina, o filozofie care avea niste printzipii! Afla tu mai departe!

Ok. Vad ca stii. Te felicit pt cultura ta. Tot pt cultura ta, stiu sensul cuvantului cinic. Uite o mica explicatie:
Cinic = Care dă pe față, cu sânge rece, fapte sau gânduri condamnabile, care calcă, fără sfială, regulile moralei, de conviețuire socială și de bună-cuviință.
Deci, la rugamintea veveritei de a ma potoli, eu am raspuns ca nu pot pt ca-s printre cei mai cinici oameni de pe forum, adica calc cu nesimtire regula bunului simtz si al masurilor de convietuire sociala si o tzin pe a mea, in stilul deja cunoscut, adica fara sfiala si cu sange rece.
Multzumita ?
Si nu-i mai da atata cu universitatea ca, repet, nu ma laud cu asa ceva - acolo vroiam sa subliniez faptul ca stiu cam ce venituri au studentii in general. Poate ca-s portar la universitate si tu esti pe langa.
Alina
2nd June 2005, 18:45
CĂNI//C ~că (~ci, ~ce) și substantival Care ține de cinism; propriu cinismului. Om ~. ◊ Filozofie ~că doctrină filozofică antică care propovăduia revenirea la natură, respingând normele și convențiile sociale și morale. /<fr. cynique, lat. cynicus
Portarule, have a look again!
adipelcz
2nd June 2005, 18:49
Un cuvant poate avea mai multe sensuri. Uita-te tu mai bine:
http://dexonline.ro/search.php?cuv=cinic&source=
Si mai studiaza daca tot esti asa tare. Da' vad ca-ti place cearta ceva de speriat.
Alina
2nd June 2005, 18:50
nu-mi plac critica si jignirile, dupa cum ti-am mai spus. Iar tu asta faci...
edit: si sa incercam sa nu polemizam pe domenii gen gramatica si vocabular, intrucat calci pe un teren minat...
adipelcz
2nd June 2005, 18:57
@Unicorn: Discutia asta se incheie aici.
Nu e intentia mea sa te simtzi jignita si nu voi mai continua indiferent ce zici.
Coana
2nd June 2005, 18:58
Alina
2nd June 2005, 18:58
Mda...unele PM-uri au efectul asta...In general vorbind, bineinteles.
Bye.
TermiK
2nd June 2005, 19:00
Eu cred ca tu esti putin bauta,sau daca nu, si doar asa esti tu in general, e grava situatia. Se pare ca tu esti SINGURA pe terenul minat. Si parca nu-mi vine sa cred ca ai fi studenta cum te lauzi. Oricum, in ziua de azi toata lumea face facultate. Nu pot sa cred ca desprinzi cuvantul "cinic" dintr-o sintagma in care are un inteles aparte, pentru a-l arunca in fata cuiva si a-l jingi cu texte gen "nenea de la universitate" si "portarule". Uita-te la tine.
mufa
2nd June 2005, 19:02
QUOTE(adipelcz @ Jun 2 2005, 18:57)
Nu e intentia mea sa te simtzi jignita si nu voi mai continua indiferent ce zici.
Poti sa nu mai scrii cu "tz"? Te rog frumos?
Alina
2nd June 2005, 19:04
COANA, uite ce crede Termikk despre aria asta...iete!
Pe asta nu-l lovim in scufita, ca si asa nu prea stie sa se exprime politicos???
adipelcz
2nd June 2005, 19:04
adipelcz
2nd June 2005, 19:06
QUOTE(mufa @ Jun 2 2005, 19:02)
Poti sa nu mai scrii cu "tz"? Te rog frumos?

Voi incerca sa ma las....promit ca voi incerca. Dar trebuie sa dai si tu o bere
mufa
2nd June 2005, 19:07
QUOTE(adipelcz @ Jun 2 2005, 19:06)
Voi incerca sa ma las....promit ca voi incerca. Dar trebuie sa dai si tu o bere

S-a facut
Coana
2nd June 2005, 19:10
banui ca termik este o clona a lui adipelcz...pana maine cand am dovada daca da sau nu, mai asteptam.... mai asteptam...
adipelcz
2nd June 2005, 19:13
Banuiesti prost si chiar ma simt jignit de o asemenea afirmatie.
Uite: Termik : Joined: 24-January 05.
Ce motiv as fi avut eu sa-mi fac clone acum 4 luni ?? Citeste cele 15 posturi ale lui Termik si vezi daca seamana cu ale mele. As zice ca nu. Deci astept scuzele de rigoare.
Coana
2nd June 2005, 19:15
scuze....cand gresesc, recunosc....dar tot verific maine...
Alina
2nd June 2005, 19:16
Nici eu nu cred ca este aceeasi persoana...unul e cinic, dar celalalt e...nu stiu, am uitat cuvantul!
adipelcz
2nd June 2005, 19:17
Coana, be my guest, dar sa stii ca astept scuze oficiale.
Coana
2nd June 2005, 19:19
mai oficial de atata ce vrei?
am zis scuze....scuze....scuzati-ma....
adipelcz
2nd June 2005, 19:22
Ok. Se accepta. De fapt ai putea sterge toate posturile astea (cu presupunerea si cu scuzele).
Vanish
2nd June 2005, 19:23
Mwoaaa, gastelor, asa va vedeti voi aberad? Nu vreau sa stiu cand vorbiti serios, sau poate aici dicteaza cea de a doua sau a treia personalitate. Cel putin Anna a recunoscut.
Dar cum toate lucrurile sunt relative in acest univers si modul de a abera si aberatiile sunt relative.
Deci, cine vine la mare in vara asta in Constanta, sa-mi dea o bere? Mufa, tu, si asa vad ca esti in dispozitite de dat (si nu ciocane)?
Coana
2nd June 2005, 19:23
de pe aberatii nu se sterge.
@vanish....o sa vin si io..da nu se stie cand....poate cu mufa odata...
toyomi
2nd June 2005, 19:41
QUOTE(Vanish @ Jun 3 2005, 02:23)
Mwoaaa, gastelor, asa va vedeti voi aberad? Nu vreau sa stiu cand vorbiti serios, sau poate aici dicteaza cea de a doua sau a treia personalitate. Cel putin Anna a recunoscut.
Dar cum toate lucrurile sunt relative in acest univers si modul de a abera si aberatiile sunt relative.
Deci, cine vine la mare in vara asta in Constanta, sa-mi dea o bere? Mufa, tu, si asa vad ca esti in dispozitite de dat (si nu ciocane)?
eu , asta in august , rezisti pina atunci ?
japoneza , romaneasca etc ....ce preferi ?
mufa
2nd June 2005, 19:50
QUOTE(Vanish @ Jun 2 2005, 19:23)
Mwoaaa, gastelor, asa va vedeti voi aberad? Nu vreau sa stiu cand vorbiti serios, sau
Deci, cine vine la mare in vara asta in Constanta, sa-mi dea o bere? Mufa, tu, si asa vad
ca esti in dispozitite de dat (si nu ciocane)?
Sunt curios care e mai destept sa cedeze primul.
Daca n-am alta treaba probabil pe 1 o sa fiu in Constanta. Berea o dai tu
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.