mufa
2nd June 2005, 09:51
QUOTE(veverita @ Jun 2 2005, 01:58)
lol.
1. nu mai bea ciucacola, i-a zis dentistu ca nu face bine.
1. Incredibil... de cind a inceput sa asculte de sfaturile dentistului?
Vanish
2nd June 2005, 09:53
lol.
1. nu mai bea ciucacola, i-a zis dentistu ca nu face bine.
BTW, am vazut pe Descopery, ca de fapt ciuca cola (nu conteaza firma producatoare) nu este in stare sa dizolve un dinte, dar in schimb curata foarte bine suprafetele cromate si bornele de la baterie. Aviz amatorilor.
zahei
2nd June 2005, 10:02
QUOTE(Vanish @ Jun 2 2005, 09:22)
Sa inteleg ca robocop e robocopil pe langa tine.
Si nu ruginesti?
BTW, ce ai patit de ti-ai facut tuning?
am cazut mort de beat pe scari
Vanish
2nd June 2005, 10:16
QUOTE(zahei @ Jun 2 2005, 11:02)
am cazut mort de beat pe scari
Saracu de tine!Da' de pe ce scari ai cazut?
Si eu am cazut de vreo doua ori de scari din cauza alcoolului si nu am patit mare lucru. 
Nu serios. Daca a fost o chestie naspa si nu vrei, nu zice.
zahei
2nd June 2005, 10:44
QUOTE(Vanish @ Jun 2 2005, 10:16)

Si eu am cazut de vreo doua ori de scari din cauza alcoolului si nu am patit mare lucru.

nu, serios. chiar am cazut beat pe scari.
mufa
2nd June 2005, 10:46
QUOTE(zahei @ Jun 2 2005, 10:44)
nu, serios. chiar am cazut beat pe scari.
...acum spune-i omului ca era vorba de cele 7 scari de la Timis
veverita
2nd June 2005, 12:33
QUOTE(mufa @ Jun 2 2005, 09:51)
1. Incredibil... de cind a inceput sa asculte de sfaturile dentistului?

de cand a dat de unul care il chinuie mai putin. cam ustura la buzunar, dar asta este.
veverita
2nd June 2005, 12:37
QUOTE(Vanish @ Jun 2 2005, 09:53)
lol.
1. nu mai bea ciucacola, i-a zis dentistu ca nu face bine.BTW, am vazut pe Descopery, ca de fapt ciuca cola (nu conteaza firma producatoare) nu este in stare sa dizolve un dinte, dar in schimb curata foarte bine suprafetele cromate si bornele de la baterie. Aviz amatorilor.
din ce stiu eu (desi s-ar putea sa ma insel, ca nu consum coca-cola -> nu i-am studiat cu atentie eticheta), contine cofeina. cofeina parca papa calciul. oricum, nu cred ca la asta se referea dentistu', ci la cantitatea de zahar. dar astea sunt doar speculatii. ne lamureste Manowar daca are chef sa ceteasca atatea aberatii:)
veverita
2nd June 2005, 12:38
QUOTE(Vanish @ Jun 2 2005, 10:16)

nici nu tre' sa cazi pe scari. e de ajuns sa cazi in casa, cu un picior sub tine.
mufa
2nd June 2005, 12:52
QUOTE(veverita @ Jun 2 2005, 12:33)
de cand a dat de unul care il chinuie mai putin. cam ustura la buzunar, dar asta este.
Hai sa vorbim despre altceva ca parca incepe sa ma doara o masea
veverita
2nd June 2005, 13:18
QUOTE(mufa @ Jun 2 2005, 12:52)
Hai sa vorbim despre altceva ca parca incepe sa ma doara o masea

nu-i broblem. cand te intorci iti dam adresa lu' nenea
mufa
2nd June 2005, 13:21
QUOTE(veverita @ Jun 2 2005, 13:18)
nu-i broblem. cand te intorci iti dam adresa lu' nenea

Merci, dar am si eu dentist ieftin (cel putin pentru mine), priceput si cu mina usoara.
mufa
2nd June 2005, 15:30
QUOTE(Invisigoth @ Jun 2 2005, 15:27)
Cam de unde stii ca nu face?
Si tu esti sigur ca face atita?
Alina
2nd June 2005, 15:32
Mufaaa, mie imi place parfumul asta de innebunesc, intelegi?!
Si lui Invisi ii place la fel...
E o chestie de gust, exclusiv...
Invisigoth
2nd June 2005, 15:38
QUOTE(mufa @ Jun 2 2005, 16:30)
Si tu esti sigur ca face atita?
Daca iti place un lucru, conteaza cat face el? Pt tine cu siguranta ca face atat!
mufa
2nd June 2005, 15:39
QUOTE(Black_Unicorn @ Jun 2 2005, 15:32)
Mufaaa, mie imi place parfumul asta de innebunesc, intelegi?!
Si lui Invisi ii place la fel...
E o chestie de gust, exclusiv...
Eu inteleg si ma bucur pentru voi. Alte chestii nu le pot pricepe.
Alina
2nd June 2005, 15:39
Sunt f multe lucruri pe care nu le pricep nici eu...dar ce sa facem?! ata ete.
mufa
2nd June 2005, 15:41
QUOTE(Black_Unicorn @ Jun 2 2005, 15:38)
Nu inteleg, el ma ataca public si eu ii dau replica pe PM? De ce? Asta mi se pare aberant...

El nu te-a atacat public. Tu te-ai simtit atacata. Iar PM-ul se refera la Coana, nu la adi.
Alina
2nd June 2005, 15:43
"haideti sa va pov ceva. Intr-o dimineata, ma pregatesc sa ma duc la fackultate, ma parfumez eu nevoie mare cu ingerasul meu si ma urc in prea-indragitul 66 (
). Langa mine se asaza doi barbati. Cam negrisori, dar nu asta conteste acisilea in povestirea mea. Unul dintre el ii zice amicului: bleah, e un miros puternic aici de parfum prost si ieftin, hai sa ne mutam mai incolo...Si singurul miros din troleu era al parfumului meu (nu era inca vara, ca sa puta a caldura mare )
Pe bune e comic, puteti macar sa zambiti...
"
aici scriu EU, da?
Alina
2nd June 2005, 15:45
QUOTE(adipelcz @ Jun 2 2005, 01:07)
Mie-mi place de unii (unele) de pe aici ca se dau cu parfumuri cat salariu mediu pe economie, dar se plimba tare mandri cu troleibuzul. Pe cuvant ca am toata stima pentru unsurosii mirosind a ceapa din troleibuz care mai arunca cate un "ba ce pute aici a spray ieftin, hai mai incolo" cand apare cate un personaj "gucci", "dihor", "croco-copacel" si alte asemenea denumiri sofisticate
si vine el...
Asta nu este un afront? asta nu e jignire? nu m-a atacat aici?
Mosotti
2nd June 2005, 15:52
poate putea inteligenta, io (de exemplu) cind ma urc intr-un tramvai toti ceilati coboara si se urca in vagonul alalalt
Alina
2nd June 2005, 15:53
QUOTE(Mosotti @ Jun 2 2005, 16:52)
poate putea inteligenta, io (de exemplu) cind ma urc intr-un tramvai toti ceilati coboara si se urca in vagonul alalalt
pai da, ca tu esti GENIAL!!!
mufa
2nd June 2005, 15:54
Si ce ai fi vrut, sa te pupe ca ce frumoasa si desteapta esti ? Daca ai putea fi obiectiva timp de 10 secunde, ti-ai da seama ca si tu ai fi reactionat cam la fel. Plus ca mesajul a fost fun. Din pacate nu si ce a urmat dupa
Alina
2nd June 2005, 15:57
MUFA, de cateva posturi incoace eu nu te recunosc!!!
ce legatura are frumusetea si desteptaciunea cu preferintele mele la parfum???...
putea sa nu faca nici o referire la postul meu si ramaneam prieteni.
Plus ca Adi este unul dintre cei mai cinici oameni de pe forum, iar postul lui nu era funny, era chiar rautacios si sfidator.
Coana
2nd June 2005, 15:59
eu zic sa nu aplici niciodata sa fii redactor la carcotasi....nu te-ar primi....
io de ce n-am luat postul personal? si io am parfumuri scumpe. mai mult de atat nici casa n-am ...dar am ras cu sughituri la postul respectiv.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.