QUOTE(veverita)
neata. vad ca bateti campii cu gratie, asa ca ma bag si io in seama.
nenea care ai deschis topicu', sa stii ca baietii aia care ziceau in posturi anterioare ca ti-o f.ute altu' intr-o saptamana aveau ceva dreptate. plecam de la presupunerea ca lu' tanti minora ii e frica de famelie si d'aia o tine cu 18 ani. ca la 18 ani, vezi duamne e majora si vaccinata. bun. problema e urmatoarea: orice animal tinut in frau, cand scapa din frau, fuge... de rupe pamantu'. traducere: asteapta tu sa faca 18 ani si sa o f.uti legal, si sa vezi cum in cateva luni zboara in p.ula altuia. ca oricum virgina nu mai e, si p.izda nu are contor. ori ca f.ute 1, ori ca f.ute 10, tot dracu ala e. imi pare rau daca viziunea mea despre situatie iti strica dispozitia si cheful de viata, dar asta e parerea mea, subiectiva, si eventual de ignorat.
friendly advice: n-o mai lasa tati sa se frece de tine si sa te sarute, zi-i ca nu ti se pare corect sa te urce pe pereti de sa te duara cuaiele doo zile, ca iti dauneaza la greierash. stai si rabzi ca prostu'. si de un an de zile, ca de, esti mai cu mot. si pe langa asta, mai ai de asteptat INCA 6 LUNI cu cuaiele umflate non-stop, ca sa ai sanse sa-ti spuna ca s-a gandit mai bine si nu te iubeste atat de mult incat sa-si dea fustele peste cap cu tine. nu de alta, dar daca evita sa iasa cu tine pe strada (ziceai ca nu iese la sucuri/terase), e posibil sa nu vrea sa se afiseze cu tine. oare de ce?
a, mi-am adus aminte ca aveam o nedumerire: de unde ai tras matale concluzia ca nu are incredere in tine?
bafta si spor in ramura.
M.anowar, ce femeie nebuna ai, sa moara cici!