QUOTE(mufa @ May 26 2005, 21:28)
Diferenta consta in faptul ca, de obicei printre prietenii/cunoscutii sunt si oameni cu aceeasi meserie, care fac parte din acelasi mediu social etc. Si atunci nu prea-ti permiti sa te dai mai mare decit esti. Daca o faci ai sanse sa ajungi, mai devreme sau mai tirziu, intii luata in bascalie si apoi marginalizata. In cel mai bun caz, daca se poate spune asa, vei fi acceptata ca prietena lui X.
Nu ma dau mare. La facultate, sunt recunoscuta ca cea mai dragutza din grupa, si cand trebuie sa "vrajim" asistenti universitari ( o invoire, o scuza) ma baga pe mine la inaintare. La asistente, avem un baiat. Referitor la dat mare, stim ca suntem toti o apa si un pamant. Eu pe-aici nu m-am dat mare profesional, pt ca sunt zero, si am spus asta de mii de ori : sunt la inceput de drum. Eu doar aratam ca ma simt bine in pielea mea, si lucrul asta nu mi-l inchipui. Cineva ma incurajeaza in sensul asta. Nu exista fum fara foc. Nu stiu de ce va deranjeaza atat de rau asta . Mai spuneam odata ca am o groaza de defecte fizice. Dar normal ca nu le voi relata aici
.
QUOTE(mufa @ May 26 2005, 21:31)
Doar in halat usor transparent si nimic pe dedesubtÂ
Damn... Daca stiam, nu ma mai imprieteneam asa bine cu dentistul.
Hmmm ... pai hai sa-ti spun eu ceva nou : eu sunt cea mai buna
!
QUOTE(zen @ May 26 2005, 22:03)
adica voiam sa zic ca, cu cat sunt mai multi ciudati, cu atat e mai misto
sa dea domnu' sa aiba o parere justa despre ea, ca sa nu se trezeasca altfel in pumni de la viata.
Imi stiu exact plusurile si minusurile . Ma imprietenesc usor cu oamenii, asta e un plus, si apoi ca prieteni, trecem peste minusuri
.
QUOTE(zen @ May 26 2005, 22:03)
in poza nici nu arata rau, chiar daca e strategica, adica asa de mica incat iti poti inchipui ce vrei.
ca sa imi elimin o curiozitate, ai buzele subtiri?Â

Am poze in galeria foto.