iti arat eu unul: pe mine. te invit sa ma scuipi. chestia asta cu sexu' cu mai multe femei e o imbecilitate crasa. eu unu' n-am 2 organe, asa ca mi-ar fi oricum imposibil...in afara de cazu' in care treci la sex limbi sau degete...problema ta, in cazu' asta.
pe langa asta, imi aduce aminte de faza cu virginii care vor sa si-o traga. am avut exemplare de-astea in clasa, in liceu. erau megasuperdisperati si-si imaginau ca sexu' e cel putin paradisu' la patrat. cata dezamagire pentru ei...citam din racla "numai o frectie la erectie, numai un clei si-un hai noroc!". asa si cu sexu' cu mai multe. pana nu-l faci, ti se pare o mare smecherie. cand ajungi acolo, descoperi ca-i o tampenie penibila.
la un fost job de-al meu am intalnit un caz de-ala de care descrii tu.
un tip care avea o prietena "stabila", ba chiar "bisexuala"...facea exact ce descrii tu si pe deasupra, arata si bine. pacat, mare pacat, ca i-a rezolvat-o un coleg de lucru. yeah...tre' sa-l invidiezi pe-ala: prietena lui "stabila" era "rezolvata" si de barbati si de femei. mmm...ce placere trebuie sa-ti creeze, sa saruti o astfel de femeie...yes, indeed.
edit: am uitat sa mentionez: pe langa toate astea, o si intretinea. era o coincidenta...EVIDENT.