Nu prea aduce a "declansator de instincte". Dar poate n-am instinctele la mine in seara asta.
mufa
25th May 2005, 23:43
QUOTE(sapho @ May 25 2005, 22:04)
asta a fost tare! asadar pentru doritori: e cazu sa deveniti ignoranti! spor
bbshtrumf
25th May 2005, 23:54
QUOTE(toyomi @ May 25 2005, 19:16)
omul la nervi si suparare isi arata adevaratul caracter , asa ca lola si cu biebietu ne-a caracterul lor adevarat .
biebietu , merci , de data asta ai muscat , exact asa vroiam sa ne arati cu adevarat ce fel de " femeie ' esti .
v-ati cerut scuze fata de ceilalti useri ca i-ati jignit ? daca nu , asta inseamna ca intr-adevar sinteti " murdare ".
Ti se pare mult daca iti cer sa faci un rezumat al adevaratului meu caracter, pe care se pare ca tocmai l-ai descoperit in urma angajarii intr-un rationament numai de tine inteles? Am incercat sa te evit, chiar am incercat. Si totusi ai insistat in a-mi adresa mesaje in diferite arii. Acum ma fac vinovata ca reactionez? Nu stiu unde ai crescut tu si cum e in Japonia dar eu nu sunt obisnuita sa intorc si celalalt obraz si n-am sa invat sa fac asta pentru tine. Vorbesti de momeli si alte aiureli...pai in conditiile astea trag concluzia ca tu iti petreci timpul gandindu-te cum sa ma faci pe mine "sa arat ce fel de femeie sunt". Ceea ce inseamna ca ai o problema. Eu cand mi-am propus sa nu-ti mai raspund la provocari am considerat capitolul toyomi incheiat si mi-am inchipuit (eronat) ca esti om cu discernamant si o sa cazi de acord ca n-avem nimic de impartit. Imi esti antipatica, iti sunt antipatica si punct. Dar nu, geniul japonez a ales sa loveasca din nou, printr-o schema de genul "da-i una si fugi" pentru care samuraii aia ai tai japonezi te-ar invita calduros sa iei lectii de onoare de la batranii invatati. Ai sa-mi spui ceva si totusi te temi sa mi-o spui direct...te folosesti de sugestii si implicatii stiind ca eu am sa-ti raspund direct si ca nu sunt omul care sa ma ascund dupa degete. N-am de gand sa cataloghez comportamentul tau, te las sa tragi concluziile singura. Ti-am mai spus-o o data si constat ca nu m-am inselat...ce faci tu e un fel de "hotii striga hotii". Te astepti la scuze? N-ai sa le vezi. "murdara" cum sunt consider ca nu am judecat gresit pe nimeni de aici. Imi lipseste diplomatia si stiu asta, deci singurul lucru pe care mi-l asum este ca am folosit poate cuvinte dure. atat. te simti jignita? pai inseamna ca te-au atins pe undeva vorbele mele. Eu nici cu sufletul negru si nici murdara nu ma simt...si nici crescuta in mahala...daca ceva din cele enuntate de tine (si de altii) ar fi fost real probabil m-ar fi deranjat. Ce m-a enervat pe mine la tine a fost atitudinea duplicitara. Iar reactia mea a fost consecinta acestui fapt.
shumilica
25th May 2005, 23:58
bebica, postul tau cat de lung e nu are continut, la fel ca si postul asta!
bbshtrumf
26th May 2005, 00:02
Mi l-am asumat inca de cand am ales sa-l scriu.
zahei
26th May 2005, 00:02
QUOTE(Maurice @ May 25 2005, 21:55)
~ANTIDEPRESIVE~
mai usor cu retetele, avem deja o farmacie
mufa
26th May 2005, 00:03
QUOTE(zahei @ May 26 2005, 00:02)
mai usor cu retetele, avem deja o farmacie
Ai autorizatie de la uniunea farmacistilor ?
zahei
26th May 2005, 00:04
vrei sa mi-o vezi?!
shumilica
26th May 2005, 00:06
asta nu-l face cu nimic mai bun vorbesti in el de zici ca esti prezicatoare... te gandesti la viitor la cum ar putea sa reactioneze ca sa zici dupa aceea "m-am gandit ca o sa faci asa" postul tau nu exprima nici o idee, nici o parere despre postarile trecute ci doar sta in expectativa altui post de-al lu toyo, ceea ce se numeste dependenta...
eu nu-mi asum nimic
mufa
26th May 2005, 00:06
QUOTE(zahei @ May 26 2005, 00:04)
vrei sa mi-o vezi?!
Nu. Te cred pe cuvint
mufa
26th May 2005, 00:07
QUOTE(shumilica @ May 25 2005, 23:58)
bebica, postul tau cat de lung e nu are continut, la fel ca si postul asta!
Incredibil... shumi are un post mai scurt de 10 rinduri
bbshtrumf
26th May 2005, 00:11
QUOTE(shumilica @ May 26 2005, 00:06)
asta nu-l face cu nimic mai bun vorbesti in el de zici ca esti prezicatoare... te gandesti la viitor la cum ar putea sa reactioneze ca sa zici dupa aceea "m-am gandit ca o sa faci asa" postul tau nu exprima nici o idee, nici o parere despre postarile trecute ci doar sta in expectativa altui post de-al lu toyo, ceea ce se numeste dependenta...
eu nu-mi asum nimic
shumi n-am prezis nimic acolo. si daca citesti mai atent se refera numai la posturile trecute. intr-adevar debuteaza printr-o intrebare care din punctul meu de vedere e pertinenta. spune ca imi cunoaste caracterul. vreau si eu sa vad ce cunoaste. oricum este ultimul post pe care i-l mai adresez, indiferent ce va binevoi sa-mi raspunda.
mufa
26th May 2005, 00:15
@bbshtrumf, de fapt, tie iti cam place sa te certi, nu-i asa?
shumilica
26th May 2005, 00:19
bebe, pai vrei sa zici ca tu nu ti-ai dat seama nici un pic de caracterul meu din toate postarile mele pe care mi le-ai citit ? de fapt vrei sa zici ca nu ti-ai facut nici o IMPRESIE despre caracterul meu, caci nimeni nici chiar eu nu am pretentia sa-l stiu... traim in impresii si asta ne mananca sufletul... nu scrie in semnatura lui toyo ca orice zice ea sa fie luata drept litera de lege deci tot ce spune ea e lasat interpretarii... probabil si-a expus si ea impresiile fata de tine. adevarul e ca nu prea vad rostul impresiilor fata de un anumit user, pe forum fiind, ar trebui discutate idei, principii, concepte si nu pus la indoiala creierul userului.
mufa, serios? chiar e incredibil sa-mi vezi un post de un rand ? e de bine, e de rau ? l-am scris asa scurt caci taiam niste foi, stii tu ce foi
Alina
Shumi, eu cred ca nu ai citit postul ei cu foarte multa atentie. Mie mi se pare argumentat si logic. BB nu duce lipsa de logica, ci de diplomatie, moderatie si toleranta...Acum nu stiu daca ar trebui blamata pentru chestia asta...Eu nu o blamez.
bbshtrumf
Mie-mi place sa discut constructiv, sa ma port cu manusi si sa nu fiu niciodata offtopic Nu-mi place sa ma cert da` sunt un om coleric si nu-mi plac glumele proaste, decat daca sunt facute bine, vorba poetului.
shumilica
26th May 2005, 00:22
QUOTE(Black_Unicorn @ May 26 2005, 01:19)
Shumi, eu cred ca nu ai citit postul ei cu foarte multa atentie. Mie mi se pare argumentat si logic. BB nu duce lipsa de logica, ci de diplomatie, moderatie si toleranta...Acum nu stiu daca ar trebui blamata pentru chestia asta...Eu nu o blamez.
blacki, inseamna ca nu mi-ai inteles nici macar tu subtilitatea... in postul ei vorbea despre cum e ea si cate ceva despre toyo acum te-ai prins de ce ziceam lipsit de continut ?
Alina
26th May 2005, 00:24
Da, dintr-un anumit punct de vedere, ai dreptate. Sper sa-mi intelegi aceasta subtilitate!
mufa
26th May 2005, 00:25
QUOTE(bbshtrumf @ May 26 2005, 00:19)
Nu-mi place sa ma cert da` sunt un om coleric
Asta e oximoron?
Pe de alta parte trebuie sa recunosc ca dai senzatia unei tipe inteligente si cu ceva bun simt.
later edit: unicoarno si shumi, voi va dati genialo-subtili pe aici?
bbshtrumf
26th May 2005, 00:26
QUOTE(shumilica @ May 26 2005, 00:22)
blacki, inseamna ca nu mi-ai inteles nici macar tu subtilitatea... in postul ei vorbea despre cum e ea si cate ceva despre toyo acum te-ai prins de ce ziceam lipsit de continut ?
Caracterul se formeaza cam pe la inceputul vietii...si in general se formeaza independent de vointa ta, dependent de anumiti factori...ereditari, de mediu, etc. Vroiam sa vad ce intelege ea prin caracter. Am vorbit despre mine pentru ca discutia mea cu ea ne priveste pe noi doua. I-am explicat deci punctul MEU de vedere.
Alina
26th May 2005, 00:27
@ mufi Nu ne dam...estem!
shumilica
26th May 2005, 00:27
QUOTE(Black_Unicorn @ May 26 2005, 01:24)
Da, dintr-un anumit punct de vedere, ai dreptate. Sper sa-mi intelegi aceasta subtilitate!
nu, iti cer explicatie
shumilica
26th May 2005, 00:29
[quote=bbshtrumf,May 26 2005, 01:26] Caracterul se formeaza cam pe la inceputul vietii...si in general se formeaza independent de vointa ta, dependent de anumiti factori...ereditari, de mediu, etc.
ai geniala dreptate !
mufa
26th May 2005, 00:29
QUOTE(bbshtrumf @ May 26 2005, 00:26)
Caracterul se formeaza cam pe la inceputul vietii...si in general se formeaza independent de vointa ta, dependent de anumiti factori...ereditari, de mediu, etc.
Vrei sa spui ca educatia nu are nici un rol in formarea caracterului? De fapt, vrei sa fii putin mai explicita cu "pe la inceputul vietii"? Te rog!