Vanish
23rd June 2005, 16:27
32 de minute pana o intind acasa de la munca. M-as get laid si somnic dupa.
Vanish
23rd June 2005, 16:38
20 de minute and counting.
veverita
23rd June 2005, 21:21
cam listine. ce-ati patit?
Danutz
23rd June 2005, 22:20
nasol , ma cam doare capul
nu vrei sa ma pupi?
Coana
23rd June 2005, 22:21
copii tre sa-i pupi in somn ...asa ziceau babele. asa ca culca-te tu , ca te pup io...
Coana
23rd June 2005, 22:24
you sa nu mai deschizi threaduri tampite. da si tu o U.E.
spare-me
24th June 2005, 01:55
oameni buni...am avut o revelatie fascinanta
deci....lumea e plina de genii (1) care :
afirma ca lumea e plina de prosti (geniile) (2)
deci din 1 si 2...rezulta ca pentru fiecare geniu care vede o lumea de prosti, exista o lume de prosti care nu vede nimic
cum planeta...desi relativ limitata ca spatiu este in mod constant si ascendent umpluta de prosti, dar si de genii (probabilitatea), putem trage concluzia ca numarul de genii tinde spre infinit
dar cu toate astea, numarul de prosti creste exponential, deoarce pt. fiecare geniu exista nu 1 prost, ci o lume (a se citi multime de prosti >1) (3)
asadar din 1,2,3 putem deduce ca daca numarul de genii este infinit, numarul de lumi este infinit...si daca numarul de lumi este infinit, universul este infinit (4)
sa continuam insa, rationamentul :
daca acceptam ca lema (sau postulat) ca o caracteristica primordiala a prostiei, este lauda...un prost nu se va vedea niciodata pe sine ca prost, ci ca geniu....
deci pentru fiecare geniu care vede o lume de prosti, exista o alta lume de prosti care se vad toti genii, deci vad un alt mare numar de lumi...de prosti (5)
einstein (si nu numai) a demonstrat ca universul este intr-o continua expansiune (6)
din 4, 5, 6 exista o singura deductie logica, folosindu-ne de legile fizicii (irefutabile), mai precis termodinamica :
daca universul se extinde mai repede decat se umple cu lumi de prosti (geniile fiind prin excelenta ceva rar, vor fi cantitate neglijabila in ecuatie), atunci intr-un final va ingheta pana la 0 absolut si vom muri cu totii
daca universul se extinde mai incet decat se umple cu lumi de prosti, atunci se va hiperincalzi datorita acumularii de masa, pana va exploda
deci in ambele variante, universul este supus mortii.
iar singurii care au un merit aici, sunt geniile, care tot vad peste tot, numai lumi de prosti.
prostii daca n-ar mai fi tratati ca prosti, si s-ar mai salva cativa dintre ei prin respect, consideratie si bunavointa, numarul de lumi de prosti s-ar reduce, si ca urmare logica, procesul ar fi reversibil si universul ar putea dainui vesnic
concluzie...geniile ne duc la pieire atat timp cat ii vad pe ceilalti ca fiind...o "simpla" lume de prosti
spare-me
24th June 2005, 02:01
mufa...sorry, dar nici nu beau, din obisnuinta, nici nu am citit Hawking
dar consider totusi ca am spus ceva destul de realist...
Cristist50
24th June 2005, 04:59
Bai, eu n-am mai avut revelatii de cand am plecat de acasa ...