lola_cola
25th May 2005, 13:42
QUOTE(Coana @ May 25 2005, 13:34)
io nu ma simt bine sa dau warnuri...am evitat sa fac asta de cate ori am putut...dar nu cred ca intereseaza pe nimeni cat de inteligente sunteti voi fata de altii...
daca te intereseaza, am taxat-o si eu pe toyo , acum jumatate de an sau un an...dar nu o mai fac..de ce? pentru ca sunt toleranta.
Daca vad un om care nu-mi place, nu e de datoria mea sa-i dau in cap...il ignor si gata...
Recunosc ca aveti capacitati intelectuale, se vede, dar va lipseste intelepciunea.
Dna Coana...sunteti mult ptrea departe chiar si de o coana...ca s anu ma mai exprim in privinta unei doamne!
Ai probleme, dar nu ti le varsa pe mine...pot s ate intreb de ce am warn? Pe cine am jignit aici? Sau faptul ca sunt prietena cu bb iti justifica atitudinea? Si inca un lucru...sa stii ca bb nu se cearta singura..a.sa ca e cazul sa ii dai warn si partenerei de scandal...nu poti fi toleranta doar cu cine iti place...Imi bag penis in moderatori daca nu stiu sa isi faca treaba bine...vreau o explicatie pt care am pri9mit warn aici...si nu acolo unde o njuram pe toyomi si o faceam curva...DORMEAI ATUNCI? Eu chiar nu m-am implicat in scandalul asta...ca mi-a fost foame si mi-am facut sa mananac si am intorc si privesc ac proasta mesaj de la COANA warn! LOGICA 0! Creir NUL....De ce imi permit acum sa vb urat ? Pt ca nu stau s afiu nedraptatita pe timpul meu...ma pis si pe el de forum adac asa functioneaza lucrturile pe aici...pacat ac existau niste oameni care imi placeau...dar se pare ca vacile predomina!
Coana
25th May 2005, 13:48
e treaba mea daca dormeam sau nu...pot sa dau warn si retroactiv, got it?
2. pt injurii, mai iei un warn.De fapt , nu ...suspend
cspot
25th May 2005, 13:52
/me speriat peste masura ....
Haaaa .... Am impresia ca , Coana le-a dat "interval" la astia ca sa le-o dea ...
licurici
25th May 2005, 13:53
QUOTE(cspot @ May 25 2005, 13:33)
@bbshtrumf : eu cred ca nu e cazu' sa te iei si de viata mea . Vad ca ai inceput sa folosesti expresii jignitoare . Pe threadul asta se discuta off-topic , dar regulamentul exista in continuare .
@licurici : mare grija cu limba romana . Este o impolitete sa folosesti aici prescurtari fonetice . Nici cu punctuatia nu stai prea bine !!
In plus , aici nu trebuie sa ai ceva de spus . Se discuta off-topic . Intelegi ?
mai asta... cspot, tu mare grija cui te adresezi si cum! mi se pare mai interesant si mai distractiv sa gandesc mult si bine decat sa scriu aproape d perfectiune! nu in asta se masoara inteligenta! imi cer scuze k in abundenta gandurilor mele nu am avut inspiratia sa urmaresc textul! cat despre bun simtul prescurtarilor, cine are cap sa descifreze, descifreaza, mai alea k nu este un concurs de gramatik!
esti dus!
u9511160
25th May 2005, 13:56
QUOTE(Coana @ May 20 2005, 14:51)
da, de fapt aici vreau sa va strang si sa va dau warn la toti....got it?

Sa stiti ca vorbea serios....
licurici
25th May 2005, 14:03
QUOTE(Coana @ May 25 2005, 13:48)
e treaba mea daca dormeam sau nu...pot sa dau warn si retroactiv, got it?
2. pt injurii, mai iei un warn.De fapt , nu ...suspend
ma gandesc k nu e mare branza sa stai si sa besi warn-uri, da` poate k d`aia e si asa distractiv forumul asta! fiecare face ce-l taie capu` da `numai unii sunt taxati, si culmea cei care au dreptate! si unii mai sunt si mandrii d c au facut! LOLA rulz!
Alina
25th May 2005, 14:19
Ufa, ce ma enerveste cand se cearta lumea...
da... au dreptate...
de cand au aparut aici, bbstrumf si lolacola se cearta mereu cu aproape toata lumea... in special cu toyomi.... altceva nu stiu "intelectualele"...
@licurici: vreo clona ceva?
sau faci parte din acelasi cerc de intelectuale cu cele doua?
Ana_Karr
25th May 2005, 14:37
Am si eu o remarca : pana sa apara prin zona shtrumf si lola , era mare liniste, lumea discuta civilizat, userii se respectau ... Dar cand tigania apare pe forum, nu poate sa nu te dezguste. Ii vad pe ceilalti useri, cum stau in banca lor si se chinuie sa fie toleranti si sa nu se amestece in circul asta de cea mai joasa speta.
Un sfat pt Toyo : ignore-le pe cele 2 "doamne" bune prietene . Nu merita sa te tiganesti cu ele. Am avut si eu de-a-face cu ele, stiu cat de jos se pot cobori . Eu le ignor, iar injuriile lor sunt sterse. Asa ca nu merita efortul de a li te adresa.
zahei
25th May 2005, 14:38
oligofrenia salveaza softpedia
bbshtrumf
25th May 2005, 15:00
au venit si aplaudacii, ana si cu gtk lipseau de aici...nu le place tigania, dar se baga unde-i scandalul mai mare....evident sa imparta remarci si pareri nascute dintr-o judecata profunda si care nu lasa loc de echivoc
Mosotti
25th May 2005, 15:09
io-s de acord cu suspendu. in timpu ala poti merge la femei, la barbati sau la o cola...
The Love Shack is a little old place
Where we can get together
Love Shack baby, Love Shack bay-bee.
Love baby, that's where it's at,
Ooo love baby, that's where it's at
bbshtrumf
25th May 2005, 15:11
opa, au aparut clasicii. respectele mele maestre Mosotti, am auzit numa` de bine de tine.
mufa
25th May 2005, 16:23
mufa
25th May 2005, 16:25
QUOTE(gtk @ May 25 2005, 14:24)
da... au dreptate...
de cand au aparut aici, bbstrumf si lolacola se cearta mereu cu aproape toata lumea... in special cu toyomi.... altceva nu stiu "intelectualele"...
Cred ca exista o oarecare diferenta intre bbstrumf si lolacola. Prima pare ceva mai cizelata. Parerea mea.
QUOTE(mufa @ May 25 2005, 17:25)
Cred ca exista o oarecare diferenta intre bbstrumf si lolacola. Prima pare ceva mai cizelata. Parerea mea.
da... asa se pare... cola
e mai spurcata la gura...
Rodeo
25th May 2005, 19:01
De cateva zile privesc ce se intampla pe aceasta sectiune si nu imi vine sa cred. Intoleranta, injurii si atacuri la persoana. Limbaj suburban. Auto-suficienta. Isterizare. Mentalitate de gasca. Cele doua doamne(?) au coborat sub orice limita. Au mai fost useri care au avut ceva diferende dar in general conflictele s-au stins repede; tonul a ramas la un nivel acceptabil. Spritul general al acestei arii a ramas destul de mult timp constant: civilizat, relaxat, pe alocuri acid-ironic dar intotdeauna spiritual si colegial. Ceva pagini mai in urma am exprimat opinia mea despre posturile unei alte domnisoare care nu mi-a suscitat o simpatie deosebita; totusi am incercat sa mentin un ton cat mai civilizat si am evitat sa dau un nume caci nu vreau ca opinia mea sa se transforme in un atac la persoana care sa jigneasca si sa se transforme in conflict deschis. Dar in acel caz era vorba de o domnisoara care prin statutul intelectual si tonul constant civilizat folosit suscita si imi demonstreaza in continuare ca merita respect. Insa aceste doua utilizatoare si noua lor prozelita vorbesc o alta limba din care am facut efortul de a invata cateva cuvinte pe care sa le inteleaga: Huo, bah! Rusine!
toyomi
25th May 2005, 19:16
omul la nervi si suparare isi arata adevaratul caracter , asa ca lola si cu biebietu ne-a caracterul lor adevarat .
biebietu , merci , de data asta ai muscat , exact asa vroiam sa ne arati cu adevarat ce fel de " femeie ' esti .
v-ati cerut scuze fata de ceilalti useri ca i-ati jignit ? daca nu , asta inseamna ca intr-adevar sinteti " murdare ".
mufa
25th May 2005, 19:18
QUOTE(Rodeo @ May 25 2005, 19:01)
De cateva zile privesc ce se intampla pe aceasta sectiune si nu imi vine sa cred. Intoleranta, injurii si atacuri la persoana. Limbaj suburban. Auto-suficienta. Isterizare. Mentalitate de gasca. Cele doua doamne(?) au coborat sub orice limita. Au mai fost useri care au avut ceva diferende dar in general conflictele s-au stins repede; tonul a ramas la un nivel acceptabil. Spritul general al acestei arii a ramas destul de mult timp constant: civilizat, relaxat, pe alocuri acid-ironic dar intotdeauna spiritual si colegial.
Fiecare dupa cit il/o duce capul. Daca asa au vazut ca se procedeaza in casa, pe strada etc., considera ca asa e normal si firesc. N-ai ce sa le ceri.
mufa
25th May 2005, 19:20
QUOTE(toyomi @ May 25 2005, 19:16)
v-ati cerut scuze fata de ceilalti useri ca i-ati jignit ? daca nu , asta inseamna ca intr-adevar sinteti " murdare ".
In afara de meciul pe care l-au avut cu Anna, pe cine au mai jignit?
toyomi
25th May 2005, 19:25
QUOTE(mufa @ May 26 2005, 02:20)
In afara de meciul pe care l-au avut cu Anna, pe cine au mai jignit?
pe toti cei care au fost de acord cu ana , pe mine , si mai noi pe coana , nici un user nu si-a permis sa foloseasca astfel de obsecenitati la adresa coanei .
Ana_Karr
25th May 2005, 19:36
Toyo, ignora-le ! Asta ii raneste cel mai rau, pe cei de acest gen : IGNORANTA !
Nu merita sa le scrii ceva !
Mai multe nu zic, ca ma intind la spart seminte (vorba unui clasic in viata -> zahei)
Vanish
25th May 2005, 19:58
Care mere la vanatoare de gaste? Sau de veverite ofane? Sau le-a
Coana Mare deja pe aman2?
io zic sa luam lucrurile bune din povestea asta:
1. moso a postat din nou
2.ana are vagi urme de simt al umorului
3.ne dam seama ce rafinati iestem noi, cicatelea
4. sa nu uit, zahei is back
Vanish
25th May 2005, 19:59
QUOTE(zen @ May 25 2005, 19:58)
io zic sa luam lucrurile bune din povestea asta:
1. moso a postat din nou
2.ana are vagi urme de simt al umorului
3.ne dam seama ce rafinati iestem noi, cicatelea
4. sa nu uit, zahei is back

nu uita k esti off-topic!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.