QUOTE(Manowar @ Jun 11 2005, 04:20)
da, ai ajuns deja la stadiu' de socializare pe la beri cu forumisti.
deja s-a trezit cam tarziu sa-ti rada accesul la ceva. saracu' de el...laugh. e bine ca macar stia. eu stiu altii care habar n-au pe unde le umbla femeia, cel mult afla intamplator sau cand le cere adresa sau numaru' de telefon de la nu stiu ce tampenie.
ma rog, bai nu e, la o adica, mi se pare ca erau trainerite misto, in cel mai rau caz , nu , jeffe?

(si sa nu uitam de bianca)
Stiam, ca ma pot baza pe prieteni ca tine ! Intotdeauna am mizat ca o sa pui un cuvant bun !
Cu ce "forumisti" ma socializez eu ? Ia enumara-i !
In alta ordine idei , Bianca aia dadea 2 bani pe voi ? Crezi ca habar nu avea de ce misnuati pe acolo ? Sau traineritele alea ? Ehhh, de-asta sunt buni barbatii ca voi : le fac pe femei sa se simta bine !
QUOTE(zahei @ Jun 11 2005, 04:55)
ori gasesti o femeie normala, care nu are nevoie de pastile.
Eu nu am vazut femei normale, care sa accepte prostiile pe care le faceti voi la infinit !
QUOTE(zahei @ Jun 11 2005, 05:01)
si de cate ori a explodat autobuzul tau?
In Tel Aviv unu pe luna. In nord pe la mine, unu pe an ! In Haifa am fost pe o strada paralela in 2001 cand s-a intamplat ! Dar asta nu inseamna ca nu vedeam stirile in fiecare seara la 20:00. Sau nu auzeam radio prin autobuze/magazine (chit ca acasa stateam numai pe MTV).
QUOTE(zahei @ Jun 11 2005, 05:02)
bag pola de nu ti-l trimit pe mircea radu la usa.
Am interfon, caine rau ... In alta ordine de idei tu crezi ca eu ma ridic de la birou sau din pat daca suna la usa cineva neanuntat ? Nici pt telefon nu ma scol, daca nu e langa mine, si nu e seara dupa ora 18:00 cand poate suna sefu`.Oare de ce a inventat Dumnezeu Messengerul ? Ca sa raspunzi cand ai chef, cand nu ti-e lene . In rest te dai lovit - Busy !
La usa suna, suna , pana la urma tot pleaca ca sa nu iasa cainele prin usa la el !
Zi merci, sa nu fac eu faza cu Mircea Radu , la compania la care lucrezi ! Ai colegi de-treaba, care pun umarul cu mult entuziasm la asa ceva. Te iau ca din oala !
QUOTE(sandra @ Jun 11 2005, 10:48)
Sa ne anunti daca ai nevoie sa colaboram la invitatie, dar stii ce ma intreb eu, daca faza cu autobuzul zburator a maracat-o atat de tare incat nu se va urca in caravana???

Vai ce spirituala esti ! N-am mai vazut atata umor la cineva ! Esti nemaipomenita !