Minute Vodafone

Mihai-Cosmin

Credeti ca mai pot recupera minutele Vodafone individuale? Am dezactivat-o pentru cea noua (700 Vodafone + 70 nationale) numai ca NU AM OBSERVAT ca este conditionata de cuplarea ce alte numere ! Doresc sa le am in continuare individual. Vechea oferta (500 Vodafone + 50 nationale) a fost individuala, doar ca perioada ultimei reincarcari nu-mi expirase inca (adica acum 2 zile). Si am dezactivat optiunea 600 Vodafone + 600 SMS Vodafone pe degeaba. Oficial expira, luni, 19 octombrie. Credeti ca cei de la Vodafone, imi vor anula cererea de dezactivare sau este prea tarziu ?
Teophileos
Apeleaza *147# (steluta / aterics unu patru sapte diez ) acolo vei vedea

ce optiuni mai ai la dispozitie in acest moment ,

in cazul in carela 2 sau 3 apeluri succesive la *147# , fiecare la distanta de 3 - 5 ore una de cealalta ,

nu vei mai vedea ca fiind disponibile optiunile pe care le doresti

inseamna ca acele optiuni sunt niste lucruri pe care nu le mai poti avea !

Poti totusi sa mai suni la *222 sa incerci sa intri in vorba cu un operator

al Serviciului Clienti de la "Vodafone - Ro" .

Deobicei e mult prea tarziu sa mai faci ceva daca ai dezactivat vreo oferta ,

"Vodafone-Ro" nu apreciaza nehotaratii console.gif !

Nickless
Ce ti-au zis ? Eu am alta problema. Aveam activata extraoptiunea 500 vodafone + 50 nationale fara grup de prieteni si cand am vazut-o pe asta de 700 vodafone + 70 nationale am dezactivat-o pe cea de 500. Acum vad ca nu ma lasa sa activez pe cea de 700. Mi-as face grup de prieteni, nu-i problema, dar cred ca fac degeaba, pt ca minutele de la extraoptiunea cu 500 imi expira dupa 31 octombrie, cand e data limita de activare a extraoptiunii 700.
Nickless
Am vorbit cu ei, n-am ce face sad.gif Am pierdut si extraoptiunea de 500 minute si nu o pot activa nici pe asta de 700 de minute. Sper ca dupa 31 octombrie sa aiba o noua extraoptiune de 500-700 minute. sad.gif Ar fi si varianta sa-mi iau inca o cartela si sa activez extraopt 700 minute.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.