Mihai-Cosmin
16th October 2009, 11:20
Credeti ca mai pot recupera minutele Vodafone individuale? Am dezactivat-o pentru cea noua (700 Vodafone + 70 nationale) numai ca NU AM OBSERVAT ca este conditionata de cuplarea ce alte numere ! Doresc sa le am in continuare individual. Vechea oferta (500 Vodafone + 50 nationale) a fost individuala, doar ca perioada ultimei reincarcari nu-mi expirase inca (adica acum 2 zile). Si am dezactivat optiunea 600 Vodafone + 600 SMS Vodafone pe degeaba. Oficial expira, luni, 19 octombrie. Credeti ca cei de la Vodafone, imi vor anula cererea de dezactivare sau este prea tarziu ?
Nickless
22nd October 2009, 20:56
Ce ti-au zis ? Eu am alta problema. Aveam activata extraoptiunea 500 vodafone + 50 nationale fara grup de prieteni si cand am vazut-o pe asta de 700 vodafone + 70 nationale am dezactivat-o pe cea de 500. Acum vad ca nu ma lasa sa activez pe cea de 700. Mi-as face grup de prieteni, nu-i problema, dar cred ca fac degeaba, pt ca minutele de la extraoptiunea cu 500 imi expira dupa 31 octombrie, cand e data limita de activare a extraoptiunii 700.