Eu constat o decuplare de la realitate a fanilor lui Voiculescu.
Chiar par a nu trăi printe oamenii reali. Numai așa se explică optimismul lor. Se ută zilnic la tembeliziunile varanului, iar creierașele lor încep să rezoneze la tâmpeniile debitate acolo.
"Băsescu pică" ... "Băsescu va fi învins" ... "Mai este puțin și ne scăpăm de el" ...
Frate, chiar dacă ar fi așa, nu voi vă scăpați de el, ci familia Voiculescu. Ăștia vor să conducă și nu pot de Băse ....doh !
Fanii lui Voiculescu? Te-a luat avantul patriotic? Ai vazut tu pe forum propaganda pro-Voiculescu? Candideaza Voiculescu la functia de presedinte?
Voiculescu nu este decat un securist, care la fel ca Basescu striga ca nu a facut politie politica si la fel ca Basescu a facut avere prin afaceri dubioase. Voiculescu si Basescu, doua personaje sinistre, profitori ai sistemului, deveniti peste noapte cinstiti si iubitori de dreptate.
In schimb e plin de fanii lui Basescu, care fac o propaganda nesimtita pe forum, prin minciuna si dezinformare. Iar tu te pricepi la dezinformare, nu-i asa tovarasul capitan de C.I.? Dacă Băsescu le accepta mânărille, crede vreunul că mai vedeam vreun scandal ?
Uitați la Constantinescu.
Spune că a fost învins de servicii, dar se duce seară de seară și pune umărul alături de servicii . Păi dacă este așa, dacă serviciile te-au dat jos, dacă te-au regulat ca pe o cârpă, iar tu, ca președinte, nu ai fost în stare decât să înghiți, cum pana mea mia ai tupeul să ieși la interval și să fii deontolog ?
Asta arată cât de adânc este pătrunsă societatea românească de securiști și vlăstarele lor.
Spui ca Basescu nu le accepta manariile. In conditiile in care este la putere de 5 ani si a avut la discretie serviciile, inclusiv DNA-ul prin persoana lui Morar, esti bun sa spui CUM a luptat Base impotriva mafiotilor?
Cate dosare penale ai vazut finalizate?
Basescu a facut parte din servicii si foloseste serviciile in interes propriu. Scandal da, am avut din belsug: Basescu a atacat rand pe rand pe toata lumea: parlamentari, moguli, tonomate, tiganci imputite, gaozari, justitie, sindicate, PSD, PNL, UDMR, pe toti. A adus ceva in favoarea afirmatiilor lui, s-a confirmat ceva? NU. Doar mafia PD-L condusa de el a scapat. Spunea Băsescu bine că oamenii văd, în pofida celei mai jegoase campanii de dezinformare care a existat vreodată în această țară.
Deja, dacă ne raportăm la abjecția cu care media propagă minciuni peste miniciuni, cu evident scop manipulator, trebuie să constatăm faptul că a fost depășită chiar și campania de demonizare a partidelor istorice, din anii 90. Și atunci s-au colportat minciuni. Și atunci au fost sabotați cei care păreau ostili comuniștilor și securiștilor, dar parcă totuși, exista un fel de decență în exprimare. Nu erau folosite expresii suburbane, mitocănești, așa cum fac Antenele și Realitatea.
Da, oamenii vad. Vad minciunile propagate de Basescu si PD-L-isti. Vad rezultatele a 5 ani de conducere basesciana. Vad rezultatele lui: "Sa traiti bine", a tepelor pentru corupti, a politicii externe duse de Basescu.
Spui ca media propaga minciuni. Nimic mai fals: media lucreaza cu "materialul clientului". Media a criticat derapajele lui Basescu, nu a inventat subiectele. Nu media a inventat jaful Flotei Romane sub obladuirea ministrului Basescu, nu media a spus: "Sa traiti bine, tiganca imputita, gaozar, mogul, tonomat, etc.". Nu media s-a laudat ca lupta impotriva sistemului ticalosit.
Daca adevarul manipuleaza, atunci DA, media a manipulat populatia. E adevarat, unele aspecte sunt interpretate, dar asta e riscul democratiei iar Basescu a profitat din plin de Media atunci cand a castigat alegerile anterioare.După alegeri, trebuie făcut ceva cu aceste gunoaie media. Trebuie să dispară din peisajul media și trebuie găsită o modalitate de oprire a manipulării politice prin media.
Dacă nu o să reușim, de acum înainte, oricien va vrea să acceadă la putere, va pompa bani în presă de acest gen, care va bombarda zi și noapte mințile oamenilor cu mesaje interesate.
Astfel de presă NU EXISTĂ în Europa.
Nici măcar în țara unde Berlusconi deține un fel de monopol media.
Nici acolo nu sunt emisiuni atât de abjecte, de mizerabile, precum sunt la antene.
Este inadmisibil să le permitem existența.
Trebuie modificată și legea audiovizualului, în așa fel încât să poată fi retrasă autorizația de funcționare a televiziunilor care propagă minciuni, din interes politic.Ok, au dreptul la exprimare, dar dacă aleg să mintă cu bună știință, pentru a favoriza un anumit partid politic, automat trebuie închisă.
Da mai Tomaso. Asta este urmatorul pas spre dictatura: Cei care ne critica trebuie sa dispara.
Acum inteleg de ce nu te-ai acomodat in SUA: iti lipsea dictatura, iti lipsea "tatucul" care sa-ti ordone.Mulți dintre voi o să mă înjurați.
Totuși, după ce vă răcoriți umoarea, dați și voi o tură prin orice țară europeană vreți voi și încercați să găsiți o singură televiziune unde se face o propagandă atât de mincinoasă și suburbană, precum vedem la A3. Dacă îmi găsiți măcar o singură televiziune, în toată Uniunea Europeană, eu mă înclin respectuos și admit că m-am înșelat.
Stai linistit, nu te injura nimeni. Cand vad oameni ca tine eu am un sentiment de mila. Anii aia cand slujeai Partidul si Conducatorul ca si cadru activ te-au marcat pentru totdeauna.
Faci si tu ce te pricepi mai bine: dezinformare.Băsescu are de făcut ceva după alegeri.
Va trebui să facă genocid prin structurile informative. Nu mai are ce pierde și de aceea, dacă este patriot, ar trebui să distrugă din temelii actuala clică provenită din securitate. Poate face acest lucru într-un mod extrem de simplu, tăind sursele de finanțare ale caracatiței conectate la bugetul statului. O mulțime de firme ale securiștilor au ca unic scop al existenței lor, furtul banului public. Sunt extrem de puternici, au bani, nu se tem să atace pe oricine le amenință interesele. Tocmai de aceea, aceștia trebuie distruși cât mai repede, fără milă, exact așa cum sunt distruși talibanii.
Tocmai tu, ca fost cadru activ, ar trebui sa stii ca din vechea securitate nu a ramas aproape nimic in actualele structuri informative. Principala problema o reprezinta varsta (au trecut 20 de ani de la Revolutie) si de-a lungul timpului fostii securisti au fost trecuti in rezerva. Iar despre firmele securistilor nu prea ai ce face. Ex-securistul Basescu a ajuns presedinte si tu vrei sa-si taie puntile de legatura cu fostii colegi cu care face afaceri?
Să vă dau un exmplu dintr-un domeniu pe care eu îl cunosc foarte bine.
În orice țară normală la creieri, orice aciziție de tehnică militară se face direct de către stat și direct de la fabricant.
Nu se pune problema existenței vreunui intermediar.
Cine nu acceptă, nu vinde nimic în România. Simplu și eficient. Licitațiile sunt făcute doar pentru fabricanți și musai ca aceștia să fie competitori direcți, nu doar la abureală.
Miliarde de dolari au fost produite de către firmele securiștilor. Sunt lipiți de orice cumpără statul și numai ei au dreptul să intermedieze. Dacă le tai sursa de finanțare, se vor despruinde de pe corpul statuli exact cum lipitarea se despreinde de pe corpul înecatului, atunci când acesta moare. Evoluția lui Vântu a fost posibilă doar pentru că acesta s-a folosit de această rețea parazită. Ca să scăpăm de ei, trebuie schimbate regulile. Acesta este examenul pe care Băsescu și următorul guvern îl vor avea de trecut. Dacă nu va ști unde și cum să lovească, va contiua demența și paranoia din media actuală.
Încercați să vă imaginați cât de liniște ar fi fără aceste televiziuni ale securiștilor.
Dacă vrem liniște, nu ne plac scandalurile, de aici trebuie început.
Daca vrem sa terminam cu scandalurile ne trebuie alt presedinte.
Ce spui tu Tomaso e doar manipulare de 2 lei.