Vodafone Avantaj

Bosley

Mi-am schimbat de curand abonamentu si mi-am luat "Vodafone Avantaj".
Am inteles ca ar fi ceva de genu unui abonament reincarcabil.
Platesc 3.57 E pe luna in care nu sunt incluse decat minutele de loialitate.
Pot sa reincarc ca si la cartela si imi pot activa diverse extraoptiuni (daca am credit suficient).

Minutele de loialitate se vor reporta ?
Daca imi activez o extraoptiune de genul 150 minute in retea se reporteaza ceva ?
Pot sa imi activez Internet pe mobil ptr 1 luna ?
Daca mai aveti un asemenea abonament va rog lamuriti-ma.

Multumesc.
shadow1989
CITAT (Bosley @ 14th October 2009, 11:21) *
Mi-am schimbat de curand abonamentu si mi-am luat "Vodafone Avantaj".
Am inteles ca ar fi ceva de genu unui abonament reincarcabil.
Pot sa reincarc ca si la cartela si imi pot activa diverse extraoptiuni (daca am credit suficient).

Minutele de loialitate se vor reporta ?
Daca imi activez o extraoptiune de genul 150 minute in retea se reporteaza ceva ?
Pot sa imi activez Internet pe mobil ptr 1 luna ?
Daca mai aveti un asemenea abonament va rog lamuriti-ma.

Multumesc.

minutele din extraoptiuni sau cele de loialitate nu se reporteaza ,da se poate active optiunea de internet pentru o luna, mai multe detalii aici https://www.vodafone.ro/personal/voce/vodaf...antaj/index.htm

aum
vodafone avantaj nu e un ab. nou. e de ceva ani pe piata.
danutz1
CITAT (Bosley @ 14th October 2009, 11:21) *

Nu inteleg ce te-a atras la abonamentul asta. De ce se platesti 3 euro pe luna pentru cateva minute de loialitate cand puteai avea 500+500+50 cu 4 euro pe luna.
Sau mai nou 700+700+70 cu 5 euro.
shadow1989
cand a intrat oferta cu 700?
danutz1
Probabil la scurt timp dupa ce orange a plusat cu 700+700+70 cu 5 euo/luna si 4 euro in prima luna.
Vad ca merg cap la cap, inca nu s-au molipsit de la cosmote sa bage taxareala 3 minute.
Ambele optiuni sunt mai avatajoase decat 800+100 de la cosmote.
Bosley
CITAT (danutz1 @ 15th October 2009, 13:35) *
Nu inteleg ce te-a atras la abonamentul asta. De ce se platesti 3 euro pe luna pentru cateva minute de loialitate cand puteai avea 500+500+50 cu 4 euro pe luna.
Sau mai nou 700+700+70 cu 5 euro.

Voiam sa reduc costurile ... Dar nu shtiam de oferta asta cu 500+500+50 cu 4 euro pe luna ca m-as fi bagat la asa ceva.
Banuiesc ca acuma nu pot sa mai schimb smile.gif

shadow1989
CITAT (shoru @ 15th October 2009, 09:36) *

iti poti activa una dintre cele optiuni de la programul pentru tineri wink.gif https://www.vodafone.ro/personal/pentru-tineri/index.htm
Bosley
CITAT (shadow1989 @ 16th October 2009, 16:47) *
iti poti activa una dintre cele optiuni de la programul pentru tineri wink.gif https://www.vodafone.ro/personal/pentru-tineri/index.htm

Am vazut si eu ...
Dar nu se aplica la mine biggrin.gif
Am depasit de ceva vreme varsta aceea biggrin.gif
crysty2k5

Catvea intrebari...mentionez ca nu suport sa fiu pe cartela si de aia incerc sa aleg acest "hibrid".

1. Pot sa-mi dau mie credit de pe el ca sa cumpar optiuni ? (selectez incarcare si pun numarul meu si sa vina pe factura).
2. Daca nu am credit fizic, se factureaza costurile sau nu se pot efectua apeluri fara credit ?
shadow1989
CITAT (crysty2k5 @ 30th October 2009, 21:42) *
Catvea intrebari...mentionez ca nu suport sa fiu pe cartela si de aia incerc sa aleg acest "hibrid".

1. Pot sa-mi dau mie credit de pe el ca sa cumpar optiuni ? (selectez incarcare si pun numarul meu si sa vina pe factura).
2. Daca nu am credit fizic, se factureaza costurile sau nu se pot efectua apeluri fara credit ?

1. da poti sati incarci cartela din contul tau de abonat
2. daca nu ai credit nu poti face nimic
crysty2k5
Ok. Multumesc.

Cred ca maine o sa fac schimbarea, mi se pare mai avantajos decat o cartela...
shadow1989
CITAT (crysty2k5 @ 30th October 2009, 22:11) *
Ok. Multumesc.

Cred ca maine o sa fac schimbarea, mi se pare mai avantajos decat o cartela...

nu e avantajos deoarece poti activa doar una din cele 3 optiuni : 150min cu 2euro credit/luna, 400+400+20 cu 4euro credit/luna si 600+600 cu 6 euro credit/luna , mai e si oferta pentru tineri daca ai pana in 26 de ani poti avea pana la 1000+1000+70 cu 5euro credit/luna
crysty2k5
Am 22, deci e avantajos.

Nu imi place pe cartela, cand iti e lumea mai draga sa raman fara credit. Asa cu asta, imi reincarc propria cartela de pe acelasi cont smile.gif

+ ca fac asta si automat si manual(la nevoie).

aum
sa stii ca nu m-am gandit niciodata la aspectul asta. laugh.gif

ramai fara credit, formezi *100# si ti-ai reincarcat contul! biggrin.gif

super tare! coolspeak.gif
inside_spy
Mama are un Avantaj pe un an de acum vreo 6 luni. Poate schimba cu alt abonament? Dacã da, cu care? (N-am chef de *222 la ora asta)
aum
da, cu oricare.
inside_spy
Inclusiv cu Vodafone Complet? Sau doar cu Simplu/Minute incluse/Ore Favorite/Family?
aum
cu orice ab. din oferta curenta. (mai putin cu ab. promotionale destinate doar noilor abonati)
inside_spy
Oare pierde creditul de pe Avantaj sau se considerã platã anticipatã? huh.gif
shadow1989
dupa cat timp iti suspenda abonamentul daca nu platesti factura la timp?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.