3 intrebari scurte :)

axelredd

Salut tuturor! Am si eu cateva intrebari (iar...) daca se poate smile.gif

1. Este posibil sa fac in asa fel incat un VCL Form sa fie mereu active window? Ma gandesc sa fac un programel care, cand rulat, cere o parola si pana nu introduci parola nu dispare. Daca ramane si active window mereu, teoretic imi paroleaza calculatorul.

2. Este posibil tot la un VCL form sa scot X-ul care imi opreste rularea programului?

3. Ce alte fisiere imi trebuiesc sa rulez un program scris in VC++ sau TurboC++ pe alt calculator. Toata lumea ma intreaba asta, pentru ca eu cica "ma pricep" si nu stiu ce sa raspund... si sunt si eu curios, recunosc. Cred ca .NET Framework dar nu stiu ce versiune/versiuni sad.gif

Multumesc anticipat!
_bcristian_
1. Nu - sau doar si cu alte modificari in permisiunile de pe sistem. Altfel Task Manager > End task....
2. Visual C++ runtime, versiunea in care ai facut programul.

pixecs
1 - nu poti sa faci o fereastra tot timpul activa. Poti sa incerci sa o redimensionezi cat ecranul
CODSURSA
Width = Screen->Width;
Height = Screen->Height;

si folosesti BorderStyle = None, BorderIcons = [], Position = poDesktopCenter, FormStyle = fsStayOnTop.
2 - Da. BorderIcons -> biSystemMenu = false
3 - Nici un fisier suplimentar pentru TurboC++ daca compilezi fara Packages (Project -> Options -> Packages -> debifezi "Build with runtime packages")
axelredd
OK - lamurit smile.gif

Multumesc la amandoi!
senoctar
CITAT (axelredd @ 12th October 2009, 17:41) *
3. Ce alte fisiere imi trebuiesc sa rulez un program scris in VC++ sau TurboC++ pe alt calculator. Toata lumea ma intreaba asta, pentru ca eu cica "ma pricep" si nu stiu ce sa raspund... si sunt si eu curios, recunosc. Cred ca .NET Framework dar nu stiu ce versiune/versiuni sad.gif

Depinde de multe. Pentru VC++, in functie de cum compilezi si de versiunea de VS, iti trebuie ceva de genul :
http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details...;displaylang=en
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.