stefanhellzone
12th October 2009, 15:44
Am un site de tutoriale(nu copiate scrise de mn 100%) cum pot pune copyright pe continut.Ca sa nu copie nimeni continutul meu ca cica daca il copie il pot da in judecata si nu cred ca va copia nimeni asa.
rony2006sb
12th October 2009, 16:02
Eu iti recomand sa pui tutorialele sub forma de imagini sau si mai bine flash.Multi vor vedea ca nu pot sa selecteza textul si sa il copieze asa ca o lasa balta.
stefanhellzone
12th October 2009, 16:08
pai am si imagini si scris in tutoriale dar nu cred ca ii este greu sa ia si imaginile.
_2bad4u_
12th October 2009, 16:24
print screen
calm ca daca vrea sa fure ceva sunt o groaza de metode de furat, mai ales ca romanu ii foarte inventiv
)
rony2006sb
12th October 2009, 16:29
Da, dar nu oricine se gandeste sa faca printscreen.Daca ar fi sa punem problema asa si un flash se poate lua de pe un site.
_2bad4u_
12th October 2009, 16:33
De aia ii zic ca odata publicata informatia, fiecare poate face ce vrea cu ea, nu exista nici o masura sa nu o poata folosi, mai ales ca sunt multi care le place sa fure munca altora, sau sunt alti care cu cat ii mai complicat se implica mai mult pt ca il intriga.
laffin
12th October 2009, 16:42
ai primit cele mai proaste sfaturi posibile... gandeste-te cel care te copiaza se alege cu continut unic si tu ramai cu pozele, flash-urile...
odata publicata informatia, poate fi copiata indiferent de situatie... si nu poti da in judecata decat daca "ai treburi" cu baietii de la OSIM... asa ca... axeaza-te mai mult pe partea de creat decat anti-copiat 
succes!
netul
12th October 2009, 21:13
Plus ca, daca pui poze... Google ce mai indexeaza?
voxx
13th October 2009, 09:30
Scrie numele siteului pe poze(pe diagonala) cu o culoare si un opacity scazut. Ca dupaia nu mai are cum sa stearga..Macar daca le fura iti face si reclama la site.
stefanhellzone
13th October 2009, 10:23
am sa fac cum ai zis tu .Voxx
cspot
13th October 2009, 10:42
Chestia cu modificarea pozelor cu scris in diagonala mi se pare de prost gust. Este o metoda sa-ti compromiti singur site-ul.
Cand publici o informatie conteaza foarte mult sa aduci tu primul acea informatie. Daca o mai preia cineva e mai putin important. Este un lucru pe care nu poti sa-l impiedici. Oamenii fug dupa informatie relevanta si de actualitate.
onlyone
13th October 2009, 10:52
Cea mai tare faza este cand unu o sa iti converteasca imaginile in text si o sa aiba un site care o sa iasa in google muuuuuuuult inaintea sitului tau
Sunt atatea situri cu tutoriale straine si nu am vazut pe niciunul speriat ca i se fura ideea unica din tutorialul cu pricina.
La o adica oricine citeste un tutorial il poate rescrie cu propriile cuvinte, si relua pasii dupa bunul plac.
Obisnuieste-te cu ideea. Cel mai sigur sfat anticopiere: NU PUNE CONTINUTUL PE INTERNET.
_2bad4u_
13th October 2009, 14:29
Asa am spus si eu, nu vrei sa il copieze nimeni atunci nu posta, simplu si la obiect decat sa pierzi timp sa faci asa ceva nu mai bine te ocupi de el sa arate bine si frumos, pt ca nu exista metode sa nu il poata copia nimeni.
stefanhellzone
13th October 2009, 17:19
ms mult de sfaturi
otisweb
23rd October 2009, 10:48
CITAT (rony2006sb @ 12th October 2009, 17:02)

Eu iti recomand sa pui tutorialele sub forma de imagini sau si mai bine flash.Multi vor vedea ca nu pot sa selecteza textul si sa il copieze asa ca o lasa balta.
mane daca stai sa te gandesti, daca textul respectiv ii este de mare folos si isi une ambitia poate copia manual textul...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.