HDD SATA SAU ATA

eugenb2008

Scuze pentru deranj dar stie cineva daca se poate instala pe o placa de baza si HDD ata si sata in paralel. Mentionez ca am o placa de baza KT600-A. Pe aceasta placa de baza sunt doua sloturi pentru SATA, doua IDE la care sunt conectate DVD si HDD-ul ATA, care intre timp nu mai merge probabil sa ars. Am cumparat un HDD sata dar nu il vede calculatorul, mai trebuiesc facute ceva setari in bios. mellow.gif

Adica ar fi cazul sa schimb PC-ul
undercoverbrother
eu am de 3 ani jumatate calculatorul si am facut greseala sa iau hdd ata.
am dat vina pe memorii, pe placa de baza, pe procesor si pe naiba mai stie ce pt incetineala cu care mergea in windows in general dar nici nu m-am stressat sa rezolv problema. jocurile mergeau totusi bine doar ca nu prea m-am jucat pe el.
nici bani nu am vrut sa bag in el (si bine am facut) ca sa rezolv problema.
am luat de o saptamana un hdd s-ata si merge de rupe.
l-am luat de nevoie, nu pt imbunatatirea performantelor pt ca nu bag bani in calculatore si telefoane daca nu e neaparat nevoie, din principiu.

diferenta e f mare.

deci fa ceva si baga win pe s-ata. update de bios sau altceva. mai era ceva cu nu stiu ce drivere pe disketa pt hdd s-ata. nu stiu exact...

ai activat s-ata din bios? pt ca trebuie dat "enable". e pe integrated periferials sau ceva de genul.

eugenb2008
Nu am incercat sa nu fac distrug ceva in bios dar am sa incerc multumesc. thumbsup.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.