De unde pot cumpara/downloada un asemenea script? ma intereseaza ca e doar cu thumbnails,si la 2/3 clickuri date,sa il trimita catre pagina reala.. e cenzurata http://i37.tinypic.com/fxx7jm.jpg
mberila
10th October 2009, 19:37
site-ul respectiv foloseste 2 scripturi care lucreaza impreuna 1. gallery rotator - care afiseaza pozele respective ce sunt linkate catre galeriile de poze/filme din care s-au luat pozele 2. traffic trading script - care te lasa sa vezi galeriile respective sau te redirectioneaza catre siteurile din reteaua ta de trading.
daca vrei sa fol. scripturile si in alte scopuri bine, daca vrei sa-ti faci acelasi tip de site nu are rost, nu se mai fac bani cu ele de vre-un an
LOLZ
10th October 2009, 19:42
iti zic eu ca se fac, mai ales in Romania unde acea piata nu e chiar dezvoltata. am tot cautat scripturi,dar nu am gasit nimic concret...:| ba erau scripturi din 04 ba nu aratau asa..and so on!
mberila
10th October 2009, 20:24
CITAT (LOLZ @ 10th October 2009, 20:42)
iti zic eu ca se fac, mai ales in Romania unde acea piata nu e chiar dezvoltata. am tot cautat scripturi,dar nu am gasit nimic concret...:| ba erau scripturi din 04 ba nu aratau asa..and so on!
daca vrei iti pot arata un site ce merge cu scripturile astea
mersi pentru sugestie,dar eu caut ceva wide...sau fullscreen cu thumbnails ceva mai mari..nu asa mici ma gandesc sa-l fac in html si css,fara optiunea de al trimite la contentul original..ca nu stiu sa fac aia
mberila
10th October 2009, 21:02
CITAT (LOLZ @ 10th October 2009, 21:55)
mersi pentru sugestie,dar eu caut ceva wide...sau fullscreen cu thumbnails ceva mai mari..nu asa mici ma gandesc sa-l fac in html si css,fara optiunea de al trimite la contentul original..ca nu stiu sa fac aia
poi poti seta din script ce dimensiune vrei tu la thumbs. trimite-mi pe pm exact site-ul care vrei sa-l imiti sa-gti zic daca se poate cu scripturile astea sau nu
LOLZ
11th October 2009, 10:37
aoleu da alea is asa scumpe ))) cred ca ma rezum la html..fara acel banner rotator ) lmao
mberila
11th October 2009, 11:24
CITAT (LOLZ @ 11th October 2009, 11:37)
aoleu da alea is asa scumpe ))) cred ca ma rezum la html..fara acel banner rotator ) lmao
am eu vreo 2 licente nefolosite. daca vrei ti le dau la juma de pret
crisuwork
5th November 2009, 23:58
CITAT (LOLZ @ 11th October 2009, 10:37)
Zi ce tre sa faca scriptul si iti scriu eu codul la el. moca.
ZeuS01
12th November 2009, 23:56
si tu repede, sa ii strici combinatia lui mberila... )
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.