sony-ericsson-k550i
9th October 2009, 21:02
Nu stiu daca am pus titlul bine , dar atunci cand conectez castile la telefon si il bag in buzunar iese mufa de la casti destul de usor.Presupun ca s-a largit chestia aia unde bag mufa in telefon. Oare daca ma duc la garantie imi repara asta ?
lex404
9th October 2009, 21:17
cam toate SE-urile au probleme cu mufa... eu nu-i pot intelege penttru ce-au aes tipul ala de mufa. uitate la casti sa nu se fi crapat un capat de plastic
Nexus11
10th October 2009, 10:44
Pune telefonul cu mufa in jos si baga si ceva cablu in buzunar.Daca stii cum sa il pozitionezi nu ai probleme.Recomandat ar fi sa pui si firul de la casti pe sub haine sa nu se vada cablaria si sa il poti fixa cumva mai bine.
sony-ericsson-k550i
10th October 2009, 12:38
1.Nu e crapat plasticul.
2.Crede-ma ca am incercat sa pun in orice fel fel , si cablaria nu se vede 
MS pt raspunsuri ...mai astept ceva raspunsuri in legatura cu garantia (daca imi schimba acel loc unde se baga castile , etc)
morpheusdj
10th October 2009, 15:10
Esti sigur ca ,,iese,, mufa sau nu mai face bine contact?
Daca nu mai face bine contact, inseamna ca s-au oxidat (murdarit) acele contacte de pe telefon si trebuie curatate.
sony-ericsson-k550i
10th October 2009, 19:02
s-au si oxidat (stiu ce inseamna doar fac chimie
) dar ms pt explicatie ), dar am curatat contactele cu o scobitoare...nu e o problema asta .....eu spun ca iese mufa aia si trebuie sa o imping eu putin sa intre la loc ...in rest se aude bine
morpheusdj
10th October 2009, 23:15
Eu as folosi un bold in locul scobitorii, e mai eficient, sau ceva ascutit si mai dur decat o scobitoare.
Cat despre faptul ca mufa nu sta fixa, incearca sa cureti si piciorusele de plastic de pe mufa/gaurile in care intra piciorusele de pe telefon, e posibil sa se fi depus mizerie/o substanta grasa. Ar fi ideal sa stergi piciorusele respective cu un servetel pentru ochelari (contin alcool si sunt degresante), iar paoi acelasi servetel sa-l introduci cu o scobitoare/bold (de preferat scobitoare de data asta) in gaurile de pe telefon. Daca a intrat mizerie in aceste gauri, mufa nu mai intra pana la capat, deci iese mult mai usor.
Apropo de mufa, de curiozitate, cum o scoti din telefon? Apesi pe ea sau tragi de ea? Corect este sa apesi pe ea, altfel, daca tragi de ea, se uzeaza destul de repede.
In fine, la garantie e putin probabil sa-ti fie schimbata mufa, vor invoca utilizare incorecta/uzura.
sony-ericsson-k550i
11th October 2009, 09:57
am analizat mai bine si mufa de la casca iese numai din partea stanga iar in dreapta nu se misca deloc.... Am incercat si cu incarcatorul si am miscat putin mufa de la incarcator si nu se misca...deci poate sa fie de la acel piciorus din stanga ??
** m-am uitat foarte bine la piciorusul de la mufa castii si nu e crapat **
blue_ikks
12th October 2009, 21:36
ok. iti dau o solutie .. inestetica , dar care te mai poate ajuta muult timp
.
am avut w660i , deci stiu problema cu mufa. ce am facut eu? pai in cele doua urechi ale mufei am pus doua bucatele mici de hartie , care tineau mufa mai strans in slot. nu am mai avut probleme , rar mai schimbam hartiuta..
Rangerul
13th October 2009, 12:40
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.