CALORIFERE DECORATIVE

anyrolf25

Ceea ce doresc sa fac cunoscut este avantajul pe care ni-l pune la dispozitie aceasta inovatie in domeniul caloriferelor decorative si anume faptul ca spatiul locuibil nu mai trebuie aranjat in asa fel incit sa ascundem obiectele absolut necesare insa lipsite de un aspect placut ci ne creeaza posibilitatea de a ne bucura pina la cel mai mic detaliu de fiecare piesa de mobilier in parte .
Eu am achizitionat un astfel de produs si doream sa fac cunoscut atat impactul vizual creat in incinta locuintei mele de care ma bucur in mod deosebit cit si faptul ca suma platita pentru acest calorifer decorativ a fost una modica in comparatie cu beneficiile dobandite..... si cand spun modica nu ma refer la acele calorifere decorative care au patruns pe piata noastra si sunt exclusiv create pentru categoria lux cu putere termica foarte scazuta pe linga pretul piperat pe care il au ...in jur de 2500 euro . Eu am platit in jur de 300 euro si isi merita banii din plin ...adica randament termic superrrr si designul lui a fost creat in functie de tapetul pe care l-am ales pentru decorarea peretilor .
Pentru cei interesati de mai multe de acest subiect va astept cu drag pe mess ID-ul meu este ... dar mi-a trecut ...
bogdy68
Pune poze cu minunatia de calorifer la 300 euro...presupun ca la banii acestia , caloriferul este din fonta, nu?

anyrolf25
CITAT (bogdy68 @ 9th October 2009, 12:24) *
Pune poze cu minunatia de calorifer la 300 euro...presupun ca la banii acestia , caloriferul este din fonta, nu?

este din aluminiu si are garantie de 15 ani, Italy
am sa revin si cu o poza
scheleton
CITAT (anyrolf25 @ 9th October 2009, 12:07) *
.. ID-ul meu este ... dar mi-a trecut ...

ban.gif
Centris

fii bun si pune o poza si cu alea de 2500 euro. sa nu mor fara sa vad asa ceva...
anyrolf25
CITAT (Centris @ 9th October 2009, 12:57) *
fii bun si pune o poza si cu alea de 2500 euro. sa nu mor fara sa vad asa ceva...

cauta pe google radiatoare cordivari , Italy
si daca vrei din curiozitate cauta si calorifere decorative vonlorch design si ai sa vezi ca firma asta comercializeasa lucruri interesante si care de ce sa nu recunoastem vine pe piata noastra cu ceva interesant si la preturi de criza
Vorbim dupa ce faci un studiu

Cind ajung pe seara acasa postez si eu o poza cu caloriferul pe care il am acum in apartament

CITAT (scheleton @ 9th October 2009, 12:56) *
ban.gif

ce vrei sa sugerezi prin pictograma respectiva...scuze ...nu cunosc f bine limbajul, trebuie sa recunosc
abancor
Daca va intereseaza radiatoare deosebite, uitati-va si la Jaga si Thermic.

adi_master
CLOSED
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.