Ce secta era aia?

carcotasa13

Am fost in seara asta in parcul Titan, stateam pe o banca langa lac, cand au aparut cinci persoane, femei si barbati, imbracati lejer, in negru. S-au apropiat de lac si au ramas neclintiti pentru cateva momente. Apoi au plecat mai departe, pe alee si s`au oprit in alt loc, langa lac, stand la fel...si tot asa, pana nu i-am mai vazut.
Stie cineva ce secta e aia ? Sau ce e cu ei?
sorin2007
Secta din mintea ta?

carcotasa13
Daca nu stii, taci din gura. M-au facut curioasa si vreau sa stiu ce faceau, erau yoghini sau ce erau...
sorin2007
Erai tu cu ei si oamenii faceau jogging, ce crezi ca stie cineva?
blacatusu
eu zic ca erau extraterestri deghizati in oameni si faceau cercetari in vedearea unei invazii

PS: tongue.gif
sorin2007
Pai...orice actiune are un substrat. Domnisoara e exemplu de "radiosant", CE SECTA SUNT?
stifflerr
QUOTE (carcotasa13 @ 9th October 2009, 00:42) *

da ce mai faci mami?
imi era dor de tine happy.gif
acu si tu secta, poate erau in doliu

dulgherul
Cred că era mai simplu dacă îi întrebai. Așa rămîne un mister.
Părerea mea. cool.gif
sorin520
QUOTE (carcotasa13 @ 8th October 2009, 22:57) *
Am fost in seara asta in parcul Titan, stateam pe o banca langa lac, cand au aparut cinci persoane, femei si barbati, imbracati lejer, in negru. S-au apropiat de lac si au ramas neclintiti pentru cateva momente. Apoi au plecat mai departe, pe alee si s`au oprit in alt loc, langa lac, stand la fel...si tot asa, pana nu i-am mai vazut.
Stie cineva ce secta e aia ? Sau ce e cu ei?

E cert că erau membrii unei secte,sau e doar o bănuială?
sorin2007

Cert, doar s-au uitat la lac impreuna si erau imbracati in negru.
Poate fi ceva mai sigur de atat pentru a certifica o secta?
carcotasa13
CITAT (sorin520 @ 9th October 2009, 11:48) *
E cert că erau membrii unei secte,sau e doar o bănuială?

Banuiesc, habar nu am, de aia intreb. I-am denumit asa ca nu aveam cum altfel si la aia m-am dus cu gandul.

CITAT (sorin2007 @ 9th October 2009, 11:51) *
Cert, doar s-au uitat la lac impreuna si erau imbracati in negru.
Poate fi ceva mai sigur de atat pentru a certifica o secta?

Tu alta treaba n-ai?
sorin520
QUOTE (carcotasa13 @ 9th October 2009, 17:43) *
Banuiesc, habar nu am, de aia intreb. I-am denumit asa ca nu aveam cum altfel si la aia m-am dus cu gandul.

Tu alta treaba n-ai?

Dacă nu există dovezi că e vorba de o sectă religioasă,topicul poate fi închis
clara_spiele
Mai mult ca sigur ti s-a parut tie ca erau membrii unei grupari religioase. Nu vad personal nici un element de identificare in acest sens.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.