Problema plata paypal

CPX

Mi-am facut si eu un cont paypal .

Vreau sa cumpar un osciloscop din China.Am vorbit cu vanzatorul..totul este ok dar nu pot sa platesc.
Dupa ce dau login in paypal din ebay la rubrica Payment imi apare urmatoarea eroare:

Your request could not be processed at this time
Sorry, this page is not available at this time.

Cardul este de la BT si este verificat.Nu am mai cumparat nimic pana acuma prin ebay.
Va rog daca stiti cum sa procedez sa ma ajutati.

Multumesc mult. smile.gif
rickysyv
Ce card de la BT ai verificat tu in paypal? Ai bani in cont?

CPX
Am bani in cont si cardul este MasterCard Mondo.Din cate am citit din topicul mare nu voi putea face direct prima tranzactie cu o suma>100 euro datorita limitelor ascunse din paypal insa acuma nu vreau sa cumpar altceva.Am facut toata treaba aceasta ca sa nu platesc comision altora si pentru ca multi vanzatori nu trimit decat la adresa din paypal.
onlyone
pai daca apari verfied, si ei ti-au tras de pe card suma de 1,5 euro nu vad unde ar putea fi problema...
CPX
CITAT (onlyone @ 9th October 2009, 02:16) *
pai daca apari verfied, si ei ti-au tras de pe card suma de 1,5 euro nu vad unde ar putea fi problema...

Pai asa apare...nici eu nu stiu unde este problema dar nu merge confusedsmiley.png deadtongue.gif death.gif .Insa tind sa cred din pacate ca exista limite ascunse si ca nu ma vor lasa ca cumpar ceva mai scump fara ca sa cumpar mai intai mai multe lucruri mai ieftine..insa eu nu am acuma nici timp si nici bani pentru asa ceva... mad.gif .
CPX
Am incercat sa platesc de pe situl german ebay care ma redirectata direct in paypal paypal si am primit o alta eroare:

Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance.

Iar paypal dupa cum bine stiti nu ma lasa sa adaug bani de pe card in cont..
don_dannielo
Ma gandesc sa nu fie vina chinezului. Parca daca are cont Personal nu poate primi mai mult de doua plati de pe carduri, de-aia ti se cere sa-i platesti din balanta. Problema e ca nu prea ai cum sa-ti adaugi tu bani in balanta. Zi-i lu' chinez sa se upgradeze la Premier, sau cauta alt vanzator. Sau pui un prieten sa-ti trimita bani in Paypal, cu dezavantajul ca pierzi niste bani (comisionul paypal la primit)

rickysyv
Vanzatorii de pe eBay nu prea au conturi Personal. Mai ales cei care vand de ceva timp stiu ca le trebuie Premier. O alta solutie ar fi sa vorbesti cu chinezul sa-i platesti in transe mai mici de 50 de eur, cate o plata in fiecare zi. Asa ar trebui sa mearga.
CPX
Nu are cum sa aiba cont personal vanzatorul caci are peste 1600 de calificative pozitive.Daca platesc insa in transe mici voi pierde mult comision de fiecare data iar daca trec de 10 % deja numai are sens caci pot apela la altcineva..Sincer nu stiu cum sa procedez..vanzatorul mi-a trimis alt link cu 10 dolari mai scump care evident nu a mers nici acela iar acuma imi spune sa-mi trimita o cerere de plata in paypal dar care iarasi nu cred ca va merge si din pacate nu este acoperita de protectia ebay..pierd si un eventual calificativ..etc..
rickysyv

Despre ce comision vorbesti omul lu' Dumnezeu? Inca n-ai inteles ca Paypal este gratuit pentru cumparatori? Poti sa trimiti cate plati vrei si nu vei plati nici un comision. Explica-i frumos problema vanzatorului iar daca are atatea calificative pozitive nu prea sunt sanse sa-ti traga tzeapa si va intelege ca poti plati numai in transe mici. Eventual iti va face X payment requests mai mici pana acoperi intreaga suma, cu mentiunea ca vei plati o transa pe zi.
CPX
Ok..i-am spus deja..insa asa pierd calificativul ebay si nu am protectie in caz ca nu ajunge produsul.. confusedsmiley.png
rickysyv
Nu e chiar asa, are si Paypal "Resolution Center" unde poti sa faci plangere daca nu ajunge produsul mai ales ca la fiecare plata vei scrie la descriere exact pentru ce e. Iar ca si protectie suplimentara in afara Paypal-ului mai ai si optiunea de a face "chargeback" la banca care ti-a emis cardul. Deci practic esti acoperit de 2 ori.
CPX
Vanzatorul mi-a trimis o chitanta cu suma intreaga si ca prin minune treaba a functionat direct.Deci e clar un bug in sistemul paypal sau o masura de securitate prost implementata.Ieri am transferat 3 dolari in alt cont de test si a mers insa tot nu a vrut sa plateasca direct prin ebay..nu stiu in ce masura acest lucru a influentat succesul de astazi.
Pe chitanta este scrisa adresa celui ce i-am trimis banii si codul produsului de pe ebay..multumesc mult pentru explicatiile legate de protectia mea in eventualitatea neprimirii pachetului..
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.