In luna iulie 2009 am facut cei 2ani de contract, am sunat cu 30 zile inainte pt a anunta ca nu doresc prelungirea contactului. In ultima zi de contract am fost sunat de un operator care mi-a facut urmatoarea oferta: 3 euro discont la abonamentul telefon fix si 2,7 euro + TVA pentru Dolce Star inclusiv pachetul Cinestar (era oferta regionala). Am acceptat si am prelungit contractul cu 2ani. Dupa ceva timp am observat ca pachetul Cinestar nu era activat. Sun la 1930 cer activarea pachetului Cinestar si activarea pachetului de sport(Telesport si Boom Sport One) care tocmai isi facea intrarea la Dolce. Dupa ceva timp au activat pachetul de sport dar... Cinestarul ioc. Am revenit cu citeva telefoane pe parcursul luni iulie in care am cerut sa-mi ofere ce au promis, adica pachetul Cinestar (personal nu ma dadeam in vint dupa acel pachet). Spre surprinderea mea acest lucru nu sa produs. Am inceput sa cer rezilierea contractului. Dupa vre-o 3 telefoane prin care am fost dus cu vorba, am trimis 2 e-mailuri prin my-acount. La sfirsitul luni august am reusit sa reziliez contractul.
Pot sa zic ca am fost foarte inspirat si am reziliat contractul. Cu toate ca aveam contractul reziliat am primit si eu celebra scrisoare, ba m-ai mult am primit o factura de 0 LEI pentru luna octombrie. Nu stiu citi dintre voi incearca sa ia atitudine in cazul in care vad ca sint mintiti in fata de acest operator. Nu imi oferi ce am convenit, la revedere.
2 luni fara tembelizor au trecut usor. Actualmente sunt abonat la RDS, internet, telefon fix si mobil, televiziune prin cablu pentru 52 lei. Poate intereseaza pe cineva grila de care beneficiez de la RDS:
TVR1, TVR2, TVR3, TVR Timisoara, TVR Cultural, TVR Info, PRO TV, Acasa, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Romantica, Kanal D, Prima TV, National TV, B 1TV, OTV, PRO Cinema, TV 1000, Hallmark, AXN, AXN Crime, AXN SciFi, Digisport, Digisport +, GSP, Eurosport, Eurosport 2, Sport 1, Sport.ro, Realitatea TV, N24, Money Channel, Cartoon Network, Minimax, Disney Channel, Etno TV, Favorit TV, Taraf TV, U TV, MTV, MUSIC Channel, Kiss TV, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery World, Discovery Travel, Investigation Discovery, Discovery Science, Viasat History, Viasat Explorer, National Geografic, Nat Geog Wild, History, Zone Reality, PV TV, Fashion, Trinitas, Alpha Omega, Duna TV, TV 5, Rai Uno.
Sunt multe programe in aceasta grila, programe care se regasesc in celebra petitie.
Nu toti au norocul sa stea in reteaua modernizata RDS.
Cu petitii nu se rezolva nimica.
Vizionare placute!