Noua țeapă Dolce...

partyman

Primesc azi de la posta o hartie prin care Romtelecom imi cere acordul de a opta pentru unul din noile tipuri de abonamente...sun la 1930 dupa cum spune hartia si surpriza... daca vreau sa-mi pastrez abonamentul actual trebuie sa prelungesc cu 2 ani pentru ca oferta actuala nu mai exista, am intrebat pai cum daca prelungesc exista, daca nu prelungesc nu exista...deci a devent foarte clar ca toate companiile cauta prosteala cu orice chip pentru profit...in atasament aveti documentul cu pricina unde nu apare nimic despre ce mi-a zis duduia la telefon...mentionez ca la o bucata vazand ca nu o scoate la capat mi-a inchis telefonul
dr_agosh82
CITAT (partyman @ 8th October 2009, 17:14) *
Primesc azi de la posta o hartie prin care Romtelecom ....

coool .... deci merg cu prosteala inainte cu multa nesimtire

PS2RO
Maicamea nu a sunat la ei sa anunte nimic,dar ei tot au facut modificari.Au scos niste canale.Luna asta cand vine factura va zic ce si cum biggrin.gif
danutz1
Un ”rahat” mai frumos impachetat decat asta nici ca se putea. Nu inteleg de unde au imaginatia asta de a face totul senzational cand colo e...
Cred ca s-a mai vorbit si pe aria dedicata despre magariile astea. Nu degeaba am reziliat, nu mai suportam si umilinta asta cu prelungirea pe langa tarifele de lista si tariful tehnic.
Pacat ca nu toti isi vor da seama de asta si vor inghiti momeala trimisa de ei.
Pacat, pacat ca se intampla asa ceva in Romania.
dorin_2k
Jos scrie:"lista completa de canale o gasesti pe verso".
Te rog un scan si de pe verso, sa stiu la ce sa ma astept
Care sunt cele 2 pachete principale?
Julien25
CITAT (partyman @ 8th October 2009, 17:14) *
Primesc azi de la posta o hartie prin care Romtelecom imi cere acordul de a opta pentru unul din noile tipuri de abonamente...sun la 1930 dupa cum spune hartia si surpriza... daca vreau sa-mi pastrez abonamentul actual trebuie sa prelungesc cu 2 ani pentru ca oferta actuala nu mai exista, am intrebat pai cum daca prelungesc exista, daca nu prelungesc nu exista...deci a devent foarte clar ca toate companiile cauta prosteala cu orice chip pentru profit...in atasament aveti documentul cu pricina unde nu apare nimic despre ce mi-a zis duduia la telefon...mentionez ca la o bucata vazand ca nu o scoate la capat mi-a inchis telefonul

Nu e noua, e de doua luni deja, numai probabil pe tine n-au reusit inca sa te țepuiasca.
robi22
La mine pe factura scrie ca pretul nu va fi schimbat pe toata perioada contractului...

Cred ca au trimis scrisori celor care au abonamentul ,, pe sfarsite"..

chatnoir401
N-au ce face cu hartia? laugh.gif
dansta
2 noi pachete?

in scrisoarea din septembrie erau 3

un scan de pe verso se poate?

multam'

aha, acum am vazut: "echipa romtelecom business" probabil sunt doar pachetele 'variat' si star'
partyman

am fost ieri la un magazin romtelecom...alta surpriza..."noi nu operam cu persoanele juridice nu stiu ce sa va raspund, am avut cazuri cu persoane fizice dar cu juridice nu stiu ce am de facut", pentru cei interesati am scanat si verso-ul.
Iaro
la juridice nu au introdus abonamentul social de 2.7 euroi tongue.gif
partyman
eisodul 3... azi am fost din nou la un magazin romtelecom mi s-a spus ca singura optiune de a-mi pastra abonamentul actual e prelungirea contractului. am facut o sesizare scrisa catre conducerea lor si astept un raspuns pentru ca deja mi se pare aberant de lung termenul in care trebuie rezolvata o problema care nu-mi apartine ci au creat-o ei!
partyman
nici pana azi nu am primit un raspuns la solicitare si nu inteleg de ce...
danutz1
Nu inteleg de ce mai astepti raspunsul.
Mai bine le raspunzi tu cu o cerere de rezilere, nu am vazut pana acum atata indiferenta fata de o persoana juridica.
scorpyo
....tot kktul asta cu schimbatul pachetelor....incepe de la ....super( deadtongue.gif death.gif) canalele lui Vantu .... superstarurile de

kko......cineva castiga bani faini de pe urma asta.... la romtelefon ma gandesc...altfel nu si-ar bate joc de atatia abonati death.gif
partyman
a mai trecut o saptamana fara raspuns de la romtelecom, deja ma-ntreb pana unde pot merge chiar mi se va mari abonamentul pe 6 noiembrie?
partyman
un nou episod jenant din partea romtelecom...sun azi la 1930 dupa ce am depus cerere scrisa de 3 saptamani la care nu mi s-a raspuns o tanti imi zice ca "sistemul e automat, reveniti dupa data de 6 noiembrie sa va oferim ceea ce doriti" asta chiar m-a calcat pe nervi groaznic, i-am solicitat rezilierea contractului pentru ca nesimtirea e prea mare...am facut 2 drumuri la magazinul romtelecom cel mai apropiat care e la 82 km, am avut toata bunavointa dar dispretul lor este MAXIM.
sir_petre
In luna iulie 2009 am facut cei 2ani de contract, am sunat cu 30 zile inainte pt a anunta ca nu doresc prelungirea contactului. In ultima zi de contract am fost sunat de un operator care mi-a facut urmatoarea oferta: 3 euro discont la abonamentul telefon fix si 2,7 euro + TVA pentru Dolce Star inclusiv pachetul Cinestar (era oferta regionala). Am acceptat si am prelungit contractul cu 2ani. Dupa ceva timp am observat ca pachetul Cinestar nu era activat. Sun la 1930 cer activarea pachetului Cinestar si activarea pachetului de sport(Telesport si Boom Sport One) care tocmai isi facea intrarea la Dolce. Dupa ceva timp au activat pachetul de sport dar... Cinestarul ioc. Am revenit cu citeva telefoane pe parcursul luni iulie in care am cerut sa-mi ofere ce au promis, adica pachetul Cinestar (personal nu ma dadeam in vint dupa acel pachet). Spre surprinderea mea acest lucru nu sa produs. Am inceput sa cer rezilierea contractului. Dupa vre-o 3 telefoane prin care am fost dus cu vorba, am trimis 2 e-mailuri prin my-acount. La sfirsitul luni august am reusit sa reziliez contractul.
Pot sa zic ca am fost foarte inspirat si am reziliat contractul. Cu toate ca aveam contractul reziliat am primit si eu celebra scrisoare, ba m-ai mult am primit o factura de 0 LEI pentru luna octombrie. Nu stiu citi dintre voi incearca sa ia atitudine in cazul in care vad ca sint mintiti in fata de acest operator. Nu imi oferi ce am convenit, la revedere.

2 luni fara tembelizor au trecut usor. Actualmente sunt abonat la RDS, internet, telefon fix si mobil, televiziune prin cablu pentru 52 lei. Poate intereseaza pe cineva grila de care beneficiez de la RDS:
TVR1, TVR2, TVR3, TVR Timisoara, TVR Cultural, TVR Info, PRO TV, Acasa, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Romantica, Kanal D, Prima TV, National TV, B 1TV, OTV, PRO Cinema, TV 1000, Hallmark, AXN, AXN Crime, AXN SciFi, Digisport, Digisport +, GSP, Eurosport, Eurosport 2, Sport 1, Sport.ro, Realitatea TV, N24, Money Channel, Cartoon Network, Minimax, Disney Channel, Etno TV, Favorit TV, Taraf TV, U TV, MTV, MUSIC Channel, Kiss TV, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery World, Discovery Travel, Investigation Discovery, Discovery Science, Viasat History, Viasat Explorer, National Geografic, Nat Geog Wild, History, Zone Reality, PV TV, Fashion, Trinitas, Alpha Omega, Duna TV, TV 5, Rai Uno.
Sunt multe programe in aceasta grila, programe care se regasesc in celebra petitie.
Cu petitii nu se rezolva nimica.

Vizionare placute!
avumit
CITAT (sir_petre @ 5th November 2009, 21:55) *
In luna iulie 2009 am facut cei 2ani de contract, am sunat cu 30 zile inainte pt a anunta ca nu doresc prelungirea contactului. In ultima zi de contract am fost sunat de un operator care mi-a facut urmatoarea oferta: 3 euro discont la abonamentul telefon fix si 2,7 euro + TVA pentru Dolce Star inclusiv pachetul Cinestar (era oferta regionala). Am acceptat si am prelungit contractul cu 2ani. Dupa ceva timp am observat ca pachetul Cinestar nu era activat. Sun la 1930 cer activarea pachetului Cinestar si activarea pachetului de sport(Telesport si Boom Sport One) care tocmai isi facea intrarea la Dolce. Dupa ceva timp au activat pachetul de sport dar... Cinestarul ioc. Am revenit cu citeva telefoane pe parcursul luni iulie in care am cerut sa-mi ofere ce au promis, adica pachetul Cinestar (personal nu ma dadeam in vint dupa acel pachet). Spre surprinderea mea acest lucru nu sa produs. Am inceput sa cer rezilierea contractului. Dupa vre-o 3 telefoane prin care am fost dus cu vorba, am trimis 2 e-mailuri prin my-acount. La sfirsitul luni august am reusit sa reziliez contractul.
Pot sa zic ca am fost foarte inspirat si am reziliat contractul. Cu toate ca aveam contractul reziliat am primit si eu celebra scrisoare, ba m-ai mult am primit o factura de 0 LEI pentru luna octombrie. Nu stiu citi dintre voi incearca sa ia atitudine in cazul in care vad ca sint mintiti in fata de acest operator. Nu imi oferi ce am convenit, la revedere.

2 luni fara tembelizor au trecut usor. Actualmente sunt abonat la RDS, internet, telefon fix si mobil, televiziune prin cablu pentru 52 lei. Poate intereseaza pe cineva grila de care beneficiez de la RDS:
TVR1, TVR2, TVR3, TVR Timisoara, TVR Cultural, TVR Info, PRO TV, Acasa, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Romantica, Kanal D, Prima TV, National TV, B 1TV, OTV, PRO Cinema, TV 1000, Hallmark, AXN, AXN Crime, AXN SciFi, Digisport, Digisport +, GSP, Eurosport, Eurosport 2, Sport 1, Sport.ro, Realitatea TV, N24, Money Channel, Cartoon Network, Minimax, Disney Channel, Etno TV, Favorit TV, Taraf TV, U TV, MTV, MUSIC Channel, Kiss TV, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery World, Discovery Travel, Investigation Discovery, Discovery Science, Viasat History, Viasat Explorer, National Geografic, Nat Geog Wild, History, Zone Reality, PV TV, Fashion, Trinitas, Alpha Omega, Duna TV, TV 5, Rai Uno.
Sunt multe programe in aceasta grila, programe care se regasesc in celebra petitie.
Nu toti au norocul sa stea in reteaua modernizata RDS. sleep.gif
Cu petitii nu se rezolva nimica.

Vizionare placute!

partyman
am primit factura pe noiembrie emisa pe 01.11...abonamentul e neschimbat 3,9...azi am mers la romtelecom sa ma interesez de raspunsul la solicitarea mea...tipa a cam dat din colt in colt nu a vrut sa recunoasca dar am inteles ca sunt trecut de pe 6 noiembrie la noul abonament de 4,9 euro astept urmatoarea factura si daca e adevarat voi cere rezilierea pentru ca bataia de joc e maxima.
partyman
am sunat azi din nou la 1930 si mi s-a confirmat ceea ce banuiam am abonament de 4,9 euro, extraordinar...ceea ce e si mai tare e ca programele cinestar nici macar nu-mi merg!
chatnoir401
Erau incluse in pret?
partyman
CITAT (chatnoir401 @ 23rd November 2009, 22:10) *
Erau incluse in pret?

pai asta era miza de fapt bagarea pe gat a programelor cinestar...
adrianu69
CITAT (partyman @ 23rd November 2009, 15:32) *
am sunat azi din nou la 1930 si mi s-a confirmat ceea ce banuiam am abonament de 4,9 euro, extraordinar...ceea ce e si mai tare e ca programele cinestar nici macar nu-mi merg!

stai ca nu inteleg.. astia ti-au marit abonamentul fara sa semnezi nimic si fara sa fi cerut asta la telefon?
erai sub contract activ?
tot felu de aiureli la astia de la rtc. daca tot ti au modificat la 4.9 care de altfel e oferta actuala care include cinestarurule
trebuiau sa le includa. daca stii ca n ai cerut modificarea abonamentului poti merge la opc. sau suna i si trage i de urechi
putin. nu stiu dar mi se pare nedrept spre extrema.. asta e parerea mea
Iaro
vezi pe oferte regionale daca au ceva mai bun, ca pret si poate reusesti sa schimbi din 4,9 in altceva mai ieftin.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.