Cadru termopan (balcon) - lipsa unui mic montant despartitor

PentiumSEX

Va rog o parere.
Se da schitza din atasament, asa cum am dat-o si meseriasilor care au venit sa faca masuratorile. Cotele mele fiind estimative, schita vizind impartirea cadrului termpoan (balcon - fața).Pe dreapta am prevazut eu un mic geam fix prin care voi scoate hota (cos de hota).
Azi cind au venit cu termopanul (Rehau) al balconului lipsea bagheta/montantul orizontal care-mi delimita ochiul fix pt hota.
Am mentionat asta la incheiere procesului verbal de montare si predare a lucrarii;dinsi (firma/meseriasii) urmind sa vina cu o bagheta s-o monteze astfel incit sa rezulte ochiul fix pt cos-hota.

Intrebare: Aceasta modificare, adaugarea segmentului orizontal (vezi atasment) afecteaza rezistenta/imbinarea/izolarea/aspectul?
primejdie_06
...nu va afecta decat cel mult aspectul (pierzi simetria) pentru ca si in eventualitatea ca ar fi fost montat de la bun inceput el ar fi fost aplicat. singura chestie pe care nu o stiu este cum se relizeaza fixarea montatilor la sistemul rehau (cu element de imbinare ascuns sau cu coltare)... trebuie sa ai in vedere faptul ca va trebui modificata sticla termoizolatoare(una mai mica plus o placa weiss decupata pentru cos/hota... bafta!

PentiumSEX
Da, parca de colțar vorbeau ca vor pune. Desigur ca sticla/geamul il vor modifica (pe cheltuiala lor).

Multumesc de raspuns.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.