Problema cdplayer auto

Sephh

Am o problema cu un cd player auto, apare pe ecran "Protect". Am inteles ca e din cauza ca daca dau volumul prea tare se inteapa si apare mesajul ala.
Am fost cu el la un electronist acum vreo cateva luni, a umblat la spate si a mers din nou, a zis sa il tin la volum mai mic.

Acum iar a aparut, m-am uitat la el, are in spate 1 mufa cu firele care n-am reusit sa o scot, si o siguranta. Cum poate fi resetat, stiu ca atunci, asta a facut, dar nu mai retin exact cum.

Modelul este kenwood.
atupi

Cred ca ai probleme cu racirea lui. Acolo unde este el montat in bord sta lipit de alte chestii si nu se raceste suficient. Daca poti sa faci un test cu el scos din bord ar fi ideal sa vezi daca mai intra in acea protectie.

Varianta mai grava ar fi sa nu se raceasca corespunzator circuitele integrate finale datorita unei lipse de pasta siliconica sau suruburi de prindere pe radiator slabite.

Oricum incerca prima varianta sa vezi daca mai face figuri.

Sephh

L-am scos cand am incercat sa-l "resetez" de la spate si cu el scos tot afisa acel mesaj.
Marius3k
Problema ta se poate rezolva verificand firele difuzoarelor (sa nu fie in scurt) si firele de alimentare (sa nu fie subdimensionate).
Ce difuzoare folosesti alaturi de aceasta unitate?
Cred ca ar trebui mutat la ICE.
Sephh
CITAT (Marius3k @ 7th October 2009, 15:07) *
Problema ta se poate rezolva verificand firele difuzoarelor (sa nu fie in scurt) si firele de alimentare (sa nu fie subdimensionate).
Ce difuzoare folosesti alaturi de aceasta unitate?
Cred ca ar trebui mutat la ICE.

Multumesc.
Am sa-l duc iar la electronist. Pana una alta, ma interesa cum pot sa resetez cd-playerul sa functioneze pana il duc la reparat.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.