internet mobil sau fix....ieftin

xcdvdme

salut.vreau sa imi iau si eu un net in bucuresti dar nu stiu ce sa fie....vreau ceva ieftin .nu sutn dn bucuresti si stau doar la facultate si ma gandeam la vodafone...vreau sa il folosesc pentru mess... si download ceva filme...maim 1mb/s....mersi anticipat
danutz1
Ia-l cu 15 lei pe luna sau daca vrei si TV 24 de lei tot.
Mai ieftin de atat nu exista.

malllio123
Poti incerca si prin rds, poti avea chiar gratis net( daca ai net rds acasa), sau Orange, vezi aici optiunea pentru tineri, iti da si minute , dar daca iti alegi o varianta mobila vezi ca nu prea poti sa scoti fisiere prea mari, prea mare timpul de asteptare + eventuale restrictii de la operator
inside_spy
Pentru tineri soluțiile cele mai inspirate mi se par a fi Zapp preplătit sau noile abonamente RDS (dacă inițiatorul e dintr-unul din județele unde e disponibilă oferta e perfect).
parintily
CITAT (danutz1 @ 5th October 2009, 16:38) *

Da-mi si mie, te rog, o adresa.
inside_spy
O adresă:

Piața Independenței, Nr. 47, Bl. A3, Oradea, Județul Bihor

Dacă vrei mai multe adrese sună și tu la *777.
unchiujim
CITAT (xcdvdme @ 5th October 2009, 16:34) *
salut.vreau sa imi iau si eu un net in bucuresti dar nu stiu ce sa fie....vreau ceva ieftin .nu sutn dn bucuresti si stau doar la facultate si ma gandeam la vodafone...vreau sa il folosesc pentru mess... si download ceva filme...maim 1mb/s....mersi anticipat
Romtelecom Mobile Clicknet only !!! calitate ,seriozitate si preturi pe masura . restul ,o gluma proasta.testat aproape tot pe banii mei. smile.gif

Bobby_ro
Unchiule las`o ca macane. Ce calitate? 3Mbs ?! ce preturi? ~ 44 lei !? ... cred ca glumesti sau ai chef de caterinca.
unchiujim
CITAT (Bobby_ro @ 5th October 2009, 22:29) *
Unchiule las`o ca macane. Ce calitate? 3Mbs ?! ce preturi? ~ 44 lei !? ... cred ca glumesti sau ai chef de caterinca.
nu glumesc ,nu fac caterinca ,vorbesc din experienta ! suntem prea saraci sa ne permitem mokaciunea de la unii !!! raspuns standard la megaoperator(se ofera standard in callcenterul lor): ,,la banii astia vreti cam multe"
tongue.gif
xcdvdme

QUOTE (danutz1 @ 5th October 2009, 16:38) *

de la cine....? eu sunt in bucuresti

QUOTE (malllio123 @ 5th October 2009, 17:43) *
Poti incerca si prin rds, poti avea chiar gratis net( daca ai net rds acasa), sau Orange, vezi aici optiunea pentru tineri, iti da si minute , dar daca iti alegi o varianta mobila vezi ca nu prea poti sa scoti fisiere prea mari, prea mare timpul de asteptare + eventuale restrictii de la operator

si daca imi bag rds cum pot sa am gratis...?
Blackhawk
CITAT (xcdvdme @ 5th October 2009, 16:34) *

Nici nu te uita la mobil daca vrei filme, Fiberlink 28lei - 50Mbs metro simetric, 50Mbs extern (2Mbs upload extern). Cu inca 10lei/luna o sa poti sa-ti iei si internet mobil prin modem sau gratis daca alegi abon. FL de 39lei (100Mbs). E mai ieftin decat un Vodafone Mobile? Cam da..

p.s. vitezele date de mine sunt cele actuale, urmeaza sa fie actualizata si oferta comerciala

CITAT (unchiujim @ 5th October 2009, 22:40) *
nu glumesc ,nu fac caterinca ,vorbesc din experienta ! suntem prea saraci sa ne permitem mokaciunea de la unii !!! raspuns standard la megaoperator(se ofera standard in callcenterul lor): ,,la banii astia vreti cam multe"
tongue.gif

Zise fostul monopol, de parca nu ne-au saracit destul laugh.gif
unchiujim
CITAT (Blackhawk @ 6th October 2009, 15:04) *
Nici nu te uita la mobil daca vrei filme, Fiberlink 28lei - 50Mbs metro simetric, 50Mbs extern (2Mbs upload extern). Cu inca 10lei/luna o sa poti sa-ti iei si internet mobil prin modem sau gratis daca alegi abon. FL de 39lei (100Mbs). E mai ieftin decat un Vodafone Mobile? Cam da..

p.s. vitezele date de mine sunt cele actuale, urmeaza sa fie actualizata si oferta comerciala

Zise fostul monopol, de parca nu ne-au saracit destul laugh.gif
prea multa patima !si totusi atentie: la rsd-ul laudat sa nu te duci cu sacul...
parintily
CITAT (unchiujim @ 6th October 2009, 20:56) *
prea multa patima !si totusi atentie: la rsd-ul laudat sa nu te duci cu sacul...

Da, ai dreptate!
Sunt destul de draguti sa-ti aduca ei sacul acasa!
Las-o mai moale cu RTC-ul ca "macane"! Au niste preturi!!!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.