cvlad
5th October 2009, 15:04
incep acum acest jurnal, cu certitudinea ca se va intinde pe o perioada lunga de timp.
satui de dezavantajele locuitului la bloc (ap. 4 camere, in berceni), ne-am hotarat sa facem ceva schimbari (in bine) si mutatul pe pamant, la casa, a parut schimbarea ideala. cand folosesc pluralul, nu ma trec ganduri de marire, ci ma refer la sotie+subsemnat (asta pentru ca cele doua fete, 3+, 1+ nu au inca asemenea probleme existentiale).
o data decizia luata (momentul T-2), lucrurile au decurs relativ simplu. intrebarea bucuresti sau dincolo de centura a disparut cand sotia a trebuit sa refuze un job (cu o marire de salariu de 30%) pentru ca i se dubla timpul petrecut in trafic. asa ca periferia a iesit de pe lista. si asta ne-a dus la...
situatia la momentul T-1:
- o bucata de teren, in bucuresti, de ~210mp (aproximativ, pentru ca masuratorile cadastrale difera).
- casa P+1 din caramida, construita ~1940, in forma de L (spatele terenului si latura din dreapta)
- 2 proprietari (socrul meu fiind unul dintre ei), impartind in mod egal proprietatea
acum, la momentul T+0
- contracte V/C incheiate cu ambii proprietari
- cererile (doua) de intabulare facute
ce vrem sa facem in viitorul apropiat?
pai, T+1, adica:
- reunificare teren (refacere cadastru, etc)
- certificat urbanism (desi vrem tot p+1, exact cum este constructia actuala)
- studiul geo
- proiect de reabilitare, consolidare, modernizare, reconditionare a unui imobil vechi
asa ca acum suntem in timpul alocat viselor, incercand sa punem cap la cap cat mai exact ce vrem si cat suntem dispusi sa cheltuim.
as aprecia date de contact pentru arhitecti si persoane abilitate (legal : ) ) sa efectueze un studiu geotehnic
o sa incerc sa pun (cat de curand) poze cu constructia existenta si un cadastru scanat
--- va urma ---
cvlad
22nd October 2009, 15:18
corect, doar ca acum imi trebuie un certificat de urbanism pentru reintregirea proprietatii. dupa care se reface cadastrul, etc...