Aș dori să-mi achiziționez un laptop la vreo 2000-2500 lei, cu performanțe cât mai bune și de calitate.
Am găsit o ofertă la metro: un ACER aspire as5737z-424 g32mi, cu următoarele caracteristici: display 15,6'' wxga crystalbrite tft lcd procesor intel dual core T4200 2 Ghz memorie 4 gb ddr3 sdram hdd 320 gb sata placă video dedicată nvidia geforce 9400m g 256 mb inscriptor dvd dl sistem de operare linux
boxe stereo microfon camera web card reader 5 in 1 tastatura numerică Bluetooth port hdmi interfete: 4xusb 2.0, rj-4s comunicatii: wlan (ieee 802.11 b/g/draft-n) acumulator Li-Ion 6 celule
preț: 2081,31, incluse geantă și mouse
Celelalte variante le-am găsit la magazinele online și mi-au plăcut modelele de la Dell: dell Inspiron 1 dell inspiron 2 nu stiu exact care e diferenta intre acesta si anteriorul...
dell inspiron 3 dell inspiron 4 acesta are hdd 500 mb, dar memoria e de 2 gb. Cam cat si cum ar influenta acesti 2 gb in minus. Are si sistem de operare, dar asta nu mi-e chiar necesar (l-as lua de la windows si cred ca l-as putea instala pesta linux, nu?)
dell inspiron 5 -imi place ca are procesorul un pic mai bun, desi n-are decat 3 gb memorie, dar hdd mare (320 gb). Cineva imi zicea ca oricum windows-ul nu ar recunoaste/folosi decat maxim 3 gb memorie ram. E adevarat?
In orice caz, laptopul l-as folosi in calitate de student la informatica economica pentru programare, eventual stocare date si utilizare personala, internet etc.