w910i

ghiorghik

Oamnei buni, am o mare problema:
zilele trecute am intrat cu A2 tool in TPA->PRESET->MENU, si am sters di gresala fisierul "costumize".
Pentru cei ce vor sa ma ajute, ca sa dau si eu ceva "la schimb" va prezint aici cea mai usoara modalitate de a va resofta w910i, si de a scapa DEFINITIV de vodafone:

http://www.se-stuff.net/help/debranding.html

Este foarte simplu sa faceti rost de un asemenea fisier sters de mine:
intrati cu fisieru uploadat de mine (in caz ca nu il aveti) in TPA->PRESET->COSTUM, dati click dreapta pe fisierul "customize" si dati "read".
Acum el este extras p desktop, si mil puteti trimite pe email.
fara acest fisier, telefonu nu poate fi folosit deloc.
va rog eu, nu dureaza mai mult de 2-3 minute.
hyperion1707
CITAT (ghiorghik @ 4th October 2009, 13:33) *
Oamnei buni, am o mare problema:
zilele trecute am intrat cu A2 tool in TPA->PRESET->MENU, si am sters di gresala fisierul "costumize".
Pentru cei ce vor sa ma ajute, ca sa dau si eu ceva "la schimb" va prezint aici cea mai usoara modalitate de a va resofta w910i, si de a scapa DEFINITIV de vodafone:

http://www.se-stuff.net/help/debranding.html

Este foarte simplu sa faceti rost de un asemenea fisier sters de mine:
intrati cu fisieru uploadat de mine (in caz ca nu il aveti) in TPA->PRESET->COSTUM, dati click dreapta pe fisierul "customize" si dati "read".
Acum el este extras p desktop, si mil puteti trimite pe email.
fara acest fisier, telefonu nu poate fi folosit deloc.
va rog eu, nu dureaza mai mult de 2-3 minute.

Cred ca cea mai usoara modalitate da a resofta W910 e AICI.
Fisierul "customize.xml" face "customizarea" FS-ului. Daca ai FS_ADRIATIC, vei gasi singur "customize.xml" in arhiva cu care ai facut customizarea cu ajutorul A2Uploader. Presupun ca e Sofia_i_CDF1201-0083_6_R7A_GENERIC_ADRIATIC.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.