Davio Gamer V3

unqjohnny

Ce fel de memorie RAM îmi recomandați la PC ?
Am încercat de la alt calculator un DDR2 512mb 667mhz și nu se potrivește la slot, sa fie DDR1 400 ?

Thanks !
ionutzradu
CITAT (unqjohnny @ 3rd October 2009, 10:24) *
Ce fel de memorie RAM îmi recomandați la PC ?
Am încercat de la alt calculator un DDR2 512mb 667mhz și nu se potrivește la slot, sa fie DDR1 400 ?

Thanks !

zii modelu placii de baza
L.E sistemul davio gamer v3 suporta ddr 400 asta daca nu a fost ceva schimbat in el (mobo cpu etc)

unqjohnny
Placa de bază este Asus N13219.
Mos_Ilie
Salut,

Cred ca "Asus N13219", este gresit.
" Am încercat de la alt calculator un DDR2 512mb 667mhz și nu se potrivește la slot, sa fie DDR1 400 ? "

Aproape sigur. Scumpe si greu de gasit noi.
Ce procesor este montat pe placa asta ?
unqjohnny
AMD Sempron 3000+ .
ChemTeacher
Revin-o cu modelul exact al placii de baza identificat corect cu SisoftSandra, Everest, HWinfo !
unqjohnny
Problema e că neavând memorie nu pot să instalez Windows-ul.
Modelul pe care l-am precizat mai sus era scris pe placa de bază și pe placa video !

ChemTeacher
Davio Gamer V3
Procesor AMD semprom 3000 1800mhz, placa baza asus K8V-X SE chipset VIA K8T800 Pro,
placa video ASUS A9550 series 256mb, memorie KINGMAX 512mb DDR, hard maxtor 80gb,
retea integrata, sunet integrat 5.1 canale, unitate optica combo, floppy, carcasa
MG 760 (bmw) 450W,
Ai memorii DDR 1 !

http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&...884986513fab61b
unqjohnny
E normal ca atunci când aprinzi calculatorul, fără memorie RAM instalată, sa nu apară nimic pe monitor ?
Mos_Ilie

Salut,

Da. Trebuie sa beep-aie ( beep lung, pauza, beep lung, etc. ) pentru a te atentiona ca ai uitat sa montezi memoria.
Presupun ca ai montat Speaker-ul ( sau Buzzer-ul ).
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.