Alegere telefon

andrei932000

Salut.De curand m-am hotarat sa imi cumpar un nou telefon, bugetul actual este de 600-700ron si m-am gandit la un telefon touchscreen.M-am uitat pe telefonultau.eu deoarece am vazut ca sunt seriosi si au preturi bune.Momentam am ramas la doua telefoane si anume: Samsung S5230 si LG KU990 Viewty.Astept pareri despre aceste telefoane sau altele la aceelasi pret.
Multumesc
Pitch_Black99
CITAT (andrei932000 @ 2nd October 2009, 22:20) *
Salut.De curand m-am hotarat sa imi cumpar un nou telefon, bugetul actual este de 600-700ron si m-am gandit la un telefon touchscreen.M-am uitat pe telefonultau.eu deoarece am vazut ca sunt seriosi si au preturi bune.Momentam am ramas la doua telefoane si anume: Samsung S5230 si LG KU990 Viewty.Astept pareri despre aceste telefoane sau altele la aceelasi pret.
Multumesc

samsungul mi se pare mai ok din toate punctele de vedere, dar asta e o parere personala, cred ca telefonul il cumpari ca si masina, mai mult cu inima decat cu capu

andrei932000
Mie imi plac ambele cum arata chiar nu ma pot decide care arata mai bine.La calitatea sunetului sunt cam egale dupa parerea mea(am ascultat cum se aude un samsung s5230, mi se pare foarte ok)la capitolul camera lg castiga categoric, camera la samsung fiind foarte slaba(am testat personal asta), la capitolul software nu stiu ce sa zic, imi place meniul la samsung dar nici cel de la lg nu este rau,la touchscreen nu cred ca sunt diferente.Mai astept pareri, daca se poate si cu alte telefoane nu neaparat cu acestea doua
@Pitch_Black99:mersi pentru parere
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.