cristianp_91063
2nd October 2009, 19:15
Salut,
A cumparat cineva desktopul de la RT? Daca da sa ne spuna si noua specificatiile tehnice(procesor,placa de baza etc)
inside_spy
2nd October 2009, 19:22
Și eu sunt interesată, o amică se gândește să-și ia (stă într-o zonă fără RDS, fără UPC, fără nimic
).
Dante_Sparda
2nd October 2009, 19:37
S-ar parea ca astea sunt specificatiile:
Desktop:
Procesor Intel Celeron 1.6 GHz
512 DDR2
80GB HDD SATA
DVD-RW
Placa video, Placa Retea, Placa Audio Integrata
XP Home Edition
2 Boxe, Tastatura, Mouse
Monitor LCD 17″
cretacic
2nd October 2009, 19:51
jenant
lex404
2nd October 2009, 19:57
si mai platesti si ditamai abonamentu...rusine sa le fie!
inside_spy
2nd October 2009, 20:05
CITAT (Dante_Sparda @ 2nd October 2009, 20:37)

Procesor Intel Celeron 1.6 GHz
512 DDR2
80GB HDD SATA
DVD-RW
Placa video, Placa Retea, Placa Audio Integrata
XP Home Edition
2 Boxe, Tastatura, Mouse
Monitor LCD 17″
Configurația asta în 2009?
as0das
2nd October 2009, 20:25
Cu banii care ii platesti la abonament lunar daca ii strangi iti iei un Alienware
AcidMan
3rd October 2009, 16:25
CITAT (as0das @ 2nd October 2009, 21:25)

Cu banii care ii platesti la abonament lunar daca ii strangi iti iei un Alienware

ia-ti un alienware atunci. e simplu, e o piata a cererii si ofertei.
sunt convins ca aia din romtelecom nu au facut nici un market research si se arunca in gol cu ele, nu se pricep nici la pc uri nici la net.
dar stai, au vandut vreo 600.000 abonamente de net, deci se pricep... deci or sa vanda si pc urile alea obosite...
Florinbv
3rd October 2009, 16:33
Tara e plina de manelisti so....
vannn
3rd October 2009, 19:09
CITAT (AcidMan @ 3rd October 2009, 17:25)

ia-ti un alienware atunci. e simplu, e o piata a cererii si ofertei.
sunt convins ca aia din romtelecom nu au facut nici un market research si se arunca in gol cu ele, nu se pricep nici la pc uri nici la net.
dar stai, au vandut vreo 600.000 abonamente de net, deci se pricep... deci or sa vanda si pc urile alea obosite...
800.000 abonamente, la 30 iunie, ultimul raport.
kineceler
3rd October 2009, 19:29
CITAT (vannn @ 3rd October 2009, 20:09)

800.000 abonamente, la 30 iunie, ultimul raport.
1.400.000. Oferă cineva mai mult? O hârtie care să confirme asta sau tot cifre din burtă as usual?
vannn
3rd October 2009, 20:00
CITAT (kineceler @ 3rd October 2009, 20:29)

1.400.000. Oferă cineva mai mult? O hârtie care să confirme asta sau tot cifre din burtă as usual?
hai ca nu e greu, pe ote.gr, ultimul raport. bine poate este o problema .....este scris in engleza dar sper sa te descurci.
w21
3rd October 2009, 20:05
Cel mai relevant e sa verifici traficul unui site populat
http://stat.trafic.ro/stat/cancan/localiza...a/2009/10/#stat
RDS - 35.34%
RTC - 22.74
UPC - 8.49%
kineceler
3rd October 2009, 20:31
CITAT (vannn @ 3rd October 2009, 21:00)

hai ca nu e greu, pe ote.gr, ultimul raport. bine poate este o problema .....este scris in engleza dar sper sa te descurci.
Și mă rog pe situl rtc de românia de ce nu este? Le este frică cum că s-ar sesiza cineva de veridicitatea cifrei? Este mai ușor să apară la greci decât la noi... Mai ales că pe ei nici nu îi interesează rtc (la nivel de clienți ma refer).
unchiujim
3rd October 2009, 21:59
CITAT (kineceler @ 3rd October 2009, 21:31)

Și mă rog pe situl rtc de românia de ce nu este? Le este frică cum că s-ar sesiza cineva de veridicitatea cifrei? Este mai ușor să apară la greci decât la noi... Mai ales că pe ei nici nu îi interesează rtc (la nivel de clienți ma refer).
procesor : AMD Sempron LE 1150,1GB de ram ,HDD 160 GB ,,DVD-RW ,monitor FUJITSU-SIEMENS lcd de 17'' ,cu boxe incorporate +Vista home Basic cu licenta +mouse optic +tastatura+3 ani garantie.este una dincele 2 variante de PC oferita de Rtc. va scriu chiar de acest pc.plata Desktop-ului se face in max 36 de rate lunare .pretul total al lui cu tva inclus este de 549,83 ron.internetul cu download de 6 mega mai costa 7.9 E+tva/24 luni.calculati si voi cat de rentabil este.nu toti internautii sunt manelisti ,cocalari si downloaderi de profesie.unii chiar folosesc internetul in scopuri normale.nu toti au nevoie de quad core sau mai stiu eu ce combinatie hard echivalenta cu FERRARI. majoritatea conduce Logan.
Florinbv
3rd October 2009, 23:48
+ linia telefonica OBLIGATORIE ~ 8 euro/luna rentabil nu?
unchiujim
4th October 2009, 00:09
CITAT (Florinbv @ 4th October 2009, 00:48)

+ linia telefonica OBLIGATORIE ~ 8 euro/luna rentabil nu?
eronat! in cazul meu am ab nelimitat la 11,2 e/luna si chiar il folosec acest telefon, basca mai am activat si voip-ul de la clicknet care e folosit mai rar dar e folosit.si raspunsul este : DA ESTE RENTABIL !PC -ul ma costa lunar 3,6 e cu tva inclus fara dobanda(atat costa probabil numai licenta de la VISTA home basic,si deci PC-ul e chiar moca!).sau unii vor sa primeasca si bani de providerul pe care il utilizeaza.oameni buni asta nu e lumea reala!uitati-va si prin vecini daca nu in west si mai discutam.
Florinbv
4th October 2009, 00:12
In vest ne mai uitam si la venituri nu numai la costuri
Nick_13ro
4th October 2009, 07:58
CITAT (unchiujim @ 4th October 2009, 01:09)

eronat! in cazul meu am ab nelimitat la 11,2 e/luna si chiar il folosec acest telefon, basca mai am activat si voip-ul de la clicknet care e folosit mai rar dar e folosit.si raspunsul este : DA ESTE RENTABIL !PC -ul ma costa lunar 3,6 e cu tva inclus fara dobanda(atat costa probabil numai licenta de la VISTA home basic,si deci PC-ul e chiar moca!).sau unii vor sa primeasca si bani de providerul pe care il utilizeaza.oameni buni asta nu e lumea reala!uitati-va si prin vecini daca nu in west si mai discutam.
Prețul e într-adevăr bun calculat așa pt. configurația aia (dacă îți convine netul RTC și linia telefonică la suprapreț). Însă Vista aia nu valorează cine știe ce deloc, prețul retail n-are nici o legătură. La asambatori M$ le dă windowsul la a 10 parte din preț și depinde și de piața de desfacere: în China îl dau pe mărunțiș doar să vândă ceva.
cristianp_91063
4th October 2009, 08:16
CITAT (unchiujim @ 3rd October 2009, 22:59)

procesor : AMD Sempron LE 1150,1GB de ram ,HDD 160 GB ,,DVD-RW ,monitor FUJITSU-SIEMENS lcd de 17'' ,cu boxe incorporate +Vista home Basic cu licenta +mouse optic +tastatura+3 ani garantie.este una dincele 2 variante de PC oferita de Rtc. va scriu chiar de acest pc.plata Desktop-ului se face in max 36 de rate lunare .pretul total al lui cu tva inclus este de 549,83 ron.internetul cu download de 6 mega mai costa 7.9 E+tva/24 luni.calculati si voi cat de rentabil este.nu toti internautii sunt manelisti ,cocalari si downloaderi de profesie.unii chiar folosesc internetul in scopuri normale.nu toti au nevoie de quad core sau mai stiu eu ce combinatie hard echivalenta cu FERRARI. majoritatea conduce Logan.
Citeva date suplimentare:model placa baza,date monitor,etc.Multumesc.
unchiujim
4th October 2009, 20:25
CITAT (cristianp_91063 @ 4th October 2009, 09:16)

ai PM !
yuly
8th October 2009, 21:11
pune si aici detaliile sa le vada tot poporul
unchiujim
8th October 2009, 21:26
CITAT (yuly @ 8th October 2009, 22:11)

pune si aici detaliile sa le vada tot poporul
trebuia doar sa cauti ceva mai sus ! mesaj 15 : procesor : AMD Sempron LE 1150,1GB de ram ,HDD 160 GB ,,DVD-RW ,monitor FUJITSU-SIEMENS lcd de 17'' ,cu boxe incorporate +Vista home Basic cu licenta +mouse optic +tastatura+3 ani garantie.este una din cele 2 variante de PC oferita de Rtc. va scriu chiar de acest pc.plata Desktop-ului se face in max 36 de rate lunare FARA dobanda .pretul total al lui cu tva inclus este de 549,83 ron.internetul cu download de 6 mega mai costa 7.9 E+tva/24 luni.calculati si voi cat de rentabil este.nu toti internautii sunt manelisti ,cocalari si downloaderi de profesie.unii chiar folosesc internetul in scopuri normale.nu toti au nevoie de quad core sau mai stiu eu ce combinatie hard echivalenta cu FERRARI. majoritatea conduce Logan.
yuly
9th October 2009, 21:14
CITAT
trebuia doar sa cauti ceva mai sus
CITAT
la asta ma refeream si la faptul ca i-ai trimis date suplimentare pe PM in loc sa pui aici sa vada toata lumea
P.S. vad ca la ei pe site e specificat doar atat(sau atat am vazut eu):
Procesor 1,6 GHz
Sunet și video onboard
Unitate optică DVD-RW
Monitor LCD 17?
Windows XP Home Edition
Garanție 3 ani
unde apare a 2 a varianta de desktop pe care zici ca o ai de la ei?
unchiujim
9th October 2009, 21:37
CITAT (yuly @ 9th October 2009, 22:14)

la asta ma refeream si la faptul ca i-ai trimis date suplimentare pe PM in loc sa pui aici sa vada toata lumea
P.S. vad ca la ei pe site e specificat doar atat(sau atat am vazut eu):
Procesor 1,6 GHz
Sunet și video onboard
Unitate optică DVD-RW
Monitor LCD 17?
Windows XP Home Edition
Garanție 3 ani
unde apare a 2 a varianta de desktop pe care zici ca o ai de la ei?
cel de sus e o varianta mai evoluata nu are XP ! are vista home basic.cel cu xp are 512 m de ram,hardul de 80g monitor noname(lcd) +boxe externe.dar nu cred ca mai sunt pe stoc de nici unele,a fost batalie pe ele.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.