Caut o broscutza de plush de la IKEA

laur86

Problema este urmatoarea: Acum cateva zile am fost in concediu in austria. Am stat la cineva in apartament si prietena mea s-a indragostit de o broasca tzestoasa. Stim ca a fost cumparata din IKEA. Am cautat-o in IKEA in viena si in Bucuresti, dar fara succes sad.gif. Este vorba de o broscutza testoasa verde cu portocaliu foarte draguta.
Ma intereseaza daca are cineva broscuta respectiva, sa imi spuna ce scrie pe eticheta. Am nevoie de codul produsului sau orice alta informatie. Cea pe care o avea persoana din Viena avea eticheta rupta sad.gif.
Multumesc pentru ajutor
dummy_
CITAT (laur86 @ 1st October 2009, 21:14) *
Problema este urmatoarea: Acum cateva zile am fost in concediu in austria. Am stat la cineva in apartament si prietena mea s-a indragostit de o broasca tzestoasa. Stim ca a fost cumparata din IKEA. Am cautat-o in IKEA in viena si in Bucuresti, dar fara succes sad.gif. Este vorba de o broscutza testoasa verde cu portocaliu foarte draguta.
Ma intereseaza daca are cineva broscuta respectiva, sa imi spuna ce scrie pe eticheta. Am nevoie de codul produsului sau orice alta informatie. Cea pe care o avea persoana din Viena avea eticheta rupta sad.gif.
Multumesc pentru ajutor

eu am o broscuta testoasa , mica , o tin in acvariu si mananca pestisori mici ,e foarte politicoasa , nu are eticheta , nu stiu daca e de la ikea dar daca vrei si ai un suflet mate ti-o pot oferii

DDuras

Spune-i prietenei sa se indragosteasca de un produs care se gaseste pe piata. wink.gif

Dev
IKEA isi schimba catalogul in fiecare an, probabil e din anii trecuti. Anul asta o gasesti pe alte culori:

http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S79837501

Daca nu merge linkul ala (nu stiu ce are death.gif) vezi la pagina asta
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categori...01?pageNumber=5
laur86
Va multumesc pentru raspunsuri. Dev, din pacate primul link nu merge, si in al doilea nu gasesc o broscuta sad.gif. O sa mai caut in continuare...
DDuras, merci de sfat... dar din pacate ai ocupat spatiul pe server degeaba tongue.gif. Nu mi-e deloc util sfatul tau smile.gif
Dev
QUOTE (laur86 @ 2nd October 2009, 08:19) *
Va multumesc pentru raspunsuri. Dev, din pacate primul link nu merge, si in al doilea nu gasesc o broscuta sad.gif . O sa mai caut in continuare...
DDuras, merci de sfat... dar din pacate ai ocupat spatiul pe server degeaba tongue.gif . Nu mi-e deloc util sfatul tau smile.gif

Da, nu stiu care-i problema alora ce-au facut site-ul de la ikea dar sunt linkurile dinamice. Dar daca schimbi paginile pe la jucarii apare si broscuta laugh.gif . Uite print screen
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.