Pentru bugetari nu exista criza? BANI, BANI, BANI- Economia nu scade si pentru ei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Basarab

Vor bani, bani si iar bani?.De unde frate bani?

Bani, bani, bani.
DE UNDE?

Pai Economia a scazut cu 7% aproape in toata Europa; la patroni e GREU, somaj la firme la greu.

Ce somaj e la bugetari? Somaj zero!!! Primarii si consilieri toaca banii la greu, sute de politisti comunitari pe km2,....

De unde atatea bani daca patronii au probleme?
virtualx
trist dar adevarat .... eu lucrez si la stat si la patron //// e trist ca vad sistemul de stat supra-aglomerat de plosnite care mai de care blonde si cu unghii false puse si la patron la fel e trist ca vad cum se zbate sa scoata un ban

stalnet1
CITAT (Basarab @ 30th September 2009, 18:14) *

Bani, bani, bani.
DE UNDE?

Pai Economia a scazut cu 7% aproape in toata Europa; la patroni e GREU, somaj la firme la greu.

Ce somaj e la bugetari? Somaj zero!!! Primarii si consilieri toaca banii la greu, sute de politisti comunitari pe km2,....

mucles bai si sari cu banu'
si zi merci ca nu e inca psd la putere ca-ti veneau smecherii la usa instant !
Pai tu crezi ca internetu asta e cum vrea muschiu lu matale?
cit de bugetari s-a spus clar: daca-i dam afara cine mai face cumparaturi?
edrin
CITAT (Basarab @ 30th September 2009, 20:14) *

Bani, bani, bani.
DE UNDE?

bravo basarabe .... ai reusit in sfirsit un subiect de topic interesant.
Basarab
Noi suntem in pericol de somaj si ei vin : PENSII la greu, asigurari la greu, medicamente scumpe la greu!!!

Cine le produce pe astea? Cum si unde? Unde se produc banii si unde se consuma la greu?

SA TIPAREASCA LA xerox banii ei!
data
QUOTE (Basarab @ 30th September 2009, 20:01) *
Noi suntem in pericol de somaj si ei vin : PENSII la greu, asigurari la greu, medicamente scumpe la greu!!!

Cine le produce pe astea? Cum si unde? Unde se produc banii si unde se consuma la greu?

tu esti lovit cu leuca?

pensionarii sunt numai dintre bugetari? mediul privat nu iese la pensie?

medicamentele le iau doar bugetarii, nu si privatii?

problema nu este privati vs. bugetari

problema este contributori la sistemul de asigurari (privati si bugetari), adica 5 milioane vs. asistati social 15 milioane

ps: pentru linistea ta, bugetarii au deja veniturile diminuate cu cam 30-40%; ma refer la bugetarii de serviciu, profesori, doctori
Basarab
Da de unde bani? Din luna? De unde vin ei? Din productie. Productia a scazut.

$eb
CITAT (Basarab @ 30th September 2009, 20:01) *

Nu mai au toner.

Acelasi Basarab, acelasi stil pompieristic. wink.gif
data
QUOTE (Basarab @ 30th September 2009, 20:12) *
Da de unde bani? Din luna?

pentru ca mi-ai adus aminte

cat este economia privata gri in Romania?

care nu plateste impozite la stat

dar beneficiaza de asistenta medicala (de la buget), de educatie (de la buget), de serviciile puterii judecatoresti (de la buget), de serviciile autoritatilor locale si centrale (de la buget) etc.
Basarab

CITAT
cat este economia privata gri in Romania?

SE FAC VINOVATE mediul de afaceri, muncitorii din privat?!

Ce dracq, la noi dau jumate din personal afara si ei ce fac?! Zero somaj tehnic?
data
QUOTE (Basarab @ 30th September 2009, 20:18) *

Ce dracq, la noi dau jumate din personal afara si ei ce fac?! Zero somaj tehnic?

cheltuielile cu bugetarii s-au redus (cam 30%)

si-a redus si sectorul privat evaziunea?
Mig VWFan
Am dubii cu privire la somaj, in continuare cred ca numai cine nu vrea nu gaseste de lucru in romania iar 90% dintre "someri" de fapt lucreaza la negru.
Am pe cineva in familie care s-a "repatriat" si in 3 zile si-a gasit de lucru pe un slariu super bunicel.
data
QUOTE (Basarab @ 30th September 2009, 20:18) *

sper ca nu stii cati romani lucreaza la negru

cati din romanii care merg la spital nu au asigurari de sanatate, desi muncesc (evident, la negru); evident ei nu platesc nici pensie, nici somaj, nici bani pentru educatie etc.

asa ca sa ma scuzi daca nu cred ca bugetarii sunt problema ... evaziunea este in mediul privat
fum
CITAT (Mig VWFan @ 30th September 2009, 21:10) *
Am dubii cu privire la somaj, in continuare cred ca numai cine nu vrea nu gaseste de lucru in romania iar 90% dintre "someri" de fapt lucreaza la negru.
Am pe cineva in familie care s-a "repatriat" si in 3 zile si-a gasit de lucru pe un slariu super bunicel.

110% mai exact. Ai idee cam cata populatie apta de munca sta neocupata la sate? Avem inca patruzeci de procente populatie rurala, unii nici macar agricultura de subzistenta nu mai fac.
data
QUOTE (fum @ 30th September 2009, 21:30) *
110% mai exact. Ai idee cam cata populatie apta de munca sta neocupata la sate? Avem inca patruzeci de procente populatie rurala, unii nici macar agricultura de subzistenta nu mai fac.

ai idee ca sunt oameni la tara care vor sa angajeze pentru munci sezoniere si nu gasesc angajati? desi ofera o suma consistenta, mancare etc.

sunt bani buni care pot fi castigati ... dar cu munca; prefera insa sa primeasca ajutoare sociale si sa stea cu burta la soare
fum
CITAT (data @ 30th September 2009, 21:36) *
ai idee ca sunt oameni la tara care vor sa angajeze pentru munci sezoniere si nu gasesc angajati? desi ofera o suma consistenta, mancare etc.

sunt bani buni care pot fi castigati ... dar cu munca; prefera insa sa primeasca ajutoare sociale si sa stea cu burta la soare

Stii ce inseamna "munci sezoniere"? Cine amana munca pe tarlaua proprie poate pierde mai mult decat castiga in cele cateva zile muncite la altul. Sunt multe cazuri si de oameni neocupati, iubitori de umbra vara si de soba iarna, insa cei mai multi pierd foarte mult timp cu o agricultura primitiva dar absolut necesara. Industria este o exceptie la sat, iar naveta este insuportabila. Cei tineri mai pot misca ceva fie plecand spre Bucuresti sau marile orase, fie spre Europa civilizata. Asta inseamna o spoiala de bunastare, dar si familii destramate si o ingrosare a paturii de necontribuabili care alearga spre varsta neputintei.
Mr_Who
CITAT ($eb @ 30th September 2009, 21:13) *
Acelasi Basarab, acelasi stil pompieristic. wink.gif

Asta imi place la tipul asta, Basarab. Deschide topicuri fara numar, in care, practic, monologheaza, poate zice oricine ce vrea, pe el nu-l perturba sau incita la dialog, eventual, daca lancezeste topicul, mai trage o perla, sa-l aduca in fruntea listei. laugh.gif
maryus75
CITAT (Mig VWFan @ 30th September 2009, 22:10) *

SUBSCRIU!!!
Bogdan R
QUOTE (Mig VWFan @ 30th September 2009, 22:10) *

''Salariu super bunicel''... scratchchin.gif
Un absolvent de Spiru Haret cu vreo specializare de genul Sociologie sau Jurnalistica e candidat sigur la somaj.
Parerea mea...
snitel
QUOTE (data @ 30th September 2009, 21:15) *
care nu plateste impozite la stat

dar beneficiaza de asistenta medicala (de la buget), de educatie (de la buget), de serviciile puterii judecatoresti (de la buget), de serviciile autoritatilor locale si centrale (de la buget) etc.

Daca n-are in spate un bugetar care sa inchida ochii, nu cred ca un privat isi permite sa angajeze prea multi oameni la negru. Cat despre puterea judecatoreasca, inafara de a baga in puscarie toti gainarii si de a-i tine in libertate pe mafioti, n-am auzit sa mai faca si altceva. Asistenta medicala de la buget? Da, de la bugetul familiei, sub forma de bani in plic. De asemenea, din moment ce nr elevilor a scazut cu 30% comparativ cu anii 90, nu vad de ce nu s-ar concedia niste profesori, iar cu banii economisiti sa se mareasca salariile celor ramasi.

"Serviciile autoritatilor locale si centrale"? Nu cumva este mega-birocratia romaneasca? Ai nevoie de o adeverinta? Pai trebuie sa faci 3 cereri pe care sa aduni 6 stampile, pt care ai nevoie de 12 programari... "normal" ca trebuie cat mai multi bugetari angajati. thumbdown.gif
Mosotti
QUOTE (data @ 30th September 2009, 21:03) *
cheltuielile cu bugetarii s-au redus (cam 30%)

e buna asta laugh.gif
dantella
CITAT (Bogdan R @ 1st October 2009, 06:42) *
''Salariu super bunicel''... scratchchin.gif
Un absolvent de Spiru Haret cu vreo specializare de genul Sociologie sau Jurnalistica e candidat sigur la somaj.
Parerea mea...

fals
majoritatea celor din politie care doresc ca mai "salte" un grad sunt absolventi de spiru haret
iar specializarea nu prea mai conteaza in ziua de azi ,doar daca profesia ta nu are legatura directa cu...ce ai invatat in facultate
si am impresia ca asta se intampla din ce in ce mai rar
una cere piata muncii sa faci si altceva ai invatat in scoala
e vina "curriculumului" , deh huh.gif

Thomas-
CITAT (Basarab @ 30th September 2009, 20:14) *

Bani, bani, bani.
DE UNDE?

Ati innebunit? Ieri a fost sedinta, au concediat 10% din noi, iar restului le-a scazut salariile, mergandu-se pana la injumatatirea lor. Nu cred ca stiti despre ce vorbiti.

CITAT (Basarab @ 30th September 2009, 21:18) *

Si chiar daca n-ar da, care-i problema ta? Tu ai ales sa lucrezi la patron, astea-s consecintele. Cum si eu suport consecintele de a lucra la stat.
Terebent
CITAT (Thomas- @ 1st October 2009, 09:22) *
Ati innebunit? Ieri a fost sedinta, au concediat 10% din noi, iar restului le-a scazut salariile, mergandu-se pana la injumatatirea lor. Nu cred ca stiti despre ce vorbiti.

Si chiar daca n-ar da, care-i problema ta? Tu ai ales sa lucrezi la patron, astea-s consecintele. Cum si eu suport consecintele de a lucra la stat.

Cam asta e nesimtirea bugetarului roman, cum adica noi am ales sa lucram la patron??? Voi bugetarii credeti ca contribuabili va sunt datori, si mai aveti si obraznicia sa ne aratati obrazul. Omule daca eu un contribuabil din clasa de mijloc ti-as arata fluturasul lunar ca sa vezi cam cati bani imi papa mie statul pentru curul vostru ai zice ca nu e adevarat.... eu dau la stat cam 3000 ron lunar, bani astia merg in fondul de pensii la sanatate in taxe si impozite, asa ca gandestete ca eu in fiecare luna iti platesc tie si la inca 2 bugetari salarul... platesc acesti bani lunar nu ma fofilez, am ales sa lucrez la patron tocmai pentru ca se plateste mai bine, dar eu la patron trebuie sa imi castig salarul nu sa fac greva pentru el, diferenta dintre noi e ca eu ma spetesc un an intreg sa muncesc pentru ca la inceput de an sa fiu evalut OK si sa imi mareasca si mie salarul cu 10%, bugetarii pot sa si stea un an intreg fara sa faca nimic, fara nici un rezultat iar cand li se nazare la unii ca au nevoie de mai multi bani sa ii ceara, iar daca are cineva tupeul sa le zica nu, sau sa ii invite la negocieri ei opresc lucrul si fac greva, si cine pierde.... tot eu, ala care baga bani la buget lunar cat pentru 3 bugetari. Va spun atat, sa va fie rusine voua care ganditi asa si membrilor vostri de sindicat... niste papusari care nu fac altceva decat sa dea din gura si sa minta cu nerusinare.
dragospas
CITAT (Thomas- @ 1st October 2009, 09:22) *

prietene,este adevarat ca devine o tragedie personala faptul ca-ti pierzi locul de munca,mai ales daca acesta era caldut,dar mai ales daca ai de platit la banci rate pentru ani de zile de acum incolo.
Vedeti,mai devreme sau mai tarziu legile economiei de piata isi spun cuvantul. Cei care produc in general plusvaloare sunt cei din sistemul privat,ei practic duc in spate economia acestei tari...de pe urma lor ,voi bugetarii aveti asigurate salariile.In Romania s-a intamplat ceva anacronic si ilogic : salariile din mediul privat erau mai mici decat cele ale bugetarilor...ori asa ceva nu se intampla unde economia este functionala...de aceea ,acum cand din mediu privat au fost concediati circa 200 000 de oameni,a venit timpul unei restructurari pe principii sanatoase si pentru cei care lucreaza la stat
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.