julya_vero
30th September 2009, 16:23
Salutare,
As vrea sa aflu si parerea altora in legatura cu acest subiect: Sunt utile aceste site-uri? Gasim ceea ce cautam pe aceste site-uri? Sunt reale promotiile si reducerile prezentate de aceste site-uri?....Si as putea sa continui cu alte intrebari, insa am putea dezbate impreuna aceasta problema...si cu siguranta vor mai aparea si alte intrebari.
Eu unul in principiu sunt multumit de aceste site-uri pentru ca iti scutesc timp si bani alocate procurarii diverselor produse, insa pe de alta parte reduceri serioase ale unor magazine mari nu prea gasesti pe aceste site-uri, iar la magazinele mici ba nu au pe stoc, ba nu au deschis, ba nu asigura transportul....etc.
Voi ce parere aveti? Sunt utile sau nu?
reovel
30th September 2009, 16:39
Ce site-uri cu promotii si reduceri?
julya_vero
30th September 2009, 16:55
Pai de existat, exista
....chiar daca sunt putine (sau cel putin eu nu stiu foarte multe astfel de site-uri si astept recomandari si de la voi)
M-as apuca sa enumar cateva pe care le stiu eu, insa nu as vrea sa fiu acuzat de publicitate...desi sper ca nu ar fi cazul...
julya_vero
1st October 2009, 16:31
Chiar nu stie nimeni nimic legat de site-urile astea? Sau nu le foloseste nimeni? Eu unu nu stiu daca sa am incredere si sa folosesc astfel de site-uri sau nu...
miniody
5th October 2009, 14:05
CITAT (julya_vero @ 1st October 2009, 17:31)

Chiar nu stie nimeni nimic legat de site-urile astea? Sau nu le foloseste nimeni? Eu unu nu stiu daca sa am incredere si sa folosesc astfel de site-uri sau nu...
Eu unul am cautat si eu asa ceva si iti pot spune ce recomandari am primit...scotian.ro, totulredus.ro, price.ro, etc. Eu unul pana acum am cumparat numai de pe scotian.ro si a fost ok, insa uita-te pe toate si vezi care ti se pare mai ok.
inside_spy
5th October 2009, 14:34
Am căutat mai multe chestii pe scotian.ro și mi se pare o porcărie.
miniody
9th October 2009, 12:59
CITAT (inside_spy @ 5th October 2009, 15:34)

Am căutat mai multe chestii pe scotian.ro și mi se pare o porcărie.
De ce ti se pare o porcarie?! Mie unu mi se pare simplu de folosit...Cel putin, eu unul am gasit ce am cautat...
bakix
9th October 2009, 23:47
din ce am observat eu, sunt unele site-uri care prezinta produse de la alte site-uri, cum ar fi cele de comparatie preturi. acestea au de obicei datele neactualizate, este imposibil sa prezinte si produsele aflate in stoc, si preturile actualizate. cel mai bine este sa cautam singuri pe google dar evitand aceste site-ri care compara preturile. cat despre promotii, pretul care este afisat, acela se plateste, eu am cumparat la preturi incredibil de mici pentru magazinele clasice
934
9th October 2009, 23:58
CITAT (julya_vero @ 30th September 2009, 17:23)

Salutare,
As vrea sa aflu si parerea altora in legatura cu acest subiect: Sunt utile aceste site-uri? Gasim ceea ce cautam pe aceste site-uri? Sunt reale promotiile si reducerile prezentate de aceste site-uri?....Si as putea sa continui cu alte intrebari, insa am putea dezbate impreuna aceasta problema...si cu siguranta vor mai aparea si alte intrebari.
Eu unul in principiu sunt multumit de aceste site-uri pentru ca iti scutesc timp si bani alocate procurarii diverselor produse, insa pe de alta parte reduceri serioase ale unor magazine mari nu prea gasesti pe aceste site-uri, iar la magazinele mici ba nu au pe stoc, ba nu au deschis, ba nu asigura transportul....etc.
Voi ce parere aveti? Sunt utile sau nu?
Nici dumneavoastra nu prea stiti exact ce vreti sa stiti, nu-i asa?
julya_vero
12th October 2009, 11:35
CITAT (bakix @ 10th October 2009, 00:47)

din ce am observat eu, sunt unele site-uri care prezinta produse de la alte site-uri, cum ar fi cele de comparatie preturi. acestea au de obicei datele neactualizate, este imposibil sa prezinte si produsele aflate in stoc, si preturile actualizate. cel mai bine este sa cautam singuri pe google dar evitand aceste site-ri care compara preturile. cat despre promotii, pretul care este afisat, acela se plateste, eu am cumparat la preturi incredibil de mici pentru magazinele clasice
Eu una sunt de aceeasi parere cu tine in privinta site-urilor care compara preturile...ca nu sunt mereu actualizate, iar cand suni pentru un produs anume, sper sa nu exagerez...dar peste 75% dintre magazinele care "iau parte" la comparatie nu au produsul respectiv pe stoc...Tocmai de aia as prefera site-urile care au prezentate produsele retailerilor mari, pentru ca acolo e sansa mai mare sa gasesti pe stoc ceea ce cauti...Din pacate nu prea exista astfel de site-uri...
Alucu
13th October 2009, 12:43
www.teimbrac.ro site de haine, recomand
www.parfumurinoi.ro site de parfumuri, recomand
iepurica
22nd October 2009, 15:49
www.atshopping.ro site de produse cosmetice - recomand
Andero
25th October 2009, 20:31
De fiecare data cand am cautat ceva pe totulredus.ro am cautat din nou pe site-uri de comparatie preturi gen price.ro. De cele mai multe ori am avut surpriza sa gasesc acelasi produs mult mai ieftin. Cred ca au o mica problema cu indexarea.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.