Cum sa castig mai mult cu Adsense

positivcriss

Astia ce au bani banuiesc ca stiti cum as putea face si eu sa imi maresc numarul de click-uri pe site... as pune un banner pe site-ul meu cu site-ul vostru daca ma ajutati sa fac acest lucru biggrin.gif ( 1000 unici/zi )
netul
CITAT (positivcriss @ 29th September 2009, 20:36) *
Astia ce au bani banuiesc ca stiti cum as putea face si eu sa imi maresc numarul de click-uri pe site... as pune un banner pe site-ul meu cu site-ul vostru daca ma ajutati sa fac acest lucru biggrin.gif ( 1000 unici/zi )

Sa ai un site interesant, continut interesant, unic (nu copiat de prin alte parti), sa eviti siteuri gen: manele, mp3, download, avatare si alte prostii din astea.

positivcriss
am un site de astronomie sad.gif am in jur de 1000 unici/zi, dar nu prea dau click ei, desi google analitycs zice ca timpul mediu petrecut pe site de ei e de 5-6 minute
hi5smile
vizitatorii sunt romani ?
Cata.
la 1000 daca ai ~ 100 de clickuri e f bine.
positivcriss
nu...vizitatorii sunt din USA, Canada, marea britanie etc. Dar problema e ca nu da nimeni click biggrin.gif
netul
CITAT (positivcriss @ 30th September 2009, 07:37) *
nu...vizitatorii sunt din USA, Canada, marea britanie etc. Dar problema e ca nu da nimeni click biggrin.gif

Cred ca am vazut siteul. Ai doar o unitate de reclama, si aia pusa aiurea si cu culori aiurea. Schimba pozitia, culorile, eventual mai adauga o unitate de reclama.

positivcriss
bun si ce culori mi-ai sugera ? eu am pus alea ca se potriveau cu fundalul smile.gif
LensFlare
CITAT (positivcriss @ 30th September 2009, 17:18) *
bun si ce culori mi-ai sugera ? eu am pus alea ca se potriveau cu fundalul smile.gif

Da-mi un PM cu link-ul site-ului
positivcriss

nu mai imi da nimeni ceva sfaturi ? sad.gif tocmai azi mi-a sosit Cod-ul PIN si sunt nerabtator sa am si eu 100 $ sad.gif( deocamdata am 11,30 US$ ...din iunie sad.gif

Afișări pagină : 35.666
Clicuri : 79
CTR al paginii : 0,22%
eCPM pagină : 0,32 US$
Castiguri : 11,30
sphere
CITAT (positivcriss @ 2nd October 2009, 15:17) *
nu mai imi da nimeni ceva sfaturi ? sad.gif tocmai azi mi-a sosit Cod-ul PIN si sunt nerabtator sa am si eu 100 $ sad.gif( deocamdata am 11,30 US$ ...din iunie sad.gif

ar trebui sa ia un CTR de cel putin 10 ori mai mare. cauta pe net cu sa iti aranjezi adsens-ul mai bine, nu e foarte greu.

bafta!
positivcriss
am incercat sa pun alta culoare la linkuri... dar nu a functionat :0
LensFlare
CITAT (positivcriss @ 2nd October 2009, 15:58) *
am incercat sa pun alta culoare la linkuri... dar nu a functionat :0

Foloseste aceleasi culori la link-uri si text cu ale site-ului. Schimba pozitia bannerelor. Un sfat: uita-te pe niste blog-uri populare externe sa vezi cum sunt pozitionate acolo.
positivcriss
bun si care ar un blog popular ? mi-ai putea da un link pe PM ? Si daca as pune la link aceeasi culoare cu cea a textului de pe site, nu as incalca termenii de la google ? smile.gif
BabBardel
CITAT (positivcriss @ 2nd October 2009, 15:17) *

Sa inteleg ca e o problema daca am eCPM: 0.06 US$ si 12.66 $ pentru 225.730 de afisari ?

Afisari pagina: 225.730
Clicuri:619
CTRL al paginii:0,27%
eCPM pagina:0,06 US$
Castiguri:12,66 US$
positivcriss
banuiesc ca, cu cat creste numarul vizitatorilor, cu atat scade ECPM sad.gif smile.gif
Cata.
Pune bannerul in top!
Daca il ascunzi sub pagina clar ca nu-l vede lumea.
Nu sunt de acord cu chestia ca daca pui aceleasi culori e bine.
Personal am obtinut rezultate mai bune cand am diferentiat reclamele de continut.

Polti incerca sa folosesti un albastru marin ca si border, cu rosu la linkuri smile.gif si fundal alb + text negru!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.