caut webdesigner

jericho

Salut,

ma intereseaza un webdesigner pentru a-mi face un site de comert on-line... Ar fi foarte bine daca s-ar putea ca pretul sa fie de maxim 1000 ron. De preturi incepand cu 1500 de ron nu sunt interesat deoarece am pe cineva care m-ar putea ajuta la acest pret.
Cine crede ca ma poate ajuta poate posta aici sau imi poate trimite pm.
DarkAngelBv
Magazin online cu posibilitate de a face comanda online? daca da... mai greu sa gasesti la pretul asta pe altcineva decat un copil ce-si incearca norocul.

jericho
asa e, am uitat sa precizez ca nu doresc posibilitatea platii cu card...
DarkAngelBv
dar doresti comenzi online?
vipw
la bani aceia se face un fel de zite de prezentare a produselor cu posibilitatea de comanda prin formular de contact...deci ceva simplu fara complicatii.....
Daca te gandesti la un adevarat magazin online sau de comert cum ii zici tu ar trbui sa inlocuiesti cel "RON" de la 1000 cu dolari,cazuri sau euro cu siguranta.
Sa nu mi-o iei in nume de rau.....
SINEKT
Ai PM !
jericho
Salutare si multumesc tuturor celor care mi-au scris pe acest thread si pe pm. Imi pare rau ca nu am putut urmari in cursul zilei forumul asac ca va voi citi mesajele acum dupa care voi lua o hotarare daca sa merg inainte si cu cine... Site-ul nu presupune plata prin card, comenzile facandu-se telefonic sau on-line (gen cos de cumparaturi).

danyelgi
Contacteaza-ma pe mail danyel_gi[at]yahoo.com sau id mess: danyel_gi ,

Si te ajut eu , iti pot arata si alte magazine facute

Te rog sa specifici la subject: pentru magazin online
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.