Kusadasi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104

Berti

Am revenit din concediu... totul a fost OK, mai putin organizarea din partea agentiei romane,
deci imi permit sa strig cat ma tine gura!

Carpatia Tour sucks!!!

Am stat 5 ore in vama turca pentru ca soferii nu aveau viza, in primele ore ne-au dus cu zaharelul,
dar cineva din grup a dat un telefon la Bucuresti si a aflat ca defapt soferii nu au viza.
(ulterior am alfat ca cei de agentie stiau perfect despre ce-i vorba,
doar ca sperau ca rezolva problema prin mita, da' nu prea merge spaga la Turci)

Ghid de 2 bani, o tanti Gabi de vreo 60+ ani, o fosta profesoara de engleza al carui nivel de conversatie se aseamana cu cea a unui casnice care a invatat engleza din telenovele... stia ea ceva despre Turcia, da' de cele mai multe ori fie exagera fie in cel mult juma de ora se contrazicea singura. Iar turca stia cam cat am invatat noi in 2 saptamani! Nu avea nici macar un amart de mobil cu care sa poata lua legatura cu soferii/turistii/agentia...

Soferi incepatori, da asta nu tine de Carpatia Tour ci de firma transportatoare, adica Farm Divers s.r.l. din Pitesti... nu stiau drumu, de vreo 2 ori era sa ne ratacim daca nu erau atentionati de catre tursiti... pana la urma soferii au fost ok, au facut tot posibilu sa ne faca pe plac.

Am mers cu amart de autocar Isuzu cu 25 de locuri si 150Cp, la deal trebuiau sa opreasca aerul conditionat ca altfel nu reusea sa urce.

La intoarcere aveam 2 zile in Istanbul, cand am ajuns la hotel dupa o noapte dormita in autocar,
surpriza... nu erau locuri la hotel! S-a iscat o mica revolta si s-a rezolvat problema in vreo 2 ore.
In prima faza vroiau sa ne cazeze la un hotel, iar a doua zi sa ne mute... dar nu am vrut, am hotarat ca mai bine in intoarcem in tara decat sa ne tot mute. Pana la urma ne-au gasit un hotel de 3 stele, Hotel Yalta in cartierul Laleli, un cartier plin cu rusi. Pe toate magazinele scria si in rusa, si majoritatea vanzatorilor stateau in strada si aveau fete de raketi! Da pana la urma ne-am obisnuit cu "privelistea" si totul a fost bine.

La un moment dat am prins o discutie dintre ghid si patroana hotelului, care vorbea bine romaneste.
P:- Nu inteleg de ce domnul Ierimia (Carpatia Tour) se zgarceste la o diferenta de 2 USD pe cap de om,
cand noi avem conditii mult mai bune si aer conditionat , si ii cazeaza pe turisti intr-un hotel situat langa gara care urmeaza sa fie demolat (cel in care n-am gasit locuri)
G: (ca de obiecei dadea din cap, cu expresie de vaca nemulsa)

Se pare ca acest domn Ierimia merge pe ideea, "daca merge, merge, daca nu, nu" cum am facut putin scandal a renuntat la cei 2 USD*25 din buzunar si ne-a mutat la un hotel cu conditii umane!

Mai revin si cu aspectele pozitive ale sejurului w00t.gif
estroe
Am uitat un lucru care cred ca e important. Noi am facut rezervarile aici la o agentie mai mica, am uitat numele. Pretul a fost de 69 euro de persoana pe noapte. In ultima zi am intrebat la receptia hotelului daca putem face rezervari direct la anul si care era pretul pentru anul acesta. Mi s-a spus ca pretul de persoana pe noapte era de 50 euro cursing.gif Si ei au fost mirati cand au auzit cat am platit noi....

Berti
QUOTE(estroe @ Aug 31 2006, 14:50) *
Pretul a fost de 69 euro de persoana pe noapte.

Cate zile ati stat? Presupun ca minim 9, deci tu ai platit cel putin 621 euro/pers/sejur? La cate stele...??
Ceva nu iese bine la socoteala...
estroe
7 nopti (13-20 august), all inclusive (fara transport), hotel Adakule, 5 stele. Am platit 483 euro de persoana.
con1
plec pe 9 sept. la Kusadasi (Egeria Beach) cu auto, sotie + 2 copii (6 si 4 ani). poate sa-mi dea cineva detalii despre Egeria ? multumesc.
gogutza
QUOTE(con1 @ Sep 2 2006, 23:51) *
plec pe 9 sept. la Kusadasi (Egeria Beach) cu auto, sotie + 2 copii (6 si 4 ani). poate sa-mi dea cineva detalii despre Egeria ? multumesc.

www.clublaroute.com
Berti
Mi-a luat aproape o saptamana sa pot alege niste poze din cele 1600 pe care le-am facut in Turcia, am ales doar 10% , nu sunt toate cele mai reusite dar sunt reprezentative pentru locurile respective!
Fiind multe nu am cum sa le postez aici, asa ca am incropit o mica galerie de imagini pe care o puteti vedea aici.

Va doresc sejur placut! Si nu uitati sa evitati agentia Carpatia Tour!

Twinsen
Incet incet vremea concediilor s-a cam dus si tot mai putini posteaza cate ceva... biggrin.gif
bgMiKe
Salut

Tocmai ce m-am intors dintr-o calatorie prin Turcia si as avea si eu cateva mici observatii pentru post-ul asta. O descriere mai pe larg, cu costuri, trasee, etc va fi intr-un post nou in scurt timp.
Plecarea a fost din Craiova si intial am dorit sa iesim pe la Bechet; ajunsi aici pe la 02:45 - 03:00 am avut mica surpriza sa aflam ca nu mai circula nici un bac pana la 08:30-09:00. Asta dupa ce ne interesasem in prealabil si aflasem ca ar circula Non-Stop ... deci atentie. De la Bechet am luat drumul Giurgiului si dupa o mica asteptare in vama, pe la 8 trecusem de Bulgaria. Dupa ceva peripetii, cu incurcat de drum am ajuns pe seara in Istanbul. Cazarea a fost la Hotel Yalta, 3 stele, 15€ / persoana cu mic dejun bufet suedez. Aici am stat 2 zile si am plecat spre Kusadasi. Nedorind sa trecem cu bacu, si avand timp destul la dispozitie, am cam ocolit oleaca.
Cazarea a fost la Palm Club Apartments, 3 stele, 21€ / persoana, mic dejun si cina tip bufet suedez, dar spre deosebire de Istanbul...cam jalnica mancarea. Prea multe in zona nu am vizitat ... deh doar 5 zile la dispozitie in care sa faci si excursii sa stai si la plaja. Ce as recomanda eu:
1. excusia cu vaporasul, dar aveti grija la organizator, ce conditii ofera, care e traseu, etc. Pe noi ne-a costat 15€ de persoana ... dar cred ca se putea si mai ieftin.
2. Milli park. Un parc / rezervatie la vreo 25 km de Kusadasi. Intrarea 8.5 YTL. Porgramul de vizita de la 9-19 (cam pe la 18:30 nu-ti mai da drumu sa intri). Daca kiar iubiti natura si zonele salbatice merita sa petrecti o zi intreaga acolo la plaja.
3. Efesul ... hmmm pentru cei care nu au mai vazut site-uri de genul, merita. Cine a mai fost in Grecia (Delfi, Acropole) sau Italia nu stiu daca mai prezinta interes. Intrarea este 10 YTL / persoana si nu accepta alta moeda. Asa ca aveti grija sa aveti bani schimbati la voi. Intr-adevar exista 2 intrari si ar fi de preferat sa intri pe o parte si sa iesi pe cealalta. In parcarea intrarii de jos, pe noi ne-a agatzat unu care ne-a directat catre un microbuz ce ne-a dus la intrarea de sus, cu o mica excala la o fabrica de pielarie (era un fel de transport publicitar). Faine hainele de acolo si la pret nu exagerat. Asta pentru doritori.
4. Bazarul ... in fieare miercuri este un targ de haine in Kusadasi. Produse .. toata gama, unele kiar faine. La fel si preturile. Cam totu se negociaza; daca respectivul se supara si nu accepta ... nici o problema, sunt toate sansele sa gasiti acelasi produs un pic mai incolo. N-ar strica sa aveti lire la voi, mi se apre mai avantajos. Aici astept si alte pareri... Si nu ascundeti ca sunteti din Romania ... pentru noi au alte preturi, mai mici.
Si la intoarcere, drumu a fost super OK ... fara probleme la vama, fara probleme cu politia ... bine nici nu am gonit mai mult de 120-130 prin Bulgaria (poate cu mici exceptii biggrin.gif ), in schimb in Turcia ... cat s-a putut. Kusadasi-Bucuresti, 2 soferi, cu pauze, traversari, vama, a durat vreo 17-18 ore (de pe la 11:00 pana pe la 05:00).
In linii mari cam astea ar fi de spus. Cum spuneam si mai sus, o descriere detaliata in cel mai scurt timp.

Vacantza placuta
Berti

Hehe... la Yalta am stat si noi 2 nopti la intoarcere, da nu stiu cat a fost camera fiindca am mers prin agentie!
Palm Apartments e ala de la intrare in Kusadasi? De ii un post de politie(masa, scaun si o prelata cu POLIS pe ea) sub un pom peste drum de el?
s_doina
QUOTE(Berti @ Sep 5 2006, 19:22) *
Hehe... la Yalta am stat si noi 2 nopti la intoarcere, da nu stiu cat a fost camera fiindca am mers prin agentie!
Palm Apartments e ala de la intrare in Kusadasi? De ii un post de politie(masa, scaun si o prelata cu POLIS pe ea) sub un pom peste drum de el?

Buna Berti,acum ca te-ai intors puse toate una peste alta merita sa mergi in Kusadasi?Si apropos ai vazut unde era cocotat Pigale Panorama?
Nicu.S
Am venit de 4 zile in tara din kusadasi si tin sa spun ca merita cu adevarat. Anul trecut am fost in paralia katerini , dar kusadasi e cu 3 clase peste. Desi toate agentiile m-au avertizat sa nu ma duc la hotel de 3 stele ca o sa fiu dezamagit de ceea ce gasesc acolo se pare ca nu a fost asa. Am fost super multumit de conditile oferite , incepand de la curatenie, aer conditionat la orice ora , prosoape noi in fiecare zi , mancare etc( akfeen club este hotelul).Am fost la pamukale , cu vaporasul si adaland. Excursia cu vaporul merita din plin .......pamukale e ceva deosebit iar adalandul ma cam dezamagit putin( ma asteptam la mai mult la cate poze si filmulete am vazut de acolo...oricum e ok ).
Am facut si baia turceasca care nu mi se pare cine stie ce.....nu prea merita bani.
Recomand celor care merg in kusadasi sa nu rateze plaja "GREEN BEACH" e cu adevarat SUPERBA!!! Cel putin noua ne-a placut la nebuie....
Prea multe nu prea am ce spune.........sa cam dezbatut tot pe forum.
Daca aveti intrebari cu mare placere va raspund .
Numai bine
Twinsen
QUOTE(Nicu.S @ Sep 7 2006, 06:39) *
Recomand celor care merg in kusadasi sa nu rateze plaja "GREEN BEACH" e cu adevarat SUPERBA!!! Cel putin noua ne-a placut la nebuie....

Pe unde ar fi aceasta plaja si cam ce ofera ea ?
Nicu.S
Prima statie dupa long beach. Eu si un centru de scufundari aici......
Iti ofera o priveliste minuntata...
Ce vrei tu defapt sa iti ofere o plaja?
Twinsen
QUOTE(Nicu.S @ Sep 7 2006, 21:19) *
Prima statie dupa long beach. Eu si un centru de scufundari aici......
Iti ofera o priveliste minuntata...
Ce vrei tu defapt sa iti ofere o plaja?

Am vazut ca ai fost foarte incantat de aceasta plaja si vroiam sa stiu motivul.
Unii pot fi incantati de apa, altii de nisip, terase, terenuri pentru sport, priveliste... etc
gogutza
cind mergeti in kusadasi sa nu ratatzi sa ajungeti in parcul national (milipark), iar daca ajungeti acolo urcati pina la ultimul golf unde apa e de cristal....dar atentie daca nu stiti sa inotati ff bine nu aveti ce cauta acolo ramineti in primele golfuletze unde e pt balaceala.
gogutza
hopa...e ora 08.04am, de azi intr-o saptamina la ora asta plec spre turcia
amar20
QUOTE(gogutza @ Sep 11 2006, 08:08) *
hopa...e ora 08.04am, de azi intr-o saptamina la ora asta plec spre turcia

poate ne vedem pe acolo.eu plec vineri dimineata spre kusadasi.
sintcelmaidestept
QUOTE(amar20 @ Sep 11 2006, 18:32) *
poate ne vedem pe acolo.eu plec vineri dimineata spre kusadasi.
la ce hotel stai ?
bgMiKe
QUOTE(Berti @ Sep 5 2006, 19:22) *

smile.gif yeap
amar20
QUOTE(sintcelmaidestept @ Sep 12 2006, 12:43) *
la ce hotel stai ?

cred ca adakule.am gasit oferta la 65 euro dubla cu all inclusive
sintcelmaidestept
QUOTE(amar20 @ Sep 12 2006, 14:58) *
cred ca adakule.am gasit oferta la 65 euro dubla cu all inclusive

bleah....zici ca e inkisoare federala, nu ia plaja, nu ai piscina, nu ai balcon....in rest totul e ok
amar20
QUOTE(sintcelmaidestept @ Sep 12 2006, 17:43) *
bleah....zici ca e inkisoare federala, nu ia plaja, nu ai piscina, nu ai balcon....in rest totul e ok

stiu colegu.am mai fost.serviciile sint superbune la banii astia.de asta merg acolo.daca stau si ma gandesc bine,decit sa plaesc 100 de euro pe dubla la pine bay sau la grand blue sky parca mai bine renunt la balcon.
Berti
QUOTE(s_doina @ Sep 6 2006, 21:36) *
Buna Berti,acum ca te-ai intors puse toate una peste alta merita sa mergi in Kusadasi?Si apropos ai vazut unde era cocotat Pigale Panorama?

Doina... m-as intorce si la anu, a fost superb, doar ca poate n-as merge prin agentie...
Am trecut de mai multe ori pe langa Pigale Panorama si nu l-am vazut de blocurie care-l inconjurau... l-am remarcat intr-o seara cand am observat firma luminoasa! Ma bucur mult ca am reusit sa schimb hotelu in timp util!
gogutza
QUOTE(amar20 @ Sep 12 2006, 17:42) *
stiu colegu.am mai fost.serviciile sint superbune la banii astia.de asta merg acolo.daca stau si ma gandesc bine,decit sa plaesc 100 de euro pe dubla la pine bay sau la grand blue sky parca mai bine renunt la balcon.

dar la kustur club nu te-ai gindit ? e peste adakule, gr blue sky, ...peste pine bay nu prea e...dar....cam la kustur in perioada in care am citit ca mergi tu e 62 euro, deci mai ieftin si mai bun decit adakule
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.