vladut_v
10th October 2008, 16:15
"... excursie in insula Samos (32 EUR / persoana)"
Plus ca se plateste inca o data viza de intrare in Turcia (10 E), deci pasapoartele la voi. Samos e insula Greceasca iar viza de Turcia, cea turistica, e valabila pentru o singura iesire !
deep_love_edy
29th October 2008, 16:21
QUOTE (oplaurentiu @ Sep 5 2008, 09:31)

Salutare!
Asa cum am promis, ma intorc cu relatii despre Arora Hotel:
Camere curate.
Piscina ok.
Personalul amabil cu toate ca dau muzica pe terasa cam tare.
Mancare foarte buna si suficienta.
Singurul "-" plaja foarte mica si in apa cam multe alge.
Pe scurt: vacanta reusita pentru banii pe care ii dai.
Categoric recomandat pentru cei care merg cu masina personala pentru ca este cam departe de oras.
Buna ziua!
Mergem de Revelion in Kusadasi, la hotelul Arora, ......am citit mai sus,ca este amplasat cam departe de oras. Cu ce se poate ajunge in oras? Poate dati mai multe amanunte.............cum sunt preturile,la mincare si bauturi?
Greta
rottweiler2007
29th October 2008, 17:12
QUOTE (deep_love_edy @ Oct 29 2008, 16:21)

Buna ziua!
Mergem de Revelion in Kusadasi, la hotelul Arora, ......am citit mai sus,ca este amplasat cam departe de oras. Cu ce se poate ajunge in oras? Poate dati mai multe amanunte.............cum sunt preturile,la mincare si bauturi?
Greta
vezi ca prin ianuarie urlau unii pe aici si care facusera revelionul la arora....eu zic sa skimbi pe surmeli sau pe fantasia, nu te zgirci la bani.
artemisa24
29th October 2008, 17:17
pt. alexandra.
eu am fost la baie turceasca in marmaris. acolo erau numai barbati dar foarte profesionisti. nu este nicio problema....oricum ei au si alta mana
dannek
29th October 2008, 17:18
Da la Hotel Arora poti ajunge cu niste Maxi-Taxi de a lor dar merg pina la 22 sau 23 noaptea dar in cursul zilei sunt foarte dese
daniel68
3rd December 2008, 10:10
[quote name='deep_love_edy' date='Oct 29 2008, 16:21' post='5440202']
Buna ziua!
Greta
si noi mergem la arora,cu masina
mergem de revelion la hotel arora,cu masina.plecam pe 28 dec .mai vine cineva?
dimonty
7th January 2009, 11:03
Salut! Stie cineva ceva de Hotel Melike? Am gasit o oferta si eram curios cam cum e.
schumitza
8th January 2009, 10:58
QUOTE (dimonty @ Jan 7 2009, 12:03)

Salut! Stie cineva ceva de Hotel Melike? Am gasit o oferta si eram curios cam cum e.
iti sugerez sa nu te duci la hotel de 2 stele in turcia, s-ar putea sa regreti. si la 3 stele trebuie sa alegi foarte bine ca sa nu ai surprize, hotelurile ok incep de la 4 stele in sus, m-am convins singura...
dimonty
8th January 2009, 13:16
Nu sunt un tip pretentios. Ma intereseaza doar sa fie curat, apa calda si cam atat. Asta as vrea sa stiu, in caz ca a fost cineva acolo. Doar nu ma duc sa stau in hotel. Nu stiu cu mancarea... daca o fi comestibila
Alt semn de intrebare.
TMgirl
8th January 2009, 15:49
Dragi cititori, vreau sa impartasesc si eu despre vacanta minunata si de neuitat pe care am avut-o asta vara in kusadasi!!!!! Nu stiu cum , dar a fost o vacanta perfecta de 2 saptamani, 10 zile acolo si 4 zile pe drum (dus intors) la fel ca multi altii,cu oprire in Canakkale.Am mers cu agentia Varbittour din Timisoara la un super pret de 250 de euro la hotel de 3 stele Grand Nett Beach Hotel, micul dejun si cina inclusa, cu piscina cu aer conditionat ...ce sa va zic..super conditii la super pret.Iarasi, pe drum am avut parte de niste soferi excelenti, foarte sociabili, si un autocar ultimul racnet, cu aer conditionat tot drumul, bagaje cate am vrut....ce sa mai zic...am ramas total impresionata.La intrare in Turcia recunosc k am avut ceva greutati..ne-au tinut 2 ore in vama.....ne-au dat jos ne-au urcat inapoi...au vrut sa ia si bagajele la puricat..dar pana la urma au rezolvat soferii..cred cu o mika atentie...
. La hotel toate bune si frumoase, camera destul de spatioasa, piscina la fel, curata ca lacrima, iar terasa de deasupra hotelului unde luam cina si micul dejun...sa nu va spun...mirifica
...mancare era din plin...seara era bufet suedez (multe platouri cu hrana rece, salata si ce mai stiu io) plus mancarea calda gatita de bucatar care continea felul intai si doi.....un bucatar excelent a gatit super mancaruri
yummy...Ce sa va zic..imi era drag sa ma trezesc dimineatza...Vreau sa va zic k plajele nu sunt k la noi la Costinesti.....nici vorba...sunt mult mai inguste...si inghesuiala era cam mare...dar gaseai si plaje private amenajate cu sezlonguri si baruri ..era 5 lire sezlongul...acolo era mai rarefiata lumea...Vremea a fost excelenta 10 zile intregi de soare si caldura...Turcii sunt niste oameni atat de amabili, te respecta, te invita la restaurantele lor...te servesc ireprosabil...nu se compara cu Romania...Viata de noapte e cea mai super in Turcia plin de baruri si discoteci si oameni care intr-adevar se distreaza....Prin statiune ne plimbam cu dolmusii niste maxi taxi de la noi, in schimb soferii de la ei sunt nebuni...conduc ca si la curse....e o adevarata distractie sa meergi cu ei....Am mers si no in 3 excursii dintre numeroasele care existau...am fost in excursia cu vaporasul (care sincer nu mi-a placut asa mult...dar a fost ok), apoi am fost la parcul Adaland si la celalalt parc de distractii Aqua Fantasy...care au fost cele mai tari...Vreau sa va spun ca au niste tobogane si niste chestii akolo...de zici k esti la Disney...e bestial ;dak mergeti in kusadasi ar fi mare pacat sa nu mergeti la aquafantasy.La adaland, a fost si akolo faiin dar nu se compara cu aquafanatasy..Preturile sunt mai mari, colacii si plutele sunt mai putine..si distantele dintre tobogane sunt foarte mari..obosesti pana ajungi d la unul la altul.La aqua fantasy in skimb toboganele sunt imense, si foarte apropiate, senzatiile sunt mult mai tari...au mai multe tipuri de tobogane fata de adaland.Asa ca daca nu stiti ce sa alegeti intre cele doua va spun eu :Aquafantasy...si nu o sa regretazti..Noi am mers din curiozitate mai mult la Adaland pentru k ne-a placut atat de mult si ne-am gandit k merita...dar regretam enorm Aquafantasyul...si acuma plang dupa el...mi-e asa dor...la vara o sa mergem din nou..a meritat, sa stiti...
QUOTE (dimonty @ Jan 7 2009, 07:03)

Noi am fost cazati vis a vis de Melike, la GRAND NETT NEACH HOTEL, dar nu am prea multe info...pe exterior arata ok..alb cu balconase mici la fiecare camera cu terasa deasupra hotelului unde luau turistii cine...Si noi luam cina tot pe terasa hotelului si tin minte k in fiecare seara le faceam cu mana..Nu stiu cat e de curat...dar p exterior nu parea cine stie ce...iti recomand oricum Grand Nett Beach...e ieftin si conditiile super..plus k e super aproape d plaja..si de oras..la fel k si melike de altfel..dak stau bine sa ma gandesc
dimonty
9th January 2009, 12:45
Multumesc! Daca a si stat cineva acolo, as fi recunoscator. A! Si inca ceva: a vizitat cineva Izmir? E ceva de vazut pe acolo? Merita? Si cam la ce preturi se inchiriaza masini in Turcia? Eu am fost in Grecia anul trecut si am luat Opel Corsa cu 45 E fara limita de km.
daniel68
11th January 2009, 12:49
QUOTE (dimonty @ Jan 9 2009, 12:45)

Multumesc! Daca a si stat cineva acolo, as fi recunoscator. A! Si inca ceva: a vizitat cineva Izmir? E ceva de vazut pe acolo? Merita? Si cam la ce preturi se inchiriaza masini in Turcia? Eu am fost in Grecia anul trecut si am luat Opel Corsa cu 45 E fara limita de km.
in iarna costa 25e clio sau albea fara limita.atentie ca benzina este 1,4e/l
LILIELI
12th January 2009, 15:08
QUOTE (need_alex @ Sep 18 2008, 13:48)

salut!
am venit ieri dintr-o vacanta foarte frumoasa din kuasdasi, omer holiday resort;
un prim sfat nu va mai cumparati vacantele de la agentiile din romania, pt ca este dublu. In ultima zi cand noi ne pregateam sa plecam a venit o familie de romani care platisera aproape dublu prin Alibaba. Noi am luat prin OTTI travel.
oricum totul a fost foarte frumos mancare bautura distractie tot ce vrei.
am fost cu masina.
daca aveti intrebari am sa va raspund cu placere.
Salut daca poti sa ne dai mai multe detalii despre OMER ne-ar tenta anul acesta sa facem un sejur acolo.Camere,masa servicii piscina daca sint topogane animatorii cum sint,etc.
roxi_iv
17th January 2009, 14:56
niste pareri despre hotelul Adakule, va rog...
amar20
17th January 2009, 15:10
QUOTE (roxi_iv @ Jan 17 2009, 15:56)

niste pareri despre hotelul Adakule, va rog...
am fost in 2006.plusuri:superpriveliste,personal f amabil,foarte bine la capitolul food.
minusuri:lipsa balcon,aer conditionat centralizat.nu l-as recomanda daca aveti copii.una peste alta a fost ok.
tjwolf
20th January 2009, 16:44
Stimati cititori,
am petrecut cateva ore pe forum (inclusiv pe cel Totul despre Turcia 1/2) sa aflu ceva concret despre HOTEL MELIKE... N-am reusit sa aflu nimic...
Daca cineva a fost pe acolo sau macar a auzit cum e, rog din suflet sa scrie cateva randuri...
Multumesc anticipat!
rusuvioleta
21st January 2009, 11:28
QUOTE (tjwolf @ Jan 20 2009, 16:44)

Stimati cititori,
am petrecut cateva ore pe forum (inclusiv pe cel Totul despre Turcia 1/2) sa aflu ceva concret despre HOTEL MELIKE... N-am reusit sa aflu nimic...
Daca cineva a fost pe acolo sau macar a auzit cum e, rog din suflet sa scrie cateva randuri...
Multumesc anticipat!
am vazut ca mai toata lumea avertizeaza ca sa nu mergem la hotel de 2 stele in Turcia. Ma refer la Melike. Am o prietena care a fost acolo acum 2 ani, a spus ca avand in vedere cat a platit a fost ok, mobila un pic mai veche, dar in rest curat si apa calda (conditii acceptabile, asa ca pentru cei fara bani ).
Eu am sa ma risc anul acesta si am sa ma duc acolo la sf. primei saptamani din Septembrie, si sper sa aleg un sejur de 12 nopti, sa am timp sa ma plictisesc si sa ma odihnesc asa cum trebuie, dar si sa vizitez cat mai multe... imprejurimi .....
karmina
24th January 2009, 12:00
despre Grand Efe ma poate ajuta cineva cu ceva informatii mai recente? Va rog.
titi2009
5th February 2009, 15:13
Rog pareri despre Hotel Richmond Ephesus
Jessica_news
11th February 2009, 16:38
Hy!!
Sunt noua in acest forum..tocmai pentru a impartasi cat mai multe informatii cu voi despre minunata Turcie. Eu sunt interesata sa imi petrec vacanta de vara 2009, undeva prin august in Kusadasi...poate cineva sa imi recomande un hotel sau vreo Agentie? As fi interesata de un 4* si de ALL INCLUSIVE...cu transport si fara transport.....
Astept sugestiile voastre...merci mult de tot.
ANDOX
11th February 2009, 17:02
need_alex
12th February 2009, 15:15
QUOTE (LILIELI @ Jan 12 2009, 15:08)

Salut daca poti sa ne dai mai multe detalii despre OMER ne-ar tenta anul acesta sa facem un sejur acolo.Camere,masa servicii piscina daca sint topogane animatorii cum sint,etc.
scuze pt intarziere dar nu am mai intrat de mult pe forum
camerele sunt f frumoase, nu am absolut nimic de reprosat, destul de mari, curatenie in fiecare zi + alimentat minibarul, A/C individual;
masa chiar m-a impresionat ce vrei cat vrei si la orice ora vrei, la fel si bautura alcoolica sau non- alcoolica;
are o piscina pe care nu am vazut-o niciodata plina + piscina pt copii, are si topogane vre-o 3 sau 4;
animatorii pe o scala de la 1 la 10 le dau nota 20; noi chiar ne-am imprietenit cu ei.
singura "problema" pe care am avut-o la Omer, daca pot spune asa, a fost plaja este cam mica are cam 20 de sezlonguri, dar pana la urma nu a fost chiar o problema, gaseai sezlonguri la orice ora si pe plaja si la piscina.
si in rest recomand Omer din toata inima nu veti fi dezamagiti.
anami
14th February 2009, 00:12
QUOTE (dimonty @ Jan 9 2009, 13:45)

Izmirul este un oras superb, cosmopolit, civilizat; este capitala culturala a Turciei. Merita vazut.
pcrissti
14th February 2009, 12:04
Salutare
Mi-am luat anual acesta in iunie bilet la Fantasia deluxe 5*. As vrea sa aflu mai multe detalii despre acest hotel, daca ati mai fost acolo. In 2007 am fost la Adakule 5* si a fost ireprosabil.
ramonzca1079
16th February 2009, 18:00
si noi mergem la Fantasia anul asta dar se pare ca nu prea exista pareri despre acest hotel decat pe tripadvisor ....totusi...dac a fost cineva....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.