marinbota
16th May 2008, 06:45
QUOTE (gcorneille @ May 15 2008, 21:47)

a stat cineva la Surmeli efes? Daca da, cum a fost? Multumesc anticipat
In ce perioada mergi si cu ce ?
scuter
16th May 2008, 09:11
Salutare tuturor
Plec si eu in Kusadasi cu masina (21.Iulie.08 - 28.Iulie.08) din Ploiesti (pe 20.Iulie.08 ora 06:00) cu oprire 1 noapte in Canakkale.
Am ales hotel Vera le Prince Ada 3*+ AI - 3 persoane (eu, sotia si fetita noastra de 5 ani).
Am rupt Internetul cautand si pentru cei interesati, in afara de pozele care se gasesc pe majoritatea site-urile am mai gasit ceva diferit:
http://veraprinceada.skyrock.com/ - e blog-ul unui francez care a fost acolo
http://www.easyvoyage.com/pays/turquie/izm...prince-ada.html - un site francez de turism
Am atasat si poza cu locatia hotelului de pe Google Maps (sa va faceti o parere exacta referitor la pozitionare).
De fapt este cam la 4 km de centru dar mie imi convine dar asta pentru ca am masina.
Sper sa gasesc pe 20 Iulie romani in vama la Giurgiu dispusi sa traversam impreuna Bulgaria
Probabil o sa fiu in vama la Giurgiu in jur de 8 dimineata pe 20.Iulie.08.
Acum ma lupt sa vad cum rezolv cu procura pentru masina (e pe firma socrului)
ca vad ca imi trebuie legalizare tradusa in turca + apostila tribunal.
Cica si nu stiu ce viza la Consulatul Turciei (unii zic ca da, altii ca nu, sa vedem...)
Ma puteti contacta pe e-mail aici. Multumesc
QUOTE (sobolanu @ May 14 2008, 23:24)

sal, stie cineva sa imi zica si mie vreo 2 vorbe despre hotel club akfen? ms anticipat
Acum 10 ani cand era nou eram incantat de acest hotel dar acum nu stiu daca m-as mai duce la el. Camerele erau mici. Problema era ca e foarte departe de plaja (Ladies Beach), minim 2 km dupa cate imi aduc aminte.
fotojunior
16th May 2008, 21:48
Salutare,
am gasit o oferta destul de buna la Kusadasi, Hotel Grand Blue Sky, 8 nopti cazare + 2 intermediare la Chanakale, mic dejun si cina, la hotelul din Chanakale si all inclusiv la GBS, pret 575 Euro cu transport autocar 4* - cumparat anul trecut in noiembrie Neoplan pentru 6 septembrie si vreau sa va intreb pe voi cum se prezinta hotelul GBS si daca merita aceasta oferta.
eu am mai fost in Antalya la Delphin Palace 5 * all inclusiv, sunt realist si nu ma gandesc ca voi gasi tot ce am avut acolo, dar...
va rog nu ma trimiteti sa citesc toate celelalte posturi caci dupa ce am citit 215 pagini la Totul despre Turcia, sunt cam nauc si nu vreau sa o mai iau de la cap.
daca puteti sa ma ajutati cu pererile si opiniile voastre fata de GBS va multumesc anticipat.
weekend placut tuturor.
daca vreti sa gasiti tovarasi de drum dati click , este o lista on line, foarte bine structurata.
personal plec in kusadasi pe 11 sept., cu masina, din bucuresti ( undeva pe la 4-5 dimineata), si ies pe la giurgiu. costind80@gmail.com
si inca ceva, imi puteti spune ceva despre hotelul adakule, din kusadasi?
multumesc anticipat!
neverelse
18th May 2008, 17:15
QUOTE (sobolanu @ May 14 2008, 23:24)

sal, stie cineva sa imi zica si mie vreo 2 vorbe despre hotel club akfen? ms anticipat
si noi testam anul asta Akfen, sper sa fie bine. Din 8 august.Am inteles ca e in centru. Pt noi e important aspectul asta. Poate primim ceva pareri.
Crivi
19th May 2008, 10:42
QUOTE (fotojunior @ May 16 2008, 22:48)

Salutare,
am gasit o oferta destul de buna la Kusadasi, Hotel Grand Blue Sky, 8 nopti cazare + 2 intermediare la Chanakale, mic dejun si cina, la hotelul din Chanakale si all inclusiv la GBS, pret 575 Euro cu transport autocar 4* - cumparat anul trecut in noiembrie Neoplan pentru 6 septembrie si vreau sa va intreb pe voi cum se prezinta hotelul GBS si daca merita aceasta oferta.
eu am mai fost in Antalya la Delphin Palace 5 * all inclusiv, sunt realist si nu ma gandesc ca voi gasi tot ce am avut acolo, dar...
va rog nu ma trimiteti sa citesc toate celelalte posturi caci dupa ce am citit 215 pagini la Totul despre Turcia, sunt cam nauc si nu vreau sa o mai iau de la cap.
daca puteti sa ma ajutati cu pererile si opiniile voastre fata de GBS va multumesc anticipat.
weekend placut tuturor.
Salut si noi am fost anul trecut 2007, in august la grand blue sky. Eu zic ca face toti banii, conditiile, apa, plaja, mancarea sunt de nota 10. Sa stii ca se apropie mult de Antalya, cei din Kusadasi il catalogheaza ca fiind cel mai de "fite" hotel din statiune. Mie mi-a placut tare mult si oricand m-as reintoarce acolo.
tzesti
19th May 2008, 17:10
Poate sa imi spuna cineva daca a calatorit cu agentia OMNIVOIAJ?Sau daca a auzit ceva despre ea?AM gasit o oferta in kusadasi la hotelul Vera Prince Ada si sunt nehotarata.NU stiu daca sunt seriosi.Ce parere aveti?
fotojunior
19th May 2008, 22:03
a fost cineva recent cu masina la Kusadasi ?
cum mai este drumul pe la bulgari caci era varza, plin de gauri.
ce traseu recomandati ?
multumesc.
E foarte bun drumul
Vama Veche - Varna - Burgas - Malko Tarnovo - Canakkale - Izmir - Kușadasi , drumul e "varza" la bulgari în zona graniței cu Turcia, atat.
liabotan
20th May 2008, 09:47
Buna ziua, eu si cu sotul meu mergem pe 25 august la Hotel ONURA din Kusadasi. Va rog foarte frumos cei care aveti informatii despre acest hotel sa imi spuneti la ce sa ma astept. Cum e vremea in perioada aceasta acolo si unde as putea sa mai gasesc alte informatii despre excursiile optionale cat costa si la care se merita sa mergi si la care nu. Va pup si astept detalii cu spun unii detaliidetaliate!
dan79
20th May 2008, 10:42
Pleaca cineva pe 13 iunie?Suntem 7 adulti,2 masini si vrem sa plecam in jur de 7-8 AM din Ploiesti.
[quote name='scuter' date='May 16 2008, 09:11' post='4584288']
Salutare tuturor
Plec si eu in Kusadasi cu masina (21.Iulie.08 - 28.Iulie.08) din Ploiesti (pe 20.Iulie.08 ora 06:00) cu oprire 1 noapte in Canakkale.
Am ales hotel Vera le Prince Ada 3*+ AI - 3 persoane (eu, sotia si fetita noastra de 5 ani).
Buna ziua,
Din pacate nu stau prea bine cu timpul liber...nici cu memoria
pentru a va da mai multe informatii despre Vera....
Am fost anul trecut in iulie, cu autocarul, si iti pot spune urmatoarele, care, cred eu, iti vor fi de folos:
- asa cum arata si harta, plaja cea mai apropiata este la Kustur. Noi dadeam 4-6 E pentru seslonguri si saltele ( 2 pers). Incercam cu 4-5, iar daca mai cereau,, suplimentam.
- spre plaja se trece pe o potecuta, de altfel, se vede si aceasta. Te rog sa iei oua fierte de la micul dejun si sa hranesti pisicutele si cateii de acolo.
-sa aveti grija la aricii de mare, stau pe langa pietre ( nu sunt prea desi, insa sunt),
-pe noi ne-a dezamagit cumplit masa, cu atat mai mult cu cat in anul anterior fusesem la Albena. Adica ai parte de numai doua feluri de carne, unul de pasare si altul de oaie sau capra, puse cu portia de bucatari. Asta daca nu s-a schimbat ceva intre timp. Incerc sa-ti pun doua poze, una cu plaja si una cu salatele....Sa continuam cu mancarea, ceea ce ti-am spus nu inseamna ca vei suferi de foame, pentru ca sunt nenumarate salate, iaurt excelent si altele... Prajiturile sunt cumplite, bune numai daca nu ai mancat prajituri de cel putin 6 luni. Adica un aluat insiropat....Berea e buna, slab alcoolizata. Apa merge. Cafeaua la fel. In restaurant e slaba, insa sus , la barul din receptie , iti face un fel de ness cat vrei tu de concentrat,
- camerele sunt mari, destul de curate. Am avut probleme cu aerul conditionat si ziua urmatoare ne-au schimbat camera,
- aproape zilnic e program istractiv, seara. Noi nu prea am vazut ceva, ca am fost in fiecare seara in bazar,
- bazarul face toti banii, daca ai rabdare gasesti fel de fel de fleacuri dragute. Preturile sunt mult mai bune ca in Istambul(garantat),
- sa nu ratezi Efesul.
Cam atat.
Concediu placut!
rov
gcorneille
20th May 2008, 17:55
QUOTE (marinbota @ May 16 2008, 06:45)

In ce perioada mergi si cu ce ?
plec pe 13 sept cu masina
iuliancaramida
20th May 2008, 21:16
Salutare tuturor,
Ma intereseaza sa aflu cat costa pe sens la un autoturism ferry Eceabat -> Canakkale.
Multumesc mult,
iulian
dannek
20th May 2008, 21:37
15 sau 17 lire turcesti anul trecut
iuliancaramida
20th May 2008, 21:44
QUOTE (dannek @ May 20 2008, 22:37)

15 sau 17 lire turcesti anul trecut
Multumesc ! ! !
iulian
scuter
21st May 2008, 15:06
Multumesc rov pentru info despre Hotel Vera le Prince. Marturisesc ca sunt trist putin referitor la mancare...
Deh, asta e, vedem acolo... Cine mai pleaca la Kusadasi pe 20 iulie ?
Cata06
21st May 2008, 15:31
A fost cineva la Hotel BATIHAN? Merita 1500 de EURO 2 adulti plus copil, All Inclusive, cu avionul?
karmina
21st May 2008, 19:03
QUOTE (Cata06 @ May 21 2008, 15:31)

A fost cineva la Hotel BATIHAN? Merita 1500 de EURO 2 adulti plus copil, All Inclusive, cu avionul?
am fost anul trecut si mergem si anul acesta, in iunie, si am platit 830 euro, 2 adulti si 2 copii, cu masina individuala. hotelul este f. frumos, renovat proaspat, are o gradina mare, plaja aproape, destul de mare cu sezlonguri si saltelute, cred ca o sa va placa.
cristina31mai
21st May 2008, 19:15
buna ! ma gandeam ca vara asta sa plec in concediu la kusadasi si am gasit o oferta super la hotel ozcelik....a mai fost cineva acolo ? si am mai gasit o chestie...tariful e facut pentru demipensiune...stie cineva daca se poate lua si all inclusive ? pozele sunt super ce pot sa zic oare realitatea cum o fi ? plz...nu vreau sa imi stric concediul, daca ati fost lasa-mi si mie un re-
adelaide
22nd May 2008, 07:44
QUOTE (cristina31mai @ May 21 2008, 20:15)

buna ! ma gandeam ca vara asta sa plec in concediu la kusadasi si am gasit o oferta super la hotel ozcelik....a mai fost cineva acolo ? si am mai gasit o chestie...tariful e facut pentru demipensiune...stie cineva daca se poate lua si all inclusive ? pozele sunt super ce pot sa zic oare realitatea cum o fi ? plz...nu vreau sa imi stric concediul, daca ati fost lasa-mi si mie un re-
Am fost eu vara trecuta si in august ma intorc tot acolo. Mie mi-a placut, are camere frumoase, se face curatenie in fiecare zi, mancarea este foarte buna. La cina erau niste prajituri....
Este chiar langa plaja publica, pe faleza, toate camerele au vedere la mare. Eu am fost in excursie organizata, cu demipensiune, nu stiu daca se poate lua si all inclusive, in orice caz, am vazut ca se servea si pranzul. Poate gasesti informatii pe site-ul hotelului.
Singurul punct slab ar fi piscina care nu este foarte mare si apa este un pic cam rece. Bine, eu nu prea am stat la piscina, cand aveam MAREA acolo. Hotelul are o terasa cu niste perne imense, unde poti sa te relaxezi dupa-masa.
Personalul hotelului este super ok. Daca vrei, iti trimit si niste poze, dar numai maine. Daca mai vrei informatii referitoare la hotel, iti raspund cu placere.
QUOTE (scuter @ May 21 2008, 15:06)

Multumesc rov pentru info despre Hotel Vera le Prince. Marturisesc ca sunt trist putin referitor la mancare...
Deh, asta e, vedem acolo... Cine mai pleaca la Kusadasi pe 20 iulie ?
A, nu, sa nu-ti faci griji....Cred ca e una din cele mai bune oferte din Kusadasi privind raportul calitate-pret. Colegii de autocar, majoritatea la 4 stele, au avut parte de un meniu si mai "subtire" decat cel de la Vera. Am inteles ca doar in Antalya, la 5 stele, eventual ultra-all, lucrurile se schimba....
Sigur nu vei flamanzi, nici nu vei slabi. Atat ca nimic nu se compara cu ce am "patimit" la Albena, unde erau cateva feluri de fripturi, cateva feluri de mancare gatita, cateva feluri de peste....si boluri uriase cu fructe (7-8 feluri de fructe). Asta zilnic!
Ce sa-ti mai spun...Hotelul e plin de romani, din pacate majoritatea foarte galagiosi.....
Revenind, te rog sa ma crezi ca nu vei regreta alegerea facuta. Noi nu mai mergem, deocamdata, in Kusadasi, pentru ca nu ne permitem mai mult de o iesire pe an si incercam sa vedem cate o bucatica din alta tara de fiecare data.
oananeculache
22nd May 2008, 09:09
QUOTE (liviu33 @ May 2 2008, 08:56)

Sal
Plec in Turcia cu masina personala (e in leasing) si am inteles ca trebuie tradusa procura din romana in eng si turca si apoi legalizata . Ma puteti orienta si pe mine spre un birou mai ieftin si bun .
Cam cat m-ar costa??????
Multumesc anticipat!!!
deltra celes
ii gasesti pe google si mi-au rezolvat hartiile in 3 zile si costa 178lei
Cata06
22nd May 2008, 13:31
Stie cineva amanunte despre hotelurile Flipper si Bella Casa din Bodrum? Flipper am inteles ca are bungalow-uri..ceea ce suna foarte interesant... multumesc anticipat
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.