floryan1
28th April 2008, 20:45
QUOTE (deea_deea @ Apr 28 2008, 18:45)

Buna! Plecam si noi in iulie (4 adulti, un pitic de 5 ani, cu 2 masini) dar ar trebui sa fim pe 15 in Kusadasi.
Buna!
La ce hotel va cazati? Noi la Surmeli Efes ! Plecam pe 12 iulie din Bucuresti!
deea_deea
28th April 2008, 21:07
QUOTE (floryan1 @ Apr 28 2008, 20:45)

Buna!
La ce hotel va cazati? Noi la Surmeli Efes ! Plecam pe 12 iulie din Bucuresti!
O sa fim la Grand Blue Sky din 15 pina in 25 iulie.
Si cred ca vom pleca pe 14 iulie - intentionam sa dormim o noapte la Canakkale.
bogdan79abc
28th April 2008, 21:53
pe 8 iunie pleaca cineva?
aledia
29th April 2008, 12:58
Buna ziua! Eu plec pe 14 iunie pe la 4,30-5.00 din Bucuresti (cu masina personala) spre Kusadasi cu oprire o noapte la Canakale. Cine mai pleaca atunci? Vom fi cazati al Aquafantasy 2 adulti si 2 copii 7 si 12 ani.
dan_ramy
29th April 2008, 17:13
Sal pe data de 07.06 2008 plecam in Kusadasi o fam cu un baiat de 11 ani,mai pleaca cineva pe aceasta data?Id dan_ramy.drum bun.
old_fisher_boy
29th April 2008, 20:28
Salve la toata lumea ! Am luat si noi bilete la Kustur Klub, in Kusadasi in iunie ! Am verificat pe cateva site-uri, si mi se pare super ok. Mai ales ca mai am si ceva prieteni pe la agentii care au fost acolo, si au spus ca isi merita banii, e un complex de 5 *****, cu piscine, bungalouri, hotel, plaja priva si avem paket all inclusive. Dca vreti sa verificati vreun hotel, va dau doua adrese, unde isi pun parerea englezoii! Si eu zic ei nu mint( sunt pretentioshi rau )!!! www.holidaycheck.com si www.tripadvisor.com !!!! Noi trebuie sa fim pe 23 la Kustur, si plecarea cred ca o facem pe 21, dimineata, din Rm.Valcea prin Giurgiu, si vom folosi un GPS, cu hartile de la Mio-Map. Daca vrea sa mai mearga cineva cu noi, sa ma contacteze pe mail(john_pescarul@yahoo.com). Dca mai aveti ceva pareri le astept cu placere !!!!
roobycrc
30th April 2008, 06:32
QUOTE (aledia @ Apr 29 2008, 13:58)

Buna ziua! Eu plec pe 14 iunie pe la 4,30-5.00 din Bucuresti (cu masina personala) spre Kusadasi cu oprire o noapte la Canakale. Cine mai pleaca atunci? Vom fi cazati al Aquafantasy 2 adulti si 2 copii 7 si 12 ani.
buna .noi plecam pe 15.06.2008 ,tot la AQUA FANTASY. 3famili cu copiii.putem lua legatura ,poate ne vedem acolo.daca va intereseaza vorbim pe mess(id mess:roobycrc)sau astept un mail pe adresa (roobycrc@yahoo.com).va doresc o zi buna si sper sa ne auzim.
edducol
30th April 2008, 19:14
QUOTE (old_fisher_boy @ Apr 29 2008, 20:28)

Salve la toata lumea ! Am luat si noi bilete la Kustur Klub, in Kusadasi in iunie ! Am verificat pe cateva site-uri, si mi se pare super ok. Mai ales ca mai am si ceva prieteni pe la agentii care au fost acolo, si au spus ca isi merita banii, e un complex de 5 *****, cu piscine, bungalouri, hotel, plaja priva si avem paket all inclusive. Dca vreti sa verificati vreun hotel, va dau doua adrese, unde isi pun parerea englezoii! Si eu zic ei nu mint( sunt pretentioshi rau )!!! www.holidaycheck.com si www.tripadvisor.com !!!! Noi trebuie sa fim pe 23 la Kustur, si plecarea cred ca o facem pe 21, dimineata, din Rm.Valcea prin Giurgiu, si vom folosi un GPS, cu hartile de la Mio-Map. Daca vrea sa mai mearga cineva cu noi, sa ma contacteze pe mail(john_pescarul@yahoo.com). Dca mai aveti ceva pareri le astept cu placere !!!!
Salut. Check-in pe 23.06.2008,Kustur. 4-6 familii si cu si fara copii, plecam din Bacau, dar cred ca pe 22. Voi de ce plecati pe 21? Traseu prin Bulgaria? Unde dormiti pe drum?
old_fisher_boy
30th April 2008, 21:01
QUOTE (edducol @ Apr 30 2008, 19:14)

Salut. Check-in pe 23.06.2008,Kustur. 4-6 familii si cu si fara copii, plecam din Bacau, dar cred ca pe 22. Voi de ce plecati pe 21? Traseu prin Bulgaria? Unde dormiti pe drum?
Am gresit la calcule, aveti dreptate, plecam pe 22, dimineata devreme, in jur de 3.00 din Rm.Valcea, ca sa ajungem pe seara la Canakkale, sa inoptam acolo, ca apoi sa continuam drumul dimineata. Traseaul in Bulgaria, cum ne arata GPS-ul, dar voi salva si ceva localitati din programul de PC, Sony Map, ptr orientare.Vama o traversam pe la Giurgiu, ca e drumul mai bun, nu cum imi arata pe GPS prin Calafat ! Daca aveti ceva sugestii, astept pareri dar cred ca asta e cel mai bun drum Rm.Valcea-Giurgiu-Debelec(BG)-Nova Zagora-Svilengrad-Edirne-Ecebat-Cannakale-Izmir-Kusadasi !!!
dan_ramy
1st May 2008, 08:15
pe data de 07.06 2008 nu pleaca nimeni in Kusadasi cu auto personal ID mees dan_ramy.Familisti cautam parteneri de drumcu cit mai multe masini cu atit mai bine.drum bun .Concediu placut.
edducol
1st May 2008, 09:17
QUOTE (old_fisher_boy @ Apr 30 2008, 22:01)

Am gresit la calcule, aveti dreptate, plecam pe 22, dimineata devreme, in jur de 3.00 din Rm.Valcea, ca sa ajungem pe seara la Canakkale, sa inoptam acolo, ca apoi sa continuam drumul dimineata. Traseaul in Bulgaria, cum ne arata GPS-ul, dar voi salva si ceva localitati din programul de PC, Sony Map, ptr orientare.Vama o traversam pe la Giurgiu, ca e drumul mai bun, nu cum imi arata pe GPS prin Calafat ! Daca aveti ceva sugestii, astept pareri dar cred ca asta e cel mai bun drum Rm.Valcea-Giurgiu-Debelec(BG)-Nova Zagora-Svilengrad-Edirne-Ecebat-Cannakale-Izmir-Kusadasi !!!

Eu unul as vrea sa fiu in vama la Giurgiu pe la 5,30 - 6. Anul trecut am fost cu masinile in Antalya dar, ce-i drept cu cineva care face Turcia de 2x/saptamana! Traseul prin BG a fost Ruse-Blagoevo-Popovo-Omurtag-Kotel-Okop-Elhovo-Lesovo-Hamzabeyli (vama turca). E drum secundar, dar e relativ pustiu, cu o harta si atentie la indicatoare te descurci. Vama Hamzabeyli e mica, dar e si mai libera, Si noi vrem sa facem pauza la Cannakale pt nanica. Voi aveti rezervat ceva la Cannakale? A, era sa uit - traseul descris mai sus prin BG are cca 310-315 Km, nu ai munti, ma rog, mie din postura copilotului mi s-a parut rezonabil.
old_fisher_boy
1st May 2008, 09:40
QUOTE (edducol @ May 1 2008, 10:17)

Eu unul as vrea sa fiu in vama la Giurgiu pe la 5,30 - 6. Anul trecut am fost cu masinile in Antalya dar, ce-i drept cu cineva care face Turcia de 2x/saptamana! Traseul prin BG a fost Ruse-Blagoevo-Popovo-Omurtag-Kotel-Okop-Elhovo-Lesovo-Hamzabeyli (vama turca). E drum secundar, dar e relativ pustiu, cu o harta si atentie la indicatoare te descurci. Vama Hamzabeyli e mica, dar e si mai libera, Si noi vrem sa facem pauza la Cannakale pt nanica. Voi aveti rezervat ceva la Cannakale? A, era sa uit - traseul descris mai sus prin BG are cca 310-315 Km, nu ai munti, ma rog, mie din postura copilotului mi s-a parut rezonabil.
Momentan, nu am GPS-ulk acasa, dar iti dau coordonatele exacte, in 2-3 zile, localitatile care le-am trecut, sunt de pe un program cu hartile europei(Sony Map). Vrem sa inoptam, si nu avem rezervare, am intrebat tot pe forum, si mi-au zis ca sunt destule, si ieftine, la 20 euro/pers.
Chiar acum am verificat pe Programul Sony Map traseul propus de tine, si cel care l-am ales noi, nu este diferenta la km, poate doar faptul ca nu e circulat!
areses100
1st May 2008, 11:00
Salut, am rezervare la Surmeli Efes pe 31.07.2008 All inclus, la agentie figureaza hotel de 5*, a mai fost cineva, sau stie cineva ce servicii si cit de bune sunt, daca da va rog detalii.
marinbota
1st May 2008, 11:04
Salut, am rezervare la Surmeli Efes pe 31.07.2008 All inclus, la agentie figureaza hotel de 5*, a mai fost cineva, sau stie cineva ce servicii si cit de bune sunt, daca da va rog detalii.
floryan1
1st May 2008, 23:18
QUOTE (areses100 @ May 1 2008, 11:00)

Buna ! Pot sa te ajut cu informatii cand o sa vin pe 20 iulie!Si eu am rezervare 7 zile la Surmeli.Am inteles ca anul asta s/a schimbat managerul !
liviu33
2nd May 2008, 07:56
Sal
Plec in Turcia cu masina personala (e in leasing) si am inteles ca trebuie tradusa procura din romana in eng si turca si apoi legalizata . Ma puteti orienta si pe mine spre un birou mai ieftin si bun .
Cam cat m-ar costa??????
Multumesc anticipat!!!
old_fisher_boy
2nd May 2008, 09:04
QUOTE (edducol @ May 1 2008, 10:17)

Vad ca esti pe aici, eu am sa plec pe 22 iunie, dimineata, pe la 2,30 din Rm.Valcea, ca sa fiu in vama pe la 5-6, si am inteles ca ajung la Cannakale, in jur de 18,00, si cred ca e bine...
dan_ramy
4th May 2008, 06:46
Pe data de 07.06 2008 nu pleaca nimeni in Kusadasi cu auto personal ID mees dan_ramy.Familisti cautam parteneri de drumcu cit mai multe masini cu atit mai bine.drum bun .Concediu placut.
Am revenit din Kușadasi. Dacă aveți întrebări 
NU folosiți pentru iGO/MioMap Bulgaria 2008.01.
dan_ramy
5th May 2008, 08:09
QUOTE (xwh @ May 4 2008, 23:30)

Sal cum a fost dane si noua niste detali ;despre drum, despre vama?Prin Bulgaria pe unde ai luato?Cum s calatoreste in Bulgaria ,tot drum prost au?Cum te-ai distrat?Mersi anticipatsi bine ai revenit in tara.
lori_2001
5th May 2008, 10:39
QUOTE (xwh @ May 4 2008, 22:30)

Pe traseul Targovishte-Yambol - Lehovo, e ok, cu o mica modificare de ruta.
De la Lehovo spre hamzabeyli , unde nu mai stie gps-ul, sunt destule indicatoare.
La intoarcere, am mers pe drumurile proppuse de i-go, cred ca judetene sau comunale, erau cu gropi, insa drumul liber, vedeai o masina la 10 minute. Ne-am intors prin Popovo-Ruse, prin sate. Nu e recomandabil daca nu va place sa ocoliti gropile, dar un peisaj mai frumos si drumul foarte liber. Insa numai cu GPS.
In Turcia, drumul pana la Kusadasi e ok.
De acolo la Bodrum sau la Pamukkale, face rutari cidate, ierarhia drumurilor nu e corecta, si nu face rutarile pe drumurile europene sau nationale. Dar se urmeaza indicatoarele, si apoi traseul e recalculat.
La intrarea in Bulgaria dinspre turci, 2 euro dezinfectie si 1 euro comision, deci 3 euro cu chitanta.
Nouă ne-au luat doar 2 EURO fără comision pentru dezinfecție, merge și cu lire turcești dacă aveți rămase, 5 lire / mașină.
În Turcia șosele foarte foarte bune , urmăriți mereu indicatoarele sunt destule și nu dau greș niciodată.
La vamă am stat mereu maxim 5 minute , și la dus și la întors. Fără controale de bagaje sau alte povești...
Vama Veche - Varna - Burgas - Malko Tarnovo , drum bun cam peste tot. Se strică un pic spre Varna și în apropiere de Malko Tarnovo , în rest se circulă cu 160 constant.
Drumurile la turci de la ft. bune în sus, 160-200 constant cam unde vreți voi. Nu ne-a oprit poliția niciodată, nici în Turcia nici în Bulgaria.
Taxe de autostradă mici la turci , în medie cam 2.25 YTL. / segment
Am folosit GPS-ul doar să ne scoată rapid din orașe când mai intram (Izmir, Bursa, Istanbul, Kușadasi) în rest a stat stins.
Am văzut câteva coloane de mașini cu nr. de România aseară la întoarcere prin Bulgaria, dar nu e nevoie vă zic... o singură mașină de poliție pe tot drumul am văzut și aia la un peco unde domnii beau o cafea
criss_65
5th May 2008, 11:34
pt xwh:
Am folosit GPS-ul doar să ne scoată rapid din orașe când mai intram (Izmir, Bursa, Istanbul, Kușadasi) în rest a stat stins.
povesteste despre istanbul, cum a fost hostelul, parcarea, aglomeratia, traficul in general???
lori_2001
5th May 2008, 11:40
QUOTE (xwh @ May 5 2008, 12:27)

Vama Veche - Varna - Burgas - Malko Tarnovo , drum bun cam peste tot. Se strică un pic spre Varna și în apropiere de Malko Tarnovo , în rest se circulă cu 160 constant.
Drumurile la turci de la ft. bune în sus, 160-200 constant cam unde vreți voi. Nu ne-a oprit poliția niciodată, nici în Turcia nici în Bulgaria.
Cu viteze din astea numai romanii. Nu am vazut vitezomani turci, benzina e scumpa pentru ei, se pare.
Nu am vazut masina turceasca sa treaca pe langa mine cu mai mult de 130.
roobycrc
5th May 2008, 12:22
Salut la toata lumea.Stie cineva cat costa benzina in Turcia? Ce merge mai bine la turci:dolari sau euro? La feribot se poate plati cu euro sau dolari?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.